| Θέλω τώρα μια πάστα... | |
|
+30Bellatrix Lestrange-Black Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Electra Black Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Sirius_Black Ange Ushiromiya Marlene McKinnon anton xert Beedle The Bard Scabior The Snatcher Albus Dumbledore nickpap Snape Remus Lupin harry potter 10 Elf in the forest soulitsa@xd Αλαφροπάτητος Kastil Βασουλα Μαγισσουλα LiLyBlack Helga Hufflepuff Autumn Princess Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τετ Μαρ 30, 2011 11:07 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τετ Μαρ 30, 2011 12:18 pm | |
| με Αλέξη άμα υπάρχει | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τετ Απρ 13, 2011 2:22 am | |
| με..με πολύ σοκολάτα όπως πάντααα! | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Πεμ Μάης 12, 2011 12:28 pm | |
| τζατζίκι Edit by Ginny_Weasley: Είσαι off topic. Δεν υπάρχει πάστα με γεύση τζατζίκι! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Παρ Μάης 13, 2011 7:43 am | |
| Δε θέλω γλυκό τώρα... Αν θελήσω, θα επανέλθω! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Δευ Ιουλ 11, 2011 6:29 am | |
| Πόσο θέλω τώρα ένα παγωτάκι να δροσιστώ!Εδώ έχει πιάσει 40 βαθμούς.Ψας ψείνει... | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τετ Αυγ 31, 2011 2:46 pm | |
| πικρή σοκολατίνα με φράουλες και σιρόπι φράουλας και σαντιγί | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Πεμ Σεπ 01, 2011 1:55 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Πεμ Ιαν 05, 2012 8:23 am | |
| εγωω θελω να φαω οτι σοκολατα υπαρχει στον κοσμο!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Σαβ Ιαν 07, 2012 4:23 am | |
| με ξισμα καρυδας !!Μιαμ μιαμ μιαμ!! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Δευ Ιαν 09, 2012 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Παρ Ιαν 20, 2012 4:37 am | |
| τωρα θα ηθελα μια μεγαλη σοκολατινα με μπολικο σιροπι και φουντουκια!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Κυρ Απρ 08, 2012 9:40 am | |
| θέλω τώρα μια μπλάκ φόρεστ | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Δευ Μάης 14, 2012 6:01 am | |
| εγώ θέλω μια βάφλα με nutella και μπισκότο!!! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Κυρ Ιουλ 08, 2012 6:04 am | |
| Αααχχ Εύη μπράβο!!Κι εγώ θέλωωω<3 | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τρι Ιουλ 17, 2012 2:04 pm | |
| Εγώ θα ήθελα μια τούρτα ανάμεικτη βανίλια σοκολάτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τετ Ιουλ 18, 2012 11:44 am | |
| | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τρι Μάης 28, 2013 4:00 am | |
| Θα ήθελαααααααααααααααααααα...μία μη παχυντική σοκολάταα... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλω τώρα μια πάστα... Τρι Οκτ 15, 2013 10:40 am | |
| εγω θελω μια βαφλα! | |
|
| |
| Θέλω τώρα μια πάστα... | |
|