| Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! | |
|
+4Narcissa Black Evilittled3vil Mia Melanie Hawkins Martha_Loves_Ron 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Τετ Ιαν 04, 2012 1:39 am | |
| Το Deza vu είναι μια αίσθηση η οποία σου λέει ότι κάτι που ζεις τώρα το έχεις ξαναζήσει [b] Πιστεύεται στο Deza vu? Έχετε νιώσει ποτέ έτσι ? Μιλήστε μας για την εμπειρία σας? Θα σας πω μια δικιά μου εμπειρία : ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου και αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς... εκεί συναντήσαμε ένα αγόρι στην ηλικία μας...του είπαμε γεια και αυτός αντί να μας απαντήσει κοιτούσε βαθιά μες στα μάτια της φίλης μου...κάποια στιγμή της λέει :Ιωάννα; Ιωάννα εσύ είσαι;; Η φίλη μου τον κοίταξε παράξενα...την φίλη μου την λένε Κατερίνα όχι Ιωάννα του είπα... Τότε εκείνος άρχισε να τρέχει !! Μετά από λίγα λεπτά που είχαμε συνέλθει ένιωσα έντονα ότι την έχω ξαναζήσει αυτήν τη φάση με το αγόρι.... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:27 am | |
| Μου συνέβαινε παλιότερα αρκετά συχνά.Να έχω ξαναδεί πρόσωπα ή να ΄λεχω ξαναζήσει στιγμές.Αλλά τώρα πια δεν συνβαίνει συχνά | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Πεμ Ιαν 05, 2012 4:59 am | |
| Μπορει να σου συμβει εκει που δεν το περιμενεις | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Τρι Μάης 15, 2012 1:00 pm | |
| Το έχω νιώσει! Και ή υπάρχει ή το μυαλό μας παίζει παιχνίδια! για πράδειγμα ήμουν σε ένα μέρος πέρυσι το καλοκαίρι! στην περιοχή που μένω και μια στιγμή γύρισα και κοίταξα προς μια τυχαία κατεύθυνση... αυτό που είδα μέσα σε κλάσματα δεπτερολέπτων ένιωθα πως το είχα ξαναζήσει! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Παρ Ιουν 08, 2012 5:45 am | |
| Μου έχει συμβεί αμέτρητες φορές.Για κλασματα δευτερολέπτου νιώθω πως κάτι το έχω ξαναζήσει όμως ποτέ δεν μπορώ να θυμιθώ που και πότε. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Σαβ Ιουν 09, 2012 2:37 am | |
| - Narkissa Black έγραψε:
- Μου έχει συμβεί αμέτρητες φορές.Για κλασματα δευτερολέπτου νιώθω πως κάτι το έχω ξαναζήσει όμως ποτέ δεν μπορώ να θυμιθώ που και πότε.
Πώς μπήκες στο μυαλό μου ? Ακριβώς όπως τα λες είναι!! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:17 am | |
| Το έχω ζήσει αρκετές φορές!! Ας πούμε μια φορά είχα πάει σινεμά (στην συγκεκριμένη περίπτωση το Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2) με μια φίλη μου τον ξάδερφο μου και την παρέα του!!Όταν έκανε διάλειμμα εγώ με την φίλη μου πήγαμε στις τουαλέτες!!Εκείνη τη στιγμή είδαμε μια κοπέλα να τρέχει κλέγοντας σε μια τουαλέτα!!Ενώ αυτή η κοπέλα ήταν κάπου στα 17 εγώ νόμιζα ότι την είχα ξανασυναντήσει σε ένα άλλο σινεμά να κάνει το ίδιο πράγμα!!Να τρέχει κλέγοντας στην πρώτη τουαλέτα!!Λογικά όλα είναι παιχνίδια του μυαλού μας και τίποτα παραπάνω!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Πεμ Ιουλ 19, 2012 6:39 am | |
| Μου έχει τύχει πολλές φορές. Αλλά τώρα πια μου συμβαίνει σπάνια. Αλλά μ'αρέσει όταν το παθαίνω. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! Σαβ Σεπ 07, 2013 4:29 am | |
| το χο παθει εκατο φορες | |
|
| |
| Deza vu: πειτε μας τις Deza vu εμπειριες σας! | |
|