| Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; | |
|
+54Narcissa Black Evilittled3vil hermionegranger HeRmIoNe 4EvEr Martha_Loves_Ron ntan VampireArwen alma libre half-blood prince rose weasley lilly Blizzard Filius Flitwick Pesky_Pixie Ζarroc monicandler AvadaKedavra Mia Melanie Hawkins You-Know-Who 2411 Gellert Grindelwald Ethan Wate Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Andromeda Black Marlene McKinnon Beedle The Bard Scabior The Snatcher salazar basilisk nektarios8 Albus Dumbledore harry potter 10 aggpas Snape nickpap Remus Lupin Nena Cahill-Malfoy Christine Tonks LiLyBlack Embereth pano$ Βασουλα Μαγισσουλα Autumn Princess Nymphadora Perenelle Flamel Bellatrix Lestrange Elf in the forest soulitsa@xd Dina potter Nemesis Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw Godric Gryffindor 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Κυρ Ιουλ 31, 2011 9:10 am | |
| Εμενα οι μονοκεροι μου αρεσαν παντα (μεχρι π εμαθα οτι εχουν μουσι)... Αλλα και παλι συνεχισαν να μου αρεσουν, ειναι μοναδικα πλασματα με μια υπεροχη λαμψη, μια αθωοτητα.... Επισης μου αρεσαν πολυ τα νιφλερ, τα θεωρουσα πολυ χαριτωμενα!!! Και οι δρακοι δε λεω. Και φυσικα οι Ιππογρυπες. Πολυ περηφανα πλασματα. Και προστατευτικα!!! | |
|
| |
lilly Πρωτοετής
Posts : 32 Join Date : 21/07/2011 Age : 28 Place : εκει που τελειωνει ο κοσμος <3
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Τριανταφυλλια με πυρήνα από ίνα κέρατου μονόκερου, 22,5 εκατοστα, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τρι Αυγ 02, 2011 3:45 am | |
| εμενα οι μονοκεροι μου εκαναν εντυπωση..ειναι υπεροχα και πανεμορφα πλασματα!!!! | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Παρ Αυγ 05, 2011 12:41 pm | |
| εμενα μου αρεσουν οι κενταυροι και οι μονοκεροι | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Σαβ Σεπ 17, 2011 7:27 am | |
| ο ντοπι ηταν τελειοσ ειχε υπεροχεσ δυναμεισ!!! | |
|
| |
alma libre Πρωτοετής
Posts : 23 Join Date : 20/09/2011 Age : 34 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατ. από ξύλο αγνώστου μαγικού δέντρου στη Βουλγαρία και πυρήνα τρίχας θέαστραλ Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τρι Σεπ 20, 2011 3:45 pm | |
| Πραγματικά όλα είναι υπέροχα!τι να πρωτοθαυμάσεις?μονόκεροι,φοίνικες,δράκοι,ιππόγρυπες,θέαστραλ και αλλα τόσα υπερφυσικά όμορφα πλάσματα..οι μεγάλες μου αδυναμίες όμως είναι οι προστάτες και τα σπιτικά ξωτικά(βλέπε Ντόμπι!!!!!) | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τετ Σεπ 21, 2011 4:19 am | |
| τα θεστραλ γιατι ειναι τα μονα που εμπνευστηκε η ροουλινγκ (αν δεν κανω λαθος) τα υπολοιπα: δρακοι, φοινικες, ιππογρυπες, σπιτικα ξωτικα κ.τ.λ. υπαρχουν (ενοω σε βιβλια κι τετοια) | |
|
| |
VampireArwen Εκτοετής
Posts : 273 Join Date : 27/09/2011 Age : 36 Place : Salonica
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: πυρήνας δέρματος καλικαντζάρου,29 εκατοστά,άκαμπτο... Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τρι Σεπ 27, 2011 11:06 pm | |
| Ο Φοίνικας είναι το αγαπημένο μου μυθικό πλάσμα!!!!!!! | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τρι Ιαν 03, 2012 11:09 am | |
| δρακοι γιατι ειναι πανεμορφοι και επιβλητικοι | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τετ Ιαν 04, 2012 2:12 am | |
| εμενα μαρεσαν οι παραφρονεςς ειναι τοσο μυστηριωδεις και επιθετικοιΙΙ! | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Δευ Φεβ 06, 2012 12:00 pm | |
| Μην γελασει κανεις.... ο Ντομπυ γιατι ηταν πολυ κακομεταχειρισμενο πλασματακι... μου φαινεται πλυ γλυκος...! | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Τρι Μαρ 13, 2012 11:10 am | |
| | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Παρ Μάης 11, 2012 11:00 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Πεμ Ιουν 28, 2012 1:38 am | |
| Μου άρεσαν τα θέστραλ για την μοναδική ιδιότητά τους να φαίνονται μόνο σε όσους έχουν δει θάνατο και οι υπόγρυπες γιατί είναι πανέμορφα και περήφανα πλάσματα. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Πεμ Ιουν 28, 2012 3:45 am | |
| Οι φοίνικες σίγουρα. Είναι τόσο όμορφοι και ευαίσθητοι. Τα δάκρυα τους έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και είναι πιστοί στον αφέντη τους. Βέβαια συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Φοκς βοήθησε αρκετές φορές τον Χάρι στις δύσκολες στιγμές | |
|
| |
Queen.C Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Πεμ Ιουν 28, 2012 5:07 am | |
| Οι ιππογρυπες σιγουρα γιατι μου θυμιζουν πολυ τον χαρακτηρα μου | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Δευ Ιουλ 09, 2012 10:22 pm | |
| Οι μονόκεροι | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; Δευ Οκτ 14, 2013 8:45 am | |
| | |
|
| |
| Ποιο Μαγικό Πλάσμα σε εντυπωσίασε; | |
|