| Σκοτεινοι Θρυλοι | |
|
+15kostasharry Martha_Loves_Ron Eva-Maria Watson Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Beedle The Bard nektarios8 happy poster Albus Dumbledore Scabior The Snatcher salazar basilisk Helga Hufflepuff Elf in the forest harry potter 10 Eλαφοκερατος 19 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Σκοτεινοι Θρυλοι Σαβ Ιουλ 24, 2010 12:23 am | |
| Τι γνωριζετε περι Σκοτεινων Θρυλων? Γραψτε ιστοριες που εχετε ακουσει και σας σηκωθηκε η τριχα!! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Νοε 02, 2010 11:35 am | |
| βασικά λίγο δύσκολο δεν υπάρχουν και πολλέσ..πάντως ξέρεις κάποια εσυ? | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Νοε 02, 2010 12:51 pm | |
| Ούτε και εγώ γνωρίζω κάτι... | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Ιαν 11, 2011 10:24 am | |
| δεν μου ερχετε τιποτα........... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Πεμ Ιαν 13, 2011 9:59 am | |
| υπαρχει στην αιθιοπια μια σπηλια που μεσα σε αυτην βρισκεται ενα βιβλιο με μαγικα κολπα...ετσι λεει ο θρυλος | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Σαβ Ιαν 22, 2011 5:55 am | |
| Κάτι σπήλαια στην Αθήνα,στα οποία παλιά γίνονταν τελετές μαύρης μαγείας.Επίσης κάτι δαιμονισμένοι κοντά σε αυτές τις περιοχές.Οι παπάδες με το ζόρι τους εξόρκιζαν!Αυτά ξέρω. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Δευ Ιαν 24, 2011 9:40 am | |
| εγω ξερω εναν φωτεινο τον ΟΟΟΛΛΛΛΛΛΥΥΥΜΜΜΠΠΙΙΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Ιαν 25, 2011 4:04 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Ιαν 25, 2011 7:26 am | |
| Εγω ξερω αυτα που εχω ακουσει στο Κ. Χαρδαβελα για τα Ελευσινια Μυστηρια, τα μαντεια και τα κεντρα μαγνητικης ενεργειας στην Ελλαδα, τις λεγομενες πυλες.
Επισης αλλη μια αλλα δεν την ξερω καθολου καλα, που λεει για τους 72 (νομιζω) Βασιλειαδες και τις Πυλες απ οπου θα βγουν για να εξουσιασουν τον κοσμο | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τρι Ιαν 25, 2011 1:11 pm | |
| και απο τον χαρδαβελα εχω ακουσει μπολικα.για τις σκουληκοτρυπες στο αιγαιο,για τα μαγνητικα πεδια της γης,για ενα σχεδιο με τον μεσσια,που θα στειλουν με καποιο τροπο στα μυαλα των ανθρωπων καποια αποψη σχετικα με τη θρησκεια και υστερα θα παρουσιαστει σε ολογραμμα στον ουρανο ο μεσσιας.κατι τετοιο... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Δευ Αυγ 29, 2011 11:48 pm | |
| Υπήρχε μια οικογένεια αλλά και οι δύο γονείς το βράδυ δούλευα και το κοριτσάκι τους έμενε στο σπίτι μοναχό του.Κάποιο απόγευμα την πήγαν στο ψυχολόγο για τί-αν και δεν είχε δείξει συμπτόματα-φοβουντουσαν μην της αφήσει ψυχολογικό πρόβλημα που καθόταν μόνη της τα βραδια.Ο ψυχολόγος τους πρότεινε να της πάρουν ένα σκυλάκι για να της κραάει συντροφιά.Πήραν το σκυλάκι και το κορίτσι διασκέδαζε μαζί του.Ενα βράδυ οι γονείς έφυγ ,αυτή είδε τηλεόραση και μετά ετοιμάτηκε για ύπνο.Πήγε να ξαπλώσει και άφησε το χέρι της να πέσει απ'το κρεβάτι για να της γλύψει όπως πάντα το σκυλάκι της.Αλλά άκουγε σταγόνες να πέφτουν κατέβηκε στη κουζίνα,κλειστή η βρύση,στο μπάνιο,κλειστή η βρύση.Οι σταγόνες συνέχιζαν να ακουγονται .Γι'αυτό κοίταξε και μέσα στη μπανιέρα.Το σκυλάκι της ήταν καρφομένο με μαχαίρι στο ντουβάρι και με το αίμα του έγραφε στα πλακάκια ''Αν το σκυλάκι ήταν εδώ ποιος σου έγλυφε το χέρι;'' Την πρώτη φορά που το διάβασα μου κόπηκαν τα χέρια. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τετ Αυγ 31, 2011 2:56 pm | |
| δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο κατατάσσεται στους θρύλους | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Πεμ Νοε 24, 2011 8:41 am | |
| Όχι δε γνωρίζω κάτι ακόμα... | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Πεμ Ιαν 05, 2012 6:46 am | |
| εγω εχω ακουσει διαφορες αλλα ειναι πολυ μεγαλες και βαριεμαι να τις γραψωω!! | |
|
| |
kostasharry Πρωτοετής
Posts : 28 Join Date : 03/02/2012 Age : 26 Place : Ελλάδα, Καλλιθέα, Ανδρομάχης 149
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: pheonix feather core. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Παρ Φεβ 03, 2012 6:05 am | |
| Στην Κολομβία έχουν έναν θρύλο που το λένε η κλαψιάρα λένε ότι όταν είσαι μέσα στο δάσος και κλέει κάποιος (ακούγεται κοντά ) πάει να πει ότι η κλαψιάρα είναι μακριά αλλά όταν είσαι μέσα στο δάσος και κάποιος κλέει ( από μακριά) πάει να πει ότι η κλαψιάρα είναι κοντά . Οπό τε όταν είσαι μέσα σε ένα δάσος πρόσεχε γιατί μπορεί να σου πάρει το σώμα σου και θα πάρεις την θέση της .
