| Γραφικός Χαρακτήρας! | |
|
+9Μιχαέλα_Diggory hermionegranger Evilittled3vil Hermione J Granger Mia Melanie Hawkins Josh Farro Μαρίνα.Potter Vicky12 Martha_Loves_Ron 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| |
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τρι Μαρ 06, 2012 8:09 am | |
| εμένα ο γραφικός χαρακτήρας μου είναι εντελώς χάλια.Δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου(καλά ίσως λιγάκι γιατι γενικά είμαι αρκετά ακατάστατη).Μου λένε συχνά στο σχολείο οτι πρέπει να βελτιώσω τα γράμματά μου και έχω προσπαθήσει μάλιστα παλιά έκανα εργοθεραπεία για να βελτιώσω τα γραμματα μου αλλα δεν εχουν βελτιωθεί και πολύ... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τρι Μαρ 06, 2012 8:13 am | |
| Μια απ'τα ίδια...Πιθανον να είσαι και εσυ καλλιτεχνικός τύπος Μήπως έχεις παρατηρήσει καμία έφεση στο σχέδιο, στον συνδιάσμο χρωμάτων κτλ? | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 12:44 am | |
| Εμένα μου αρέσει πολύ ο γραφικός μου χαρακτήρας! Από πάντα έκανα ΩΡΑΙΑ γράμματαα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 4:15 am | |
| Το ξέρω.. Βασικά μου τη σπάει το "θ" σου!! Τα άλλα είναι ωραία | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 5:47 am | |
| Μια χαρά είναι το θ μου ρε!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 5:49 am | |
| Εμένα με εκνευρίζει ______________________ Μικρέ οκ.. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 5:51 am | |
| Καλύτερα να μην επικεντρωθεί το θέμα στο θ της Μαρίνας, διότι θα καταλείξουμε σε σπαμ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 5:53 am | |
| ^Κάλα κύριε Τζέο..Σκάμε | |
|
| |
| |
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 6:21 am | |
| Ο γραφικός μου χαρακτήρας είναι καλλιγραφικός και μου σπάει τα νεύρα! Μην ρωτήσετε γιατί:επειδή δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. γώ θα προτιμούσα να κάνω πιο στρόγυλα γράμματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Μαρ 07, 2012 6:22 am | |
| Μακάρι να έκανα καλλιγραφικά γράμματαα Αλλά αφου το λές..μαλλον δεν θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου.. | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Πεμ Μαρ 08, 2012 9:41 am | |
| Ο δικός μου είναι χάλια!!!!!!Πάντα,ΠΑΝΤΑ στο σχολείο μου έκαναν παρατηρήσεις για τα γράμματά μου και μάλιστα κάποτε μια φιλόλογος δεν μου βαθμολόγησε έκθεση επειδή νευρίασε που δεν "έβγαζε" τα γράμματά μου!Το παράξενο είναι ότι δεν είναι άσχημα ακριβώς τα γράμματά μου.Απλώς....υπερβολικά στρογγυλά!Τόσο που ούτε εγώ μπορώ να τα διαβάσω καμιά φορά!Μπορεί να ζηλεύω τα ωραία και καλλιγραφικά γράμματα,πιστεύω όμως ότι ταιριάζει ο γραφικός μου χαρακτήρας στην προσωπικότητά μου.Τα γράμματά μου δεν έχουν καθόλου γωνίες,είναι δηλαδή πιο χαλαρά,αφηρημένα και παρωχημένα.Σαν εμένα δηλαδή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Πεμ Μαρ 08, 2012 10:36 am | |
| ^Μία απ'τα ίδια..αλλά τα δικά μου είναι εντελώς χάλια | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Σαβ Μαρ 31, 2012 12:16 am | |
| τα γραμματα μου ειναι στρογγυλα και ωραια!!! αλλα κατα την γνωμη μου δεν με αντιπρσωπευουν .... πιστευω πως μου ταιριαζουν πιο πολυ τα καλλιτχνικα γρμματα... δηλαδη πλαγιαα τραβηχτα! | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Σαβ Απρ 07, 2012 1:43 am | |
| δεν ξερω τι επαθα!!!ο γραφικος μου χαρακτηρασ ηταν κατανοητος αλλα τωρα γραφω καλλιγραφικα και ωρες ωρες ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι γραφω | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τετ Ιουν 20, 2012 8:24 pm | |
| Καληγραφικό και κάποιες φορές λίγο πλάγιο!! | |
|
| |
The Pureblood Prince Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 34,2 εκατοστά από πουρνάρι , απλό με σκαλιστή λαβή με κέλτικα μοιρολόγια. Μαύρο χρώμα . Καρδιά από θραύσματα του διαδήματος της Rowena Ravenclaw. Άκαμπτο , ανυπότακτο , ιδανικό για κατάρες και ανώτερη μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Τρι Ιουλ 10, 2012 4:07 am | |
| πολυ ανοιχτα και πλαγια... καλλιγραφικο π , λ , σ , κ
μονο εγω τα διαβαζω ^^ | |
|
| |
HermioneGrangerWeasly Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27εκ. Ξύλο Λεύκας με πυρήνα από καρδιά χορδής δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Πεμ Ιουλ 12, 2012 7:44 am | |
| Ο γραφικός μου χαρακτήρας είναι ωραίος . Κάνω στρογγυλά γράμματα και ευανάγνωστα ! | |
|
| |
Nicolas Flamel Δευτεροετής
Posts : 54 Join Date : 07/07/2012 Age : 27 Place : Wonderland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Δευ Ιουλ 16, 2012 1:23 am | |
| Καπως καλιγραφικος και πλαγιος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Πεμ Ιουλ 26, 2012 12:54 am | |
| Καλλιγραφικά; Και γω θέλω | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γραφικός Χαρακτήρας! Παρ Σεπ 27, 2013 12:26 pm | |
| | |
|
| |
| Γραφικός Χαρακτήρας! | |
|