| Οι Κλήροι του Θανάτου | |
|
+41ntan cedric diggory ria HermioneGinny half-blood prince TolisHogwarts harry potter junior Alastor Mounti Hp Mia Melanie Hawkins Bella lestrange rose weasley Pesky_Pixie lilly Filius Flitwick monicandler happy poster Beedle The Bard Scabior The Snatcher salazar basilisk nektarios8 Albus Dumbledore aggpas harry potter 10 nickpap Snape Remus Lupin LiLyBlack Christine Tonks William Penn pano$ Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Autumn Princess Nymphadora Perenelle Flamel Bellatrix Lestrange Elf in the forest Rowena Ravenclaw Helga Hufflepuff Godric Gryffindor 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Οι Κλήροι του Θανάτου Τρι Ιουλ 20, 2010 2:52 am | |
| Το Ραβδί από Κουφοξυλιά Η Πέτρα της Ανάστασης Ο Αόρατος Μανδύας
Αυτά είναι τα έπαθλα των αδελφών Πέβερελ από τον Θάνατο επειδή του ξέφυγαν.
Ποιό θα ήθελες να είχες και γιατί; | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Τρι Αυγ 10, 2010 5:13 am | |
| Θα ήθελα να έχω το Ραβδί από Κουφοξυλιά!!! Γιατί με αυτό θα μπορούσα να κάνω ουσιαστική χρήση και των άλλων δύο!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Παρ Αυγ 13, 2010 6:38 am | |
| Την πέτρα της Ανάστασης για να ξαναφέρω στη ζωή όλους αυτόυς που πέθαναν στη μάχη εναντίον των Σκοτεινών Δυνάμεων του Βόλντεμορτ. | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Δευ Αυγ 23, 2010 6:44 am | |
| την πετρα γιατι θα μπορουσα να αναστισω μερικα αγαπημενα ατομα μου που πεθαναν | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Δευ Αυγ 23, 2010 6:48 am | |
| το ραβδί γιατί με αυτό θα μπορούσα να κάνω τα πάντα! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Τρι Αυγ 24, 2010 2:48 am | |
| Το μανδυα.Για μενα τα υπολοιπα θα ηταν αχρειστα | |
|
| |
Nymphadora Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Φλαμουριά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Δεκαεφτά εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Κυρ Αυγ 29, 2010 7:01 am | |
| Το ραβδι θα ηταν το πιο χρησιμο απο τα αλλα!Οχι τα αλλα θα μου κακοπεφταν! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Σεπ 09, 2010 5:43 am | |
| - Rowena Ravenclaw έγραψε:
- Την πέτρα της Ανάστασης για να ξαναφέρω στη ζωή όλους αυτόυς που πέθαναν στη μάχη εναντίον των Σκοτεινών Δυνάμεων του Βόλντεμορτ.
Αυτο ακριβως. Αλλα και ο μανδυας θα μου ηταν πολυ χρησιμος. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Δευ Σεπ 20, 2010 9:20 am | |
| - Rowena Ravenclaw έγραψε:
- Την πέτρα της Ανάστασης για να ξαναφέρω στη ζωή όλους αυτόυς που πέθαναν στη μάχη εναντίον των Σκοτεινών Δυνάμεων του Βόλντεμορτ.
