| Χειρότερος Βαθμός | |
|
+36Μαρίνα.Potter Hermione Jean Granger Blizzard Pesky_Pixie Damon Salvador marina forever Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Emma Watson Marlene McKinnon Ronerm anton xert Scabior The Snatcher happy poster Beedle The Bard Albus Dumbledore Εκάτη Lily Luna Potter Weasley Remus Lupin nickpap Elf in the forest Βασουλα Μαγισσουλα William Penn Helga Hufflepuff Autumn Princess Perenelle Flamel Christine Tonks soulitsa@xd Josh Farro Vicky_Diggory Nemesis Ginny Weasley Salazar Slytherin stacy_weasley Rowena Ravenclaw 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Σαβ Ιουλ 17, 2010 11:06 am | |
| ο καθηγητης της φυσικης μου ειχε βαλει στο τετραμηνο 08 και μου ειπε οτι ο βαθμος δειχνει οτι δεν ειναι αυστηρος μαζι μου.... και βιολογια το ιδιο... αλλα του ετριψα στα μουτρα το 17 που εγραψα βιολογια στις πανελληνιες | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Σαβ Ιουλ 17, 2010 1:43 pm | |
| 14 αρχαια..... | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Ιουλ 18, 2010 12:28 am | |
| αυτος ειναι ο χειροτερος βαθμος που εχεις παρει ποτε??? | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Ιουλ 18, 2010 2:06 am | |
| σε βαθμολογια ναι ... σε τεστ ο χαμηλοτερος ειναι 3 στην οικονομια (αδιαβαστος εκεινη την μερα) | |
|
| |
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Holly and phoenix feather, eleven inches Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Αυγ 05, 2010 5:49 am | |
| Σε τρίμηνο, 15 στα Μαθηματικά. Σε τεστ ή διαγώνισμα, 9 στα Μαθηματικά! Οκ, όλοι καταλάβαμε πως δεν τα πάω καλά στα Μαθηματικα και πως τα μισώ!!! | |
|
| |
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Αυγ 05, 2010 6:01 am | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Holly and phoenix feather, eleven inches Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Αυγ 05, 2010 6:06 am | |
| Α βρε Φοίβη μου, αυτά τα Μαθηματικά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Αυγ 05, 2010 6:10 am | |
| Πωπωπωπ..μακριά από μας....όταν τελιώσω το σχολείο δεν θα κάνω ούτε μια πράξη για χρόνια....... Να φανταστείς είχα πάει στο περίπτερο των παππούδων μου και δεν μπορούσα να δώσω ρέστα.... Ααααα ξέχασα...και μια φορά Ιστορια στην Α Γυμνασιου είχα πάρει 9 σε ένα τεστάκι...δεν είχα διαβάσει ...μετα κάτω από 20 δεν έπεσα.Και σε ένα Διαγώνισμα Γεωγραφία που ήμουν μετα από μέρες αρρώστιαα και δεν με είχαν ειδοποιήσει πήρα 4!!!Δεν έφταιγα όμως..έφταιγα????? | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Αυγ 12, 2010 2:42 pm | |
| φετος ο χαμηλοτερος ηταν το 10 που εγραψα γεωμετρια(ποτε δεν την πηγαινα) | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Αυγ 15, 2010 5:12 pm | |
| μμμμμ ενα 18 στα αρχαια και ενα 17 μα8ιματικα |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Δευ Αυγ 16, 2010 10:49 am | |
| Φυσική... διαγώνισμα και πήρα 6,5!! Αλλά δεν ανυσήχησα και πολύ γιατί και οι άλλοι εκει γύρω ήταν. Ανυσηχητικό θα ήταν αν έγραφα καλά | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Δευ Αυγ 16, 2010 10:56 am | |
| Σε τρίμηνα Ιστορία, Μαθηματικά και Γεωγραφία: 09 Και σε τεστ Αρχαία 01 | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Δευ Αυγ 16, 2010 11:58 pm | |
| α σε τεστ εχω γραψει κι εγω ενα ωραιοτατο 02 σε αρχαια. επρεπε να ακουγεται την καθηγητραι εκεινη την ημερα να λεει:
ολγα: 03 ειρηνη: 01 ελενη:02 νικος:01
ολοι ετσι πηγαιναμε | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τρι Αυγ 17, 2010 1:55 pm | |
| Χχαχα εμεισ ο μικροτεροσ τισ ταξεις ηταν το 16 |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τετ Αυγ 18, 2010 2:16 am | |
| 16????????? ω χριστος και η παναγια σε κολεγιο ειστε? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τετ Αυγ 18, 2010 4:26 am | |
| |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τετ Αυγ 18, 2010 11:01 am | |
| ειπα κι εγω!!!! κολεγιο αθηνων? | |
|
| |
soulitsa@xd Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Ολιβαντερ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τετ Αυγ 18, 2010 12:06 pm | |
| O χαμηλότερος μου στο πρωτο τριμ. ήταν 15 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ και 2ο τριμηνο 17 στα ΑΡΧΑΙΑ.. Σε τεστ ο χαμηλότερος ήταν 12 στη Γεωγραφία.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Τετ Αυγ 18, 2010 12:42 pm | |
| οχι εκειπαιρα πιγενη ο ξαδεροσ μου |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Σεπ 12, 2010 2:44 am | |
| Ο χαμηλωτερος βαθμος μου σε τριμηνο ηταν περισι στην πληροφορικη στις εξετασεις... Πηρα 6!!!! Βασικα είναι μεγαλη ιστορια... Ο καθηγητης του ειχαμε πληροφορικη ολη την χρονια δεν μας ειχε κανει καθολου μαθημα... Ουτε το βιβλιο δεν φερναμε και στο τελος φυσικα δεν μας εδωσε ουτε υλη... Λοιπον τον ρωτησαμε τι θα κανουμε στις εξετασεις και μας λεει γραψτε οτι ξερετε και εγω θα σας βαλω καλο βαθμο... Ε, εβαλε σε ολους κατω απο την βαση!!! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Σεπ 12, 2010 3:31 am | |
| Σε τριμηνο ποτε δεν εχω παρει κακο βαθμο(ναι ναι καλα ακουσατε) τωρα σε τεστ εχω παρει στα αρχαια δικαιολογημενα γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω την προηγουμενη μερα.Δε σας λεω το βαθμο | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Σεπ 12, 2010 5:28 am | |
| Ο χαμηλοτερος βαθμος μου ηταν στο διαγωνισμα των μαθηματικων που ειχα παρει 7... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Κυρ Σεπ 12, 2010 7:02 am | |
| Χάλια!!! Σε όλα τα θετικά μαθήματα φέτος έγραψα από 2 έως 6!!! Χάλια!!! Χάλια!!! Χάλια!!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χειρότερος Βαθμός Πεμ Σεπ 23, 2010 10:21 am | |
| Στην Οικιακή Οικονομία 9 σε τεστ.Αλλά είναι λογικό άμα φανταστείτε ότι δεν έχω καν το βιβλίο | |
|
| |
| Χειρότερος Βαθμός | |
|