| Κρέπα! | |
|
+51hermionegranger Vicky12 kostasharry Harry_Potter092000 Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron ntan loukas 13 eirini malfoy Hermione Jean Granger monicandler marina forever Mia Melanie Hawkins hermione black Ethan Wate Mrs.Black cuthalion Electra Black Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey nektarios8 Andromeda Black Sirius_Black anton xert Beedle The Bard Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Marlene McKinnon Martha harry potter 10 Embereth HERMIONE Maria Lovegood nickpap Snape Remus Lupin William Penn Αλαφροπάτητος pano$ Kastil Βασουλα Μαγισσουλα LiLyBlack Autumn Princess Perenelle Flamel Elf in the forest Vicky_Diggory Nemesis Helga Hufflepuff Dina potter Bellatrix Lestrange 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Κρέπα! Τρι Ιουλ 20, 2010 4:49 am | |
| Πώς τρώτε την κρέπα σας!!!? αλμυρή ή γλυκιά...τι βάζετε μέσα? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Δευ Αυγ 09, 2010 1:38 am | |
| Γλυκια..και βαζω σοκολατα, μισκοτο και καμια φορα μπανανα!!!! |
|
| |
Dina potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: λεπτο απο ξυλο καρυδιας, 24 εκ. απο φτερα φοινικα και φυλλα τριανταφυλλου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τετ Αυγ 11, 2010 2:14 am | |
| συμφωνω με την Φεγγαρογοητεμενη.
| |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τετ Αυγ 11, 2010 3:49 am | |
| Γλυκιά!!! Με Πραλίνα από φράουλα και λευκή σοκολάτα,καρύδι και μπισκότο!!! | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Παρ Αυγ 13, 2010 10:24 am | |
| γλυκια κι εγω συνηθως μονο με σοκολατα και καμια φορα μπικσοτο | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Δευ Αυγ 16, 2010 12:08 am | |
| - Φεγγαρογοητεμενη έγραψε:
- Γλυκια..και βαζω σοκολατα, μισκοτο και καμια φορα μπανανα!!!!
Ακριβώς! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Αυγ 22, 2010 11:24 am | |
| αλμυρη με κασερι και μουρταδελα!!! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Αυγ 22, 2010 11:37 am | |
| γλυκια(δεν εχω δοκιμασει ποτε αλμυρη)με σοκολατα και μπανανα | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Σεπ 12, 2010 12:42 am | |
| Μερεντα. Αυτο ειναι αρκετο για να την κανει τελεια! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Σεπ 19, 2010 6:59 am | |
| γλυκια! κ συνυθως περιεχει: σοκολατα, μπισκοτο, μπανανα!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Σαβ Σεπ 25, 2010 6:46 am | |
| οταν τρωω γλυκια μεεντα με μπισκοτο η φουντουκι και αλμυρη που περνω συνηθως βαζω:διπλο κασερι ζαμπον μπεικον κοτοπουλο ουγγαρεζα και καπνιστη μπριζολα!!!!!γιαμ γιαμ καιρο εχω να φαωμ μου ανοιξε η ορεξη!!!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Σεπ 26, 2010 3:58 am | |
| γλυκιά: με merenda και μπισκότα!! | |
|
| |
Kastil Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Πεμ Οκτ 07, 2010 9:38 am | |
| Μου αρέσουν και οι αλμυρές και οι γλυκές!! Προτιμώ τις γλυκές με σοκολάτα, μπανάνα και μπισκότο!! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τρι Οκτ 12, 2010 4:51 am | |
| οι αλμυρές τιρι σαλαμι και πατατακια!!!!!!! | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τετ Οκτ 20, 2010 10:00 am | |
| κλασσικη ζεστη κρεπα με σοκολατα | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τετ Οκτ 20, 2010 10:02 am | |
| Γλυκιά με σοκολάτα.Έχω δοκιμάσει και με ξηρούς καρπούς! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Παρ Νοε 05, 2010 3:35 am | |
| Κρεπα... Το πρωτο γλυκο που εφαγα ποτε μου... Και μονο γλυκιες... | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Παρ Νοε 12, 2010 10:04 am | |
| Και αλμυρή και γλυκιά.
Αλμυρή με κοτόπουλο γλυκιά πάντα με πραλίνα και μπισκότο! | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Νοε 14, 2010 7:28 am | |
| γλυκιά με πολύ σοκολάτα μεσα | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Νοε 14, 2010 10:46 am | |
| Εγώ την τρώω και αλμυρή και γλυκιά. Αλμυρή: τυρί,πατάτες,κοτομπουκιές ή τυρί,πατάτες,ζαμπόν,μπέικον Γλυκια: σοκολάτα μπισκότο μπανάνα | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Δευ Νοε 15, 2010 5:35 am | |
| γλυκιά βάζω μερέντα αλλά κάποιες φορές την τρώω αλμυρή με σαλάμι και τυρί | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Τρι Νοε 16, 2010 6:13 pm | |
| Γλυκια: Μερεντα
Αλμυρη:δυπλο κασερι, μπεικον, μανιταρια, πιπερια, τυροκαυτερη!!!!!!! κατι ξεχασα αλλα δεν εχω το ψυγειο μπροστα μου αυτη την στοιγμη... | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Κυρ Δεκ 05, 2010 11:27 am | |
| Με μερέντα συνήθως!!!!Τέλεια είναι! | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Δευ Ιαν 03, 2011 9:04 am | |
| γλικια...με νουτελα , φρεσκα κρεμα και μπισκοτο | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κρέπα! Δευ Ιαν 03, 2011 1:33 pm | |
| εγώ πάλι κρέπα να είναι και ότι νά νε!!!! ούτι και να έχει μέσα όχι δεν θα πώ... εκτώς μην ανακατευθεί το γλυκό με το αλμυρό(γιατί έχω δει και τέτοια)
| |
|
| |
| Κρέπα! | |
|