| Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? | |
|
+10marina forever Mia Melanie Hawkins anton xert Vicky_Diggory Albus P.W.B. Dumbledore Dark Princess Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher stacy_weasley 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Τρι Ιουλ 20, 2010 4:00 am | |
| Ολοι κανουμε ΄τρελες΄οταν ειμαστε ερωτευμενοι.... πραγματα εκτος του χαρακτηρα μας καποιες φορες, πραγματα που αν μας ελεγε καποιος οτι θα τα κανουμε παλιωτερα θα του λεγαμε οτι αποκλειεται... εσεις? τι θα κανατε ή ακομα καλυτερα τι εχετε κανει για ατομα με τα οποια ησασταν ερωτευμενοι? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Δευ Ιαν 24, 2011 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Δευ Ιαν 24, 2011 1:49 pm | |
| μεχρι να εγκαταλειψω μερικα ατομα (φίλους ή οικογενεια) που αγαπω πολυ | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Τετ Ιαν 26, 2011 10:35 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Σαβ Ιαν 29, 2011 11:34 am | |
| Κι εγώ.Θα εγκατέλειπα ακόμα και την οικογένειά μου... | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Σαβ Ιαν 29, 2011 12:41 pm | |
| Τα παντα....οτιδηποτε ακομα και αν αυτο σημενε οτι θα πληγωνομουν εγω ειτε σωματικα ειτε ψυχικα... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Κυρ Μαρ 06, 2011 8:06 am | |
| να σκοτωσω ανθρωπο! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Σαβ Απρ 23, 2011 5:14 am | |
| αυτό παίζεται αναλόγως με το πόσο ενδιαφέρεσε για ένα άτομο Πάντως νομίζω το να πληγώνεσαι συνέχεια συναισθηματικά είναι αρκετά σημαντικό... Σε κάνει..χάλια | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Τετ Απρ 27, 2011 1:18 am | |
| Μεχρι.... να χασω τον ιδιο μου τον εαυτο. Και παραλιγο να το παθω, αλλα ευτυχως σταματησα οσο ηταν νωρις. | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Πεμ Μάης 12, 2011 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Δευ Ιουλ 11, 2011 5:05 am | |
| Μέχρι τα άκρα για ΜΕΝΑ!Όχι για την οικογένεια τους φίλους μου γενικά ανθρώπους που αγαπώ... | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Κυρ Σεπ 04, 2011 10:43 am | |
| μέχρι τον ουρανό και ακομα πιο μακριά | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Τετ Ιουν 20, 2012 10:42 pm | |
| Εεεμμ....Δεν ξέρω....Βασικά αναλόγως την ηλικία μου!! | |
|
| |
Queen.C Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Πεμ Ιουν 28, 2012 4:45 am | |
| Αυτο που εχω κανει ειναι 4.30 ωρα το βραδυ να παω να τον δω. αν και δεν ειναι τοσο υπερβολικο πιστευω οτι θα εκανα ακομη χειροτερα | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Κυρ Ιουλ 08, 2012 6:15 am | |
| Χχχμ...το πιο υπερβολικό που έχω κάνει για έναν πρώην είναι ότι είχαμε βγει το βράδυ ενώ η μαμά μου ήξερε ότι θα βγω με τις κολλητές μου για bowlling ενώ είχαμε πάει σε καφετέρια!!:Ρ | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? Πεμ Ιουλ 12, 2012 7:48 am | |
| πολλά αλλά μέχρι ένα όριο! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
| Μεχρι που μπορεις να φτασεις για τον ερωτα σου? | |
|