και εγώ | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Σεπ 23, 2010 9:21 am | |
| Την πέτρα της Ανάστασης!!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Σαβ Σεπ 25, 2010 12:50 am | |
| Θα τα ήθελα και τα 3 ειδικά το πρώτο αλλά δυστυχώς είναι αυτό για το οποίο πρέπει να φοβάσαι πιο πολύ για επιθέσεις την ώρα που κοιμάσαι κτλ! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Τρι Σεπ 28, 2010 4:09 am | |
| Εγω θα πω τον μανδυα... Δεν θα ηθελα με τιποτα το ραβδι... Εχει αιματοβαμενη ιστορια, τοση και τοση πεθαναν απο αυτο και δεν νομιζ γενικα πως θα μου ταιριαζε... Επισης ειναι πολυ επικυνδινο να το εχεις γιατι θα υπαρχει περιπτωσει καποιος να σε σκοτωσει για να το αποκτησει... Δεν νομιζω πως θα με οφελουσε μια ζωη γεματη φοβο για το ραβδι... Μια χαρα ειμαι και με το δικοο μου Την πετρα δεν ξερω αν θα ηθελα να την αποκτησω... Δεν νομιζω. Βασικα δεν εχει πεθανει ενα αγαπημενο μου προσωπο ωστε να θελω να αναστησω καποιον... Και επεισης ας μην παιζουμε τους Θεους... Αφηστε εους νεκρους στην θεση τους... Μαλλον θα καταληξω στον μανδυα... Πολυ χρησιμος και σιγουρα ορισμενες φορες θελω να ειμαι αορατη... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Οκτ 14, 2010 7:30 am | |
| θα ηθελα τον αορατο μανδυα!! υπαρχουν στιγμες που θελω να γινομαι αορατη απο μερικους! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Παρ Νοε 05, 2010 12:16 pm | |
| Τον Αόρατο Μανδύα.... σίγουρα... είναι το πιο ακίνδυνο από όλα γιατί είναι το λιγότερο περιζήτητο αλλά και το πιο ακίνδυνο... και μπορείς να κάνεις και περισσότερα πράγματα... | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Κυρ Νοε 07, 2010 9:51 am | |
| Το ραβδί, έχει τρομερές δυνάμεις! | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Δευ Νοε 08, 2010 2:45 am | |
| Το μανδύα για να ζήσω πάρα πολύ όπως λεει και το βιβλίο | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Σαβ Νοε 13, 2010 12:42 am | |
| Θα ήθελα να έχω το Ραβδί από Κουφοξυλιά!!!Αν και είναι επικύνδηνο να είσαι κάτοχός του | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Σαβ Νοε 20, 2010 12:17 pm | |
| το ραβδί γιατί ειναι δυνατό αλλα και τον μανδύα | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Σαβ Νοε 20, 2010 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Κυρ Ιαν 09, 2011 4:07 am | |
| Το ραβδί είναι παντοδύναμο,αλλά υπακούει στη δύναμη.Αν ο προηγούμενος κάτοχός του πεθάνει χωρίς να έχει νικηθεί,τότε χάνει την δύναμή του.Οπότε δεν το θέλω.Προτιμώ το δικό μου ραβδί,το οποίο είναι όπως ακριβώς το θέλω.
Η πέτρα μπορεί να φέρει πίσω τους νεκρούς,κι έχω κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα που θέλω να φέρω στη ζωή.Ωστόσο,δεν γυρίζουν με την ανθρώπινη μορφή τους και είναι κάτι σαν ανάμνηση και είναι δυστυχισμένοι σε αυτόν τον κόσμο και πολλοί τρελαίνονται από αυτό και αυτοκτονούν για να πάνε στ'αλήθεια κοντά τους.Δεν θα αυτοκτονούσα ποτέ για τέτοιο λόγο,ωστόσο δεν θα ήθελα να έχω μια τόσο θλιβερή εμπειρία,επειδή προσπάθησα να φέρω πίσω δυο-τρία αγαπημένα μου πρόσωπα.Οπότε δεν την θέλω.
Όσο για τον αόρατο μανδύα,είναι χρήσιμος.Βέβαια εάν είσαι καλός στο ξόρκι του καμουφλάζ δεν χρειάζεσαι,αλλά καθώς εμένα φαίνονται τα μαλλιά μου όταν το κάνω,πιστεύω πως τον χρειάζομαι τον μανδύα. | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Ιαν 13, 2011 5:29 am | |
| | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Ιαν 13, 2011 7:28 am | |
| Το μανδυα.Για μενα τα υπολοιπα θα ηταν αχρειστα
συμφωνω!!! αρκει να ειχα ειδι ενα ραβδι!!! | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Ιαν 13, 2011 7:29 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι Κλήροι του Θανάτου Πεμ Ιαν 13, 2011 8:30 am | |
| Κι εγώ αλλά,πού τέτοια τύχη!! | |
|
| |
| Οι Κλήροι του Θανάτου | |
|