| Ανεκπλήρωτοι Έρωτες | |
|
+9Vicky_Diggory Albus Dumbledore happy poster Beedle The Bard Scabior The Snatcher Βασουλα Μαγισσουλα Helga Hufflepuff Elf in the forest Rowena Ravenclaw 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Δευ Ιουλ 19, 2010 3:31 am | |
| | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Σαβ Σεπ 04, 2010 4:48 am | |
| λοπον εγω για ενα διαστημα αγαπουσα τον καλυτερο μου φιλο! μετα καταλαβα πως η φιλια ειναι πο σημαντικη! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Σαβ Σεπ 04, 2010 7:49 am | |
| Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο (ευτυχώς)... Αλλά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολη κατάσταση... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Σαβ Σεπ 25, 2010 7:09 am | |
| εμενα ειναι πολυ τραυματικη...... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Κυρ Ιαν 23, 2011 12:13 pm | |
| φετος με την πιο αξιολατρευτη κοπελα που γνωρισα ποτε.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Δευ Ιαν 24, 2011 1:57 pm | |
| Ακομα η μεγαλυτερη αγαπη της ζωης μου παραμενει τοσο κοντα και τοσο μακρυα ταυτυχρονα. Δεν θελει να κανει σχεση, ειναι ντροπαλη και ίσως και να μην της αρεσω κιολας, ομως δεν θα παψω να την αγαπαω μεχρι να την χασω οριστικά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Τετ Ιαν 26, 2011 10:30 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Πεμ Ιαν 27, 2011 5:47 am | |
| οχι, ειναι απο την Πυλαια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Παρ Ιαν 28, 2011 6:43 am | |
| να μου την δειξεις καποια μερα..οκ? | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Παρ Ιαν 28, 2011 10:44 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Σαβ Ιαν 29, 2011 9:21 am | |
| αυτη την στιγμη βιωνω εναν ανεκπληρωτο ερωτα.δυστυχως δεν της αρεσω (απ'οτι πιστευω) κι ετσι,δεν θα ειμαστε για παντα μαζι και θα κανουμε οικογενεια οπως θα ηθελα,αλλα θα την θυμαμαι για παντα ως ενα ανεκπληρωτο ερωτα. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Σαβ Απρ 23, 2011 5:22 am | |
| αχ εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά έχω το ίδιο παράπονο πάντα!! πάντα δεν με θέλουν τα άτομα που θέλω εγώ! και αρχίζει να καταντάει σπαστικό!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Τετ Απρ 27, 2011 1:20 am | |
| ^ Μαζι σου | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Πεμ Μάης 12, 2011 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Δευ Ιουλ 11, 2011 5:06 am | |
| Μου άρεσε το ίδιο αγόρι με την κολλητή μου... | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Δευ Αυγ 08, 2011 7:15 am | |
| Αχχ..κάτι ξέρω κι εγώ. Πονάει πολύ αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Ανακάλυψα ότι μπορώ να αγαπήσω κάποιον χωρίς να περιμένω τίποτα για αντάλλαγμα. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες Δευ Ιαν 09, 2012 5:02 pm | |
| - monicandler έγραψε:
- Αχχ..κάτι ξέρω κι εγώ. Πονάει πολύ αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Ανακάλυψα ότι μπορώ να αγαπήσω κάποιον χωρίς να περιμένω τίποτα για αντάλλαγμα.
Αυτό!Συμφωνώ μαζί σου! | |
|
| |
| Ανεκπλήρωτοι Έρωτες | |
|