| Αναμνήσεις παιδικών χρόνων | |
|
+27Μαρίνα.Potter Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Mia Melanie Hawkins anton xert Vicky_Diggory Albus P.W.B. Dumbledore happy poster Perenelle Flamel Beedle The Bard Scabior The Snatcher Εκάτη Albus Dumbledore Embereth nickpap Maria Lovegood Gellert Grindelwald harry potter 10 Αλαφροπάτητος LiLyBlack Helga Hufflepuff Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Bellatrix Lestrange Elf in the forest Godric Gryffindor Eλαφοκερατος 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τετ Ιαν 19, 2011 12:15 pm | |
| - Σπόιλερ:
ενταξει παιδια σπαμ τελος οκ?
Εγω θυμαμαι μια φορα (πρεπει να ημουν 8 χρονων) ειχα παρει απο το πρωι τρια βιβλια(Μεγας Αλεξαντρος,Ενα δεντρο μεγαλωνει στο Μπρουκλιν και ο Δεκαπενταετης πλοιαρχος)και τα ειχα διαβασει οολα μονοκοπανια!Οταν τελειωσα κατα το βραδακι με το που σηκωθηκα απο το κρεβατι ξαναπεσα φαρδυς πλατυς στο πατωμα!!! Το χα παρακανει | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τετ Ιαν 26, 2011 12:03 pm | |
| ναι ρε σαραντη..θυμασαι στο δημοτικο? | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Παρ Ιαν 28, 2011 12:18 pm | |
| ωραια καλη εχει το γυμνασιο | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Ιαν 29, 2011 3:33 am | |
| θυμαμαι οταν δεν πηγαινα καν σχολειο,που με ειχαν βαλει στο τιμονι ενος yaris και οδηγουσα στη μεσαια λωριδα της εθνικης Πατρων-Πυργου.Εγω βεβαια το εστριβα αριστερα το τιμονι και μου το ισιωναν,παλι το εστριβα αριστερα,μου το ξανισιωναν.Μαλλον ηθελα να παω στην αριστερη λωριδα για να τρεξω!Και ΔΕΝ λεω ψεμματα... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Κυρ Ιαν 30, 2011 1:27 pm | |
| μια αναμνηση απο το δημοτικο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι τοτε που πηρα ενα βραβειο μπροστα σε ολο το σχολειο.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Πεμ Φεβ 03, 2011 4:50 am | |
| Α, ναι! Ημουν και εγω εκει. ΔΥστυχως εχω δεν θα ξεχασω και τοτε που ξεχασα την προσευχη μπροστα σε ολο το δημοτικο στην 3η ταξη. Απο τοτε δεν εχω ξαναπει προσευχη φωναχτα ποτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Φεβ 19, 2011 3:49 am | |
| ποποποπο..μην μιλας καλυτερα για αυτην ....ηταν πολυ αποκρουστικη ημερα.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Φεβ 19, 2011 5:35 am | |
| Γιατι, τι σε πείρραξε εσενα? | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Μαρ 05, 2011 2:57 pm | |
| θυμαμαι την 1η μου χρονια στην κατασκηνωση... οταν τα εφτιαξα με την πρωην μου. οταν εσπασα το χερι μου.
