| Η PotterLand και οι Εχθροί της | |
|
+3Camille Belcourt Remus Lupin Gellert Grindelwald 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 9:50 am | |
| Οταν για παραδειγμα θες να μου στειλεις ρνα μηνυμα και να μην βγεις απ'το μερος που εισαι{π.χ. σε καποιο θεμα της τραπεζαριας}κανεις δεξι κλικ και πατας ''ανοιγμα νεας καρτελας''και εγω ετσι το εκανα.Συμφωνω απόλυτα και στα αλλα θεματα με την Καμιλ! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 9:53 am | |
| Μπορείτε να ανοίγετε νέο παράθυρο | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 9:58 am | |
| Δεν με αφηνει!Μου λεει ολα τα δικαιωματα ανοικουν στην Potterland! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:01 am | |
| Τι εννοείς δεν σε αφήνει; Κατεβάζεις κάτω το ένα παράθυρο, μετά ανοίγεις ένα άλλο, πας εκεί που θες, το βλέπεις, και μετά ανοίγεις το άλλο παράθυρο και κάνεις ο,τι θες. Δηλαδή δουλεύεις με 2 παράθυρα, και όχι με 2 tabs. | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:05 am | |
| Βασικά, Πάνο κάνε με λίγο ξανά αντμίν για να δω τι μπορώ αν κάνω με τις γραμματοσειρές, και μετά ξαναβγαίνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:06 am | |
| | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:16 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Βασικά, Πάνο κάνε με λίγο ξανά αντμίν για να δω τι μπορώ αν κάνω με τις γραμματοσειρές, και μετά ξαναβγαίνω.
Φύγε όμως. κανείς δεν σε θέλει εδώ.- πάνο αυτό που είπε η κοπέλα. tabs θέλουμε. αλλα ούτε και ανοιγμα σε νεο παράθυρο μας κάνει και 38934016 παράθυρα δεν θα ανοίγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:46 am | |
| Έφυγε αυτό το σκριπτ λοιπόν! | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Κυρ Σεπ 25, 2011 10:53 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Δευ Σεπ 26, 2011 4:35 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Σαβ Οκτ 08, 2011 3:04 am | |
| Έχουμε κανέναν τρόπο πως εγινε αυτό; Διότι αν ναι, τότε ίσως μπορω να βοηθήσω (ναι άργησα λίγο ;Ρ) | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Σαβ Οκτ 08, 2011 3:12 am | |
| Τι εννοείς τρόπο; Πως μπήκανε; Ή εννοείς αν μπήκαν από πρόγραμμα ή ντουγρού από κάποιον λογαριασμό; | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Σαβ Οκτ 08, 2011 3:17 am | |
| Γενικά. Χάκαραν κάποιον admin, χρησιμοποίησαν πρόγραμμα... τί; | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η PotterLand και οι Εχθροί της Σαβ Οκτ 12, 2013 5:59 am | |
| εγω ειμαι προσφατο μελος και δεν το ηξερα ευτιχος πο μου το ηπατε!! | |
|
| |
| Η PotterLand και οι Εχθροί της | |
|