| Δεν το φοραω με τιποτα! | |
|
+3Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Mia Melanie Hawkins 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Δεν το φοραω με τιποτα! Τρι Σεπ 20, 2011 3:52 am | |
| Πειτε μας ή δειξτε μας τι δεν θα φορουσατε ποτε! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Τρι Σεπ 20, 2011 3:57 am | |
| Αυτο το πουλοβερ! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Τετ Ιαν 25, 2012 10:17 am | |
| | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Κυρ Φεβ 05, 2012 5:31 am | |
| - Maria Sunfit έγραψε:
- Αυτο το πουλοβερ!
- Σπόιλερ:
Μαρία θα διαφωνήσω,το πουλόβερ είναι υπέροχο!!!!!!Ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα.Εγώ δεν θα φορούσα οτιδήποτε γυαλιστερό,φανταχτερό,χρυσό,λαμέ και τέλος πάντων οτιδήποτε δηλώνει μπουζουκόφαση.Δεν έχω τίποτα με τα μπουζούκια φυσικά,ούτε με αυτούς που ακούνε τέτοια μουσική ή τους αρέσουν τα μπουζούκια.Απλώς το συγκεκριμένο στυλάκι που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς μου φαίνεται κάπως υπερβολικό για τα δικά μου δεδομένα.Για παράδειγμα δεν θα φορούσα ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο: http://estb.msn.com/i/F8/A31C2178660D1AB548AC3386C2853.jpg | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Τετ Μάης 30, 2012 12:01 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Πεμ Μάης 31, 2012 2:09 am | |
| - Hermione J Granger έγραψε:
- Maria Sunfit έγραψε:
- Αυτο το πουλοβερ!
- Σπόιλερ:
Μαρία θα διαφωνήσω,το πουλόβερ είναι υπέροχο!!!!!!Ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα.Εγώ δεν θα φορούσα οτιδήποτε γυαλιστερό,φανταχτερό,χρυσό,λαμέ και τέλος πάντων οτιδήποτε δηλώνει μπουζουκόφαση.Δεν έχω τίποτα με τα μπουζούκια φυσικά,ούτε με αυτούς που ακούνε τέτοια μουσική ή τους αρέσουν τα μπουζούκια.Απλώς το συγκεκριμένο στυλάκι που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς μου φαίνεται κάπως υπερβολικό για τα δικά μου δεδομένα.Για παράδειγμα δεν θα φορούσα ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο: http://estb.msn.com/i/F8/A31C2178660D1AB548AC3386C2853.jpg Διαφωνώ μαζί σου το φόρεμα είναι πολύ ωραίο αν και κάπως παραπάνω γυαλιστερό για τα δικά μου γούστα.Οσο για τα μπουζούκια δεν υπάρχει κάποιο στυλ το οποίο πρέπει να ακολουθείς για να πας στα μπουζούκια. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Πεμ Μάης 31, 2012 10:35 am | |
| +1 maria sunfit.
Αυτή που θα συνόδευα θα ήθελα να το φορουσε! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| |
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Παρ Σεπ 06, 2013 7:04 am | |
| | |
|
| |
Jessie.Green Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: English Oak and Unicorn, Fourteen and a Half inches Surprisingly Swishy Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δεν το φοραω με τιποτα! Κυρ Οκτ 05, 2014 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| Δεν το φοραω με τιποτα! | |
|