| Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου | |
|
+12Gellert Grindelwald Mia Melanie Hawkins anton xert You-Know-Who 2411 Albus P.W.B. Dumbledore Vicky_Diggory Albus Dumbledore happy poster Scabior The Snatcher LiLyBlack stacy_weasley Rowena Ravenclaw 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Τρι Ιουλ 20, 2010 4:02 am | |
| Σίγουρα κι εσύ θα έχεις κάποια αγαπημένη στιγμή........Θέλουμε να τη μοιραστείς μαζί μας.....
- Σπόιλερ:
ό,τι μπορείς να αποκαλύψεις τέλος πάντων
| |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Τρι Ιουλ 20, 2010 4:06 am | |
| η καλυτερη στιγμη μου ηταν οταν με ενα συγκεκριμενο ατομο ειχαμε τσακωθει και οταν ειπα τι με πειραξε με φιλισε μπροστα σε ολους αν και δεν θελαμε να μαθευτει οτι ειμαστε μαζι... μπορω να πω οτι ακουγα καμπανακια | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Κυρ Οκτ 10, 2010 9:42 am | |
| αχ, δεν ξερω ποια να διαλεξω! ισως αυτη που ειμασταν οι δυο μας αγκαλια και με φιλουσε!!!! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Κυρ Ιαν 23, 2011 12:13 pm | |
| περσι τα χριστουγεννα ... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Παρ Ιαν 28, 2011 10:55 am | |
| καθε νυχτα στα ονειρα μου............................. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Σαβ Ιαν 29, 2011 8:51 am | |
| Κι εγώ...Για την Όλγα όμως.
Για την πρώην μου:
Είχαμε πάει στην Λακκόπετρα (παραλία) βράδυ.Ήταν η μητέρα μου με τον πρώην της και έναν φίλο μας κι εγώ με την πρώην μου την Μαρία.Κάναμε νυχτερινό μπάνιο κι ύστερα ξάπλωσαν οι ενήλικες σε 3 ξαπλώστρες και συζητούσαν και λίγο πιο πέρα εγώ και η Μαρία ξαπλωμένοι σε μία ξαπλώστρα να συζητάμε χαμηλόφωνα και να χαϊδεύω τα μακριά μαύρα μαλλιά της.Αυτό ήταν όλο.Α,και όταν φύγαμε αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή.Ήθελα να φύγουν οι μεγάλοι και να μείνουμε εμείς οι δύο μόνοι μας.Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Σαβ Μαρ 05, 2011 9:48 am | |
| εε αντίθεση συναισθημάτων...kiss after a fight, είναι από τα καλύτερα! | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Κυρ Μαρ 06, 2011 7:45 am | |
| Για την πρώην μου:
Είχαμε πάει στην Λακκόπετρα (παραλία) βράδυ.Ήταν η μητέρα μου με τον πρώην της και έναν φίλο μας κι εγώ με την πρώην μου την Μαρία.Κάναμε νυχτερινό μπάνιο κι ύστερα ξάπλωσαν οι ενήλικες σε 3 ξαπλώστρες και συζητούσαν και λίγο πιο πέρα εγώ και η Μαρία ξαπλωμένοι σε μία ξαπλώστρα να συζητάμε χαμηλόφωνα και να χαϊδεύω τα μακριά μαύρα μαλλιά της.Αυτό ήταν όλο.Α,και όταν φύγαμε αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή.Ήθελα να φύγουν οι μεγάλοι και να μείνουμε εμείς οι δύο μόνοι μας.Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!! | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Τρι Απρ 26, 2011 10:29 am | |
| πριν απο περιπου ενα μηνα οταν τελος παντων μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες τα φτιαξαμε... ειμασταν στο σπιτι μου με φιλους, τυφλα στο μεθυσι και οι δυο και φιληθηκαμε μπροστα σε ολους... νομιζω πως ετσι δεν εχω ξανανιωσει ποτε... αν και ουτε τον πονοκεφαλο της επομενης μερας ειχα ξανανιωσει ποτε αλλα τεσπα... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Πεμ Μάης 12, 2011 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Τετ Αυγ 10, 2011 1:02 pm | |
| Μμμμμμ...για να σκεφτώ..Ααα!Το βήκα... Όταν είμασταν στισ Φώκιες και με μιλούσαμε για ώρες μέσα στ θάλασσα.... | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Πεμ Σεπ 01, 2011 12:45 am | |
| Οταν είχαμε πάει μαζί θάλασσα, και καθόμασταν στην ξαπλόστρα, και οι 2 στην ίδια και την φιλούσα | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Σαβ Σεπ 03, 2011 7:42 am | |
| στο σχολείο...την στιγμή που έβαλε γκολ ήρθε σε μένα και με φίλησε μπρόστα σε όλους!! | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Σαβ Σεπ 03, 2011 10:32 pm | |
| Αμ, νομίζω πως με το συγκεκριμένο άτομο ήταν το πρώτο φιλί, γιατί ήταν κινηματογραφικό. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Σαβ Ιαν 07, 2012 5:11 pm | |
| Βασικά όταν πάω διακοπές!Εκεί είναι οι καλύτερες στιγμές μας.... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου Τρι Οκτ 15, 2013 9:29 pm | |
| | |
|
| |
| Η Καλύτερη σου στιγμή με τον/την συντροφό σου | |
|