| |
|
| |
kostasharry Πρωτοετής
Posts : 28 Join Date : 03/02/2012 Age : 26 Place : Ελλάδα, Καλλιθέα, Ανδρομάχης 149
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: pheonix feather core. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Παρ Φεβ 03, 2012 6:08 am | |
| Στην Κολομβία έχουν έναν θρύλο που το λένε η κλαψιάρα λένε ότι όταν είσαι μέσα στο δάσος και κλέει κάποιος (ακούγεται κοντά ) πάει να πει ότι η κλαψιάρα είναι μακριά αλλά όταν είσαι μέσα στο δάσος και κάποιος κλέει ( από μακριά) πάει να πει ότι η κλαψιάρα είναι κοντά . Οπό τε όταν είσαι μέσα σε ένα δάσος πρόσεχε γιατί μπορεί να σου πάρει το σώμα σου και θα πάρεις την θέση της .
| |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Δευ Μάης 14, 2012 10:55 am | |
| τί να σας πω... αν βλέπετε supernatural θα δειτε πολλές τέτοιες ιστορίες! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Κυρ Ιουν 10, 2012 5:03 am | |
| - Maria Sunfit έγραψε:
- Υπήρχε μια οικογένεια αλλά και οι δύο γονείς το βράδυ δούλευα και το κοριτσάκι τους έμενε στο σπίτι μοναχό του.Κάποιο απόγευμα την πήγαν στο ψυχολόγο για τί-αν και δεν είχε δείξει συμπτόματα-φοβουντουσαν μην της αφήσει ψυχολογικό πρόβλημα που καθόταν μόνη της τα βραδια.Ο ψυχολόγος τους πρότεινε να της πάρουν ένα σκυλάκι για να της κραάει συντροφιά.Πήραν το σκυλάκι και το κορίτσι διασκέδαζε μαζί του.Ενα βράδυ οι γονείς έφυγ ,αυτή είδε τηλεόραση και μετά ετοιμάτηκε για ύπνο.Πήγε να ξαπλώσει και άφησε το χέρι της να πέσει απ'το κρεβάτι για να της γλύψει όπως πάντα το σκυλάκι της.Αλλά άκουγε σταγόνες να πέφτουν κατέβηκε στη κουζίνα,κλειστή η βρύση,στο μπάνιο,κλειστή η βρύση.Οι σταγόνες συνέχιζαν να ακουγονται .Γι'αυτό κοίταξε και μέσα στη μπανιέρα.Το σκυλάκι της ήταν καρφομένο με μαχαίρι στο ντουβάρι και με το αίμα του έγραφε στα πλακάκια
''Αν το σκυλάκι ήταν εδώ ποιος σου έγλυφε το χέρι;'' Την πρώτη φορά που το διάβασα μου κόπηκαν τα χέρια. Δεν θα ξαναφήσω το χέρι μου να κρέμεται Σε ένα σημείο της Ουκρανίας, κοντά στα Καρπάθια υπάρχει ένας πύργος τον οποίο δεν έχει δει κανείς.Τον αναφέρει όμως ένα αρχαίο χειρόγραφο που έχει χαθεί εδώ και αιώνες αλλά ο θρύλος συνεχίζει να επιβιώνει.Υποτείθεται πως μέσα στον πύργο υπάαρχει κάποιο είδος θυσαυρού, κάποιο μαγικό αντικείμενο.Πολλοί έχουν προσπαθήσει να τον βρούν αλλά όλοι χαθηκαν μυστηριωδώς.Μόνο ένας επέστρεψε αλλά είχε τρελαθεί και πέρασε την υπόληπη ζωή του σε τρελοκομείο. Προσωπικά δεν πολυπιστεύω αυτόν τον θρύλο επειδή μου τον διηγήθηκε ο ξάδερφός μου | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Τετ Ιουν 20, 2012 8:31 pm | |
| Μπρρρρ... Μου έχουν πει για το 5Α!! Ότι αν σχηματίσουν το βράδυ 5 παιδιά το Α θα καλέσουν τα πνεύματα!!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Σκοτεινοι Θρυλοι Σαβ Σεπ 07, 2013 6:15 am | |
| δεν ειμαι σιγουρη αλλα στη γιτονια μιας φιλης μου ηπαρχει μια περιεργη γρια πο μενει σε ενα μισιτελιομενο σπιτι αβαφο και τελειος τρομαχτικο.επισεις οταν η φιλη μου ηταν μικρη της επεσε μια μπαλα στην αυλη της και πηγε νατη παρει ενο κοιμοτα οταν ξαφνικα μολιςπερασε το φραχτη η γρια εμφενιστικε απο το πουθενα και φοναξε την αστινομια χορις λογο! εντομεταξι η νεφελη (οχι αλιθινο ονομα) ετρεξε παλι στο σπιτι της! Περιεεργο δεν ειναι??? | |
|
| |
| Σκοτεινοι Θρυλοι | |
|