| True Blood | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hayley Williams Πρωτοετής
Posts : 22 Join Date : 13/06/2012 Age : 30 Place : I'm just a stranger in a strange land..
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: True Blood Τετ Ιουν 13, 2012 5:37 pm | |
| Ποιος βλεπει αυτη την υπερτατη σειρα;; | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: True Blood Τετ Ιουν 13, 2012 5:40 pm | |
| Κανείς.Εγώ! Αν και δε μου άρεσε το πρώτο της νέας σεζόν ιδιαίτερα περιμένω με ανυπομωνησία να δω το επόμενο, οι προηγούμενες σεζόν ήταν πολύ καλές! Αγαπημένο χαρακτήρα έχω το Χόιτ, όλοι οι άλλοι με τσαντίζουν άγρια. Ελπίζω να φτιάξει η σεζόν μετά, γιατί είναι από τις αγαπημένες μου σειρές! | |
|
| |
Posts : 22 Join Date : 13/06/2012 Age : 30 Place : I'm just a stranger in a strange land..
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 14, 2012 12:30 am | |
| Aww... εγω μπορω να πω, οτι το ανοιγμα του 5ου κυκλου ηταν και το αγαπημενο μου. Ειδα τοσα που δεν περιμενα να δω. Νεα πλοκη, νεες συμμαχιες, νεοι sex buddies 'νεοι' βρικολακες! Ηταν κατι το πολυ ενδιαφερον! Χαιρομαι πολυ που η νεα σεζον με εξεπληξε τοσο πολυ γιατι ετσι ξερω οτι τα ματακια μου εχουν να περιμενουν πολλα απο τα νεα επεισοδια. Αγαπημενος χαρακτηρας: Ερικ Νορθμαν. Καλα, περα απο την υπεροχη εμφανιση του (γιατι οπως και να το κανουμε, ο ανθρωπος ειναι ΘΕ-ΟΣ) ειναι και πολυ γλυκος καταβαθος (πολυ καταβαθος). Αν διαβασεις τα βιβλια μεχρι το 12ο και δεν κολλησεις μονο στην σειρα, θα δεις πτυχες του Ερικ που δεν νομιζω πως θα μπορεσει ποτε να τις δειξει η τηλεοραση. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 14, 2012 3:48 am | |
| Δεν έχω πάει μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά πιστεύω πως από τις σειρές μπορώ να καταλάβω πως είναι ευαίσθητος και δε το δείχνει. Αλλά για κάποιο λόγο δε μπορώ να τον συμπαθήσω, αν συμπαθώ λίγο ένα χαρακτήρα εκτός Χόιτ, είναι η Σούκι. Μπορώ να φανταστώ και πόσο σε εξέπληξα που σε είπα πως ο αγαπημένος είν' ο Χόιτ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 14, 2012 5:52 am | |
| Ειναι υπεροχος χαρακτηρας <3 Αν διαβασεις τα βιβλια ισως να τον συμαπθησεις και αλλο Και οχι, δεν με εξεπληξες καθολου με τον Χοιτ. (μπορω να πω μαλιστα οτι ο Χοιτ ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας της Χειλι ) | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 14, 2012 8:26 am | |
| Εγώ έχω δει αρκετά αλλά διάσπαρτα επεισόδια και ντρέπομαι γι άυτό Θα το πάρω απόφαση και αυτό το καλοκαίρι θα κάνω εντατικά μαθήματα με τη κολλητή που είναι τρελή και παλαβή για το True Blood Από όσα επεισόδια έχω δει πάντως η σειρά είναι φανταστική | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 21, 2012 6:47 am | |
| Εγώ θέλω να την δω μέσα στο καλοκαίρι γιατί έχω ακούσει πως είναι καλή.Τώρα ...να την δω και θα σας πω μετά εντυπώσεις | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: True Blood Πεμ Ιουν 21, 2012 9:19 pm | |
| Να προσέχετε όμως γιατί τα τρία τέταρτα της σειράς είναι τσόντα και φροντίστε να μην είναι κοντά γονέας και σας παρεξηγήση. Το δεύτερο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου ήταν επικό! Όλα τα λεφτά. Αλλά ρε παιδί μου δεν έχω εκείνο το φίλινγκ που είχα τις προηγούμενες χρονιές, τύπου "ΦΑΚ ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΟΥ ΜΠΛΑΝΤ". | |
|
| |
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: True Blood Παρ Ιουν 07, 2013 7:49 am | |
| αγαπάω true blood!! Eric!!! | |
|
| |
| True Blood | |
|