εχω τοσες αναμνησεις...καποιες φορες νοσταλγω την ξεγνοιαστη παιδικη μου ηλικια...(οταν ημουν -10 ετων) | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Απρ 16, 2011 2:47 am | |
| είχα σαπίσει στο ξύλο την κολλητή μου κάθε μέρα κάτι έβρισκα για να την χαστουκίζω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Κυρ Απρ 17, 2011 2:08 am | |
| Που ειχα κρυφτει στο ντουλαπι στην 5η δημοτικου και ειχε ερθει ο διευθυντης και ευτυχως δεν με ειδε. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Σαβ Απρ 23, 2011 4:57 am | |
| εγώ θυμάμαι που παίζαμε...δεν ξέρω πως ακριβώς είναι αλλά παίζαμε με την φίλη μου τις μάγισσες...ουφ από μικρή την κουβαλάω την τρέλα...νομίζω πως πετούσαμε κιόλα...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τετ Απρ 27, 2011 1:57 am | |
| Εγω μια φορα προσπαθουσα να πεταξω απο τον εναν καναπε στον αλλον και εκει που νομιζα οτι θα τα καταφερνα ηρθε και με επιασε η μανα μου. Τα πηρα τοτε, γιατι μου χαλασε την πολυποθητη απογειωση, αλλα ευτυχως που το εκανε γιατι θα κατεληγα στο αφιλοξενο μπρατσο του καναπε | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Πεμ Μάης 12, 2011 11:49 am | |
| θυμάμαι τις καραμέλες τις γιαγίας μου | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Πεμ Νοε 10, 2011 2:47 am | |
| Λοιπόν...θυμαμαι πολύ καλα τις πρωτες μερες που σταμματησα να ειμαι μπασμενο,σπασικλακι,φυτουκλα και εγινα δημοφιλής. Θυμαμαι επισης τους πρωτους μου αγωνες κολύμβησης και βολευ! Αυτα και αλλα πολλά..... | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τρι Ιαν 10, 2012 12:43 pm | |
| μια προιστορικη τηλεοπτικη σειρα (καρτουν) που θυμαμαι οτι τη λατρευω... δεν ειναι αλληη αποοο....τον ΜΠΑΡΝΥ το δεινοσαυρακι!! | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Κυρ Ιαν 15, 2012 5:28 am | |
| Θυμάμαι άααααπειρες εκδρομές σε βουνά και λαγκάδια με την μαμά μου,τον αδερφό μου,φίλους και συγγενείς και θυμάμαι κάποια χιονισμένα Χριστούγεννα που σαν δώρο για τα γενέθλιά μου πήρα το "Ο Χάρυ Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος".Τα επόμενα Χριστούγεννα βγήκε και η ταινία...Αααααχχχ,από τότε έχω συνδέσει τα Χριστούγεννα με ΧΠ. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Πεμ Ιαν 19, 2012 6:00 am | |
| την πρωτη μου εκδρομη στο εξωτερικο!Παρισι!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τρι Φεβ 28, 2012 5:55 am | |
| εγω θυμάμαι που ερχόταν μια φίλη μου στο σπίτι μου και ντυνόμασταν αποκριάτικα και βάζαμε τη μουσική στη διαπασόν και χορεύαμε. Α και παίζαμε και τις μάγισες.Μας άρεσε ομως να κάνουμε τις κακές τελείως σκύλες και ψωνάρες μαγισες .Είχε πολύ πλάκα.Και τα αδέρφια μας ήταν και αυτά φιλοι και ίδια ηλικία και ερχόντουσαν με τα σπαθιά στο δωμάτιο μου και μας κάναν επίθεση.Αλλα αυτή η φίλη μου μετακόμισε . Ευτυχώς όμως κρατήσαμε επαφή. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Κυρ Οκτ 13, 2013 2:17 am | |
| εγω παντος θυμαμαι σε ολες τις εκδρομες τσακονομασταν με τα αγορια και ποτε δε διασκεδαζαμε! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Τρι Ιουλ 08, 2014 3:19 am | |
| θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάθε μήνα στην 3η-4η δημοτικού μου ερχόταν σπίτι το περιοδικό Hannah Montana | |
|
| |
ManoliaPotterhead Πρωτοετής
Posts : 22 Join Date : 21/11/2014 Age : 24 Place : παντού και πουθενά
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αναμνήσεις παιδικών χρόνων Παρ Νοε 21, 2014 8:36 am | |
| Θυμάμαι καθαρά όταν ήμουν 5 είχε βγει η τρίτη ταινία του Χάρι Πότερ και είχα πρίξει την μαμά μου να μου πάρει τις άλλες 2 για να τις δω.Ε, με την τρίτη φορά που το ανέφερα(είμαι πολύ εκνευριστηκή όταν το θέλω πολύ) ο πατέρας μου πήγε πήρε τις ταινίες και πήρε και εισητήριο για την ταινία.Ήταν η πρώτη μου φορά στον κινηματογράφο και θα την θυμάμαι για πάντα γιατί, χάρη σε εκείνη την φορά είμαι εδώ. | |
|
| |
| Αναμνήσεις παιδικών χρόνων | |
|