| Το καλυτερο δωρο! | |
|
+7Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Josh Farro Autumn Princess Marianna Diggory Elf in the forest Mia Melanie Hawkins 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Το καλυτερο δωρο! Παρ Σεπ 30, 2011 12:30 pm | |
| Ποιο ειναι το ακλυτερο δωρο που πειρατε ποτε? Ποιος σας το εκανε δωρο?Το ειχατε προβλεψει? | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Παρ Σεπ 30, 2011 12:45 pm | |
| χμ.....ειναι πολλα! δεν μπορω να διαλεξω γιατι ολα τα δωρα εχουν την ιδια αξια για μενα | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Παρ Σεπ 30, 2011 12:49 pm | |
| Ακομα δεν εχω παρει το ''τελειο''δωρο...Εχω παρει πολλα καλα δωρα.Δεν ξερω αυτα τα γενεθλια μου-19 οκτωβρι- να παρω το τελειο! | |
|
| |
Marianna Diggory Τριτοετής
Posts : 134 Join Date : 24/09/2011 Age : 27 Place : Ηράκλειο Κρήτης
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Mε πυρήνα τρίχας θεστράλ,27 εκατοστά,εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Παρ Σεπ 30, 2011 11:13 pm | |
| Λοιπόν μέχρι τώρα ειναι ένα φανταστικό κολιέ που είχε πάρει ο νονός μου... Το επόμενο Σάββατο όμως που έχω γενέθλια θα ανανεώσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Παρ Σεπ 30, 2011 11:14 pm | |
| Εγω δεν εχω το αλλο σαββατο λλα εχω αυτον τον μηνα...Θα ανακεφαλαιωσω ξανα.... | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Σαβ Οκτ 15, 2011 6:48 am | |
| Όταν ήμουν μικρή το καλύτερο δώρο ήταν πάντα οι κούκλες...τώρα όμως ένα ωραίο βιβλίο θα ήταν τέλειο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Autumn Princess στις Κυρ Οκτ 16, 2011 3:30 am, 1 φορά | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Σαβ Οκτ 15, 2011 7:10 am | |
| Το τόπικ μεταφέρθηκε μιας και δεν κόλλαγε αποκλειστικά στον κοιτώνα του Χάφλπαφλ. Ευχαριστώ!
Για μένα το καλύτερο δώρο ήταν στη τρίτη δημοτικού το nintedo ds. Την επόμενη ημέρα μου το έκλεψαν στο σχολείο κι έκλεγα με μαύρο δάκρυ. Ευτυχώς που το βρήκαμε μέσα στη τσάντα μιας κοπέλα - κάποιος το είχε βάλει εκεί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Σαβ Οκτ 15, 2011 7:11 am | |
| Ενα βιβλιο και καποια αξεσουαρ ,μαζι με ρουζα που μου ειχε φερει η νονα μου!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Sunfit στις Σαβ Οκτ 15, 2011 7:25 am, 1 φορά | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Σαβ Οκτ 15, 2011 7:21 am | |
| Εδώ λέμε ποιο ήταν το καλύτερο δώρο που πήραμε όχι ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα θέλαμε να πάρουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Κυρ Οκτ 23, 2011 6:18 am | |
| Το καλυτερο δωρο που πηρα ηταν φετος ενα ταξιδι στην αθηνα! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Τρι Νοε 01, 2011 10:20 am | |
| Αυτή τη στιγμή θα ήταν Μαγικές Ικανότητες. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Τρι Ιαν 03, 2012 12:33 pm | |
| τοο ραβδιι μουυυ!! το οποιο το περιμενω με τοση αγωνια!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:49 pm | |
| συμφωνω με την αδερφη μου (martha_loves_ron) :το ραβδι μου! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Τρι Απρ 10, 2012 12:19 pm | |
| ενα υπέροχο χρυσό δαχτυλίδι που μου έκανε δώρο η νονά μου όταν πήρα το προφίσιενσι | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Παρ Απρ 13, 2012 6:26 am | |
| | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Τετ Ιουν 20, 2012 8:21 pm | |
| Ένα υπέροχο κολιέ που μου έκανε δώρο ο καλύτερός μου φίλος ο Ραφαήλ στα γενέθλιά μου!! Και ναι το είχα προβλέψει ότι κάποιος θα μου έφερνε κάποιο κόσμημα αλλά από τον Ραφαήλ?? Με τίποτα!!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καλυτερο δωρο! Κυρ Οκτ 13, 2013 1:10 am | |
| το ωιντεο παιχνιδι που θα παρω τα χριστουγενα φετος!!! | |
|
| |
| Το καλυτερο δωρο! | |
|