| Το πρώτο σας φιλί | |
|
+33Josh Farro Beatrice Castiglioni ntinatze marina forever Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins anton xert Remus Lupin Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon Albus Dumbledore Beedle The Bard Dark Princess Scabior The Snatcher Barty Crouch salazar basilisk Martha harry potter 10 Αλαφροπάτητος William Penn Maria Lovegood LiLyBlack Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Autumn Princess Helga Hufflepuff Perenelle Flamel Eλαφοκερατος Vicky_Diggory Elf in the forest Bellatrix Lestrange stacy_weasley Salazar Slytherin 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Το πρώτο σας φιλί Δευ Ιουλ 19, 2010 4:22 am | |
| Ποτε δωσατε το πρωτο σας φιλι ? με ποιον και σε ποιο μερος ?? Πειτε μας τις εμπειριες σας! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Δευ Ιουλ 19, 2010 6:20 am | |
| πισω απο ενα νοσοκομειο διπλα σε κατι χαλασματα με ενα ατομο με εντελως αντιθετο χαρακτηρα πο μενα | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Δευ Ιουλ 19, 2010 11:23 am | |
| σε ένα ίντερνετ καφέ....ούτε που θυμάμαι ποιός και τί γιατί δεν με πολύ ενδέφερε... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Πεμ Αυγ 19, 2010 6:13 am | |
| εγω να πω την αληθεια δεν εχω φιλησει κανεναν! ασε που αυτος που τα ειχαμε ηταν βλακας και δεν ηθελα να τον φιλισω! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Αυγ 28, 2010 4:02 am | |
| Ούτε ok είμαι κακιά το πρώτο μου φιλί ήταν (καλά ημερομηνία δεν θυμάμαι) το προ περσινό καλοκαίρι, σε καφετέρια με έναν Νίκο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ginny_ Weasley στις Σαβ Μαρ 05, 2011 6:26 am, 1 φορά | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Αυγ 28, 2010 4:05 am | |
| Σε μια πλατεια αν δεν κανω λαθος... Δεν θυμαμαι καθαρα ομως | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Αυγ 28, 2010 6:00 am | |
| Παιδια το πρωτο μου φιλι προβλεπω να το δινω στο πανεπηστιμιο και αν αφου το παρατσουκλι μου ειναι "Μαρια Η Ασχημη" | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Σεπ 04, 2010 4:44 am | |
| σιγα μορε! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Σεπ 04, 2010 7:27 am | |
| Έξω από το δημοτικό σχολείο που πήγαινα παλιά!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Κυρ Σεπ 12, 2010 1:29 am | |
| Ποτε! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Σεπ 25, 2010 6:58 am | |
| το πωτο μου φιλι ηταν σε παρτι οταν παιζαμε μπουκαλα!!!!!! χεχεχεχεχεχεχεχ | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Πεμ Οκτ 07, 2010 8:31 am | |
| - Bellatrix Lestrange έγραψε:
- σε ένα ίντερνετ καφέ....ούτε που θυμάμαι ποιός και τί γιατί δεν με πολύ ενδέφερε...
Φίλησες άλλον;;; Στις κούνιες... Καθόμασταν και....ξέρετε... Ήταν φοβερό! Δεν μπορώ να μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί θα ανατριχιάσετε!!! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Κυρ Οκτ 10, 2010 9:34 am | |
| αχ! το πρωτο μου φιλι δεν εχει και πολυ ενδιαφερον! σ αντιθεση με αυτο που εδωσα φετος με τον ερωτα μου!!!!! εβλεπα αστερακιααα χεχεχεχεχεχ | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| |
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Τρι Οκτ 19, 2010 10:52 am | |
| Κάπου στα 5 με το βαπτηστήρι της μητέρας μου | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Τετ Οκτ 20, 2010 10:38 am | |
| Ενα βραδυ σε μια παραλια εδωσα το πρωτο μου φιλι το οποιο ηταν ωραιο! Πριν 3 χρονια.... | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Τετ Δεκ 15, 2010 11:15 pm | |
| με μία φίλη μου πριν 3 χρ΄ψνια σε ένα πάρκο! | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Δευ Ιαν 03, 2011 8:11 am | |
| στο σπιτι μου οταν πεζαμε μπουκαλα...πραγματικα αυτος ητανε κουκλος χοχοχο | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Τετ Ιαν 05, 2011 1:55 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Ιαν 08, 2011 7:08 am | |
| χχαχαχαχαχαχα γ δημοτικού λέει χαχαχαχαχαχα
σόρυ για το σπαμ | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Τρι Ιαν 11, 2011 9:04 am | |
| οσο περιεργω και αν φενεται πανω σε ενα δεντρο το καλοκαιρι που πηγενα πεμπτη-εκτη | |
|
| |
Barty Crouch Πρωτοετής
Posts : 27 Join Date : 21/01/2011 Age : 29 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: φτερό φοίνικα (Φοκς), ξύλο ελάτου, 28 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Σαβ Ιαν 22, 2011 7:21 am | |
| το πρωτο μου φιλι ηταν κατω απο την βροχη | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Κυρ Ιαν 23, 2011 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Κυρ Ιαν 23, 2011 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το πρώτο σας φιλί Δευ Ιαν 24, 2011 1:10 pm | |
| | |
|
| |
| Το πρώτο σας φιλί | |
|