| Μαθηματικά | |
|
+28Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore cuthalion Ronerm Scabior The Snatcher happy poster Electra Black Hermione Granger Beedle The Bard Albus Dumbledore nektarios8 Εκάτη Remus Lupin Maria Lovegood nickpap Elf in the forest Christine Tonks LiLyBlack Perenelle Flamel soulitsa@xd Salazar Slytherin Helga Hufflepuff Autumn Princess Vicky_Diggory Josh Farro Nemesis Godric Gryffindor 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 5:06 am | |
| Εγώ πάλι από φέτος μου αρέσει πιο πολύ η γεωμετρία από την άλγεβρα! | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 6:16 am | |
| κι εγω προτιμω την γεωμετρια απο την αλγεβρα φετος. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 6:44 am | |
| ^ Και εγω. Βεβαια, εγω παντα προτιμουσα τη γεωμετρια. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 6:47 am | |
| τι λετε βρε παιδια..επικοινωμειτε.. αλγεβρα... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 7:48 am | |
| Καλα ρε, γνωμες ειναι αυτα. Αν εσενα σου αρεσει η Δ... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 8:01 am | |
| συμφωνω .αλλα μπορεις να μιλησεις και για αλλους.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Ιαν 28, 2011 1:34 pm | |
| εμας ο καθηγητης μας τα εξηγει ΤΟΣΟ επιστημονικα που δεν καταλαβαινουμε τπτ. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Σαβ Φεβ 12, 2011 3:21 am | |
| Τα λατρεύω!!!!
Άλγεβρα + Γεωμετρία + Τριγωνομετρία = Μαθηματικά
Μαθηματικά = Τελειότητα! | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Δευ Φεβ 28, 2011 6:22 am | |
| Μην ξεχνάμε ότι ο Albert Εinstein ξεκίνησε να ακονίζει το μυαλό του με την Γεωμετρία από μικρή ηλικία.Το μάθημα αυτό είναι καλό καθώς αναπτύσει την φαντασία, ιδιαίτερα η Στερεομετρία.Τέλος η Άλγεβρα είναι η βάση, και χωρίς αυτή στην 3η Λυκείου τα κενά θα είναι ασυμάζευτα.Οπότε όσοι είναι ακόμα 1η Λυκείου ή 2α πολλές ασκήσεις προτείνω.Ναι αλλά όχι πολλές του ίδιου είδους!Πάντα όταν βλέπετε ότι μια κατηγορία ασκήσεων σας φαίνεται εύκολη και λύσατε τουλάχιστον 5 προβλήματα(π.χ), τότε ψάξτε για άλλη κατηγορία και λύστε τόσες ασκήσεις όσες χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφάλεια.Με λίγα λόγια δηλαδή μπορέι κάποιος να τα πάει καλά στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Β' Λυκείου και μέτρια στην Άλγεβρα της ίδιας τάξης.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάει εξίσου καλά στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου.Το ίδιο ισχύει και για την Φυσική. Αυτό επειδή το ελληνικό σχολείο φροντίζει να μας μπερδεύει και να περιθωριοποιεί σπουδαίες γνώσεις από θεμελιώδη μαθήματα. Πολλοί από εσάς μπορεί πολύ σωστά να μου πει ότι: ναι αλλά δεν θα δώσω Άλγεβρα στις Πανελλήνιες. Θα πω ότι η γνώση σου δίνει αυτοπεποίθηση,άρα όσες περισσότερες ασκήσεις ξέρεις να λύνεις(ακόμα και Γεωμετρίας) θα βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις σε "σημαντικότερα" μαθήματα του σχολείου.Αυτά όλα που σας είπα βγαίνουν από τη μελέτη πολλών απόψεων συμμαθητών, συνφοιτητών ακόμα και καθηγητών που έχω ρωτήσει κατά καιρούς ή από εμπειρίες δικές μου στο χώρο της παιδείας.Καλή επιτυχία δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε τελειώσει, αλλά αυτά που είπα απευθύνονται πιο πολύ σε μαθητές οι οποίοι πιθανών να ψάχνονται ακόμα(γυμνάσιο). Εύχομαι να αγαπάτε αυτά που διαβάζετε όπως τα βιβλία του Ηarry Potter. | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Δευ Φεβ 28, 2011 8:59 am | |
| απλά:είναι τέλεια | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Κυρ Μαρ 06, 2011 10:13 am | |
| τα λατρευω.και προτιμω την γεωμετρια,μισω τις εξισωσεις... | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Κυρ Μαρ 06, 2011 10:51 am | |
| και εγώ λατρευω την γεωμετρια και μισω την αλγεβρα στο τριμηνο ηταν ο χεοροτερος βαθμος μου το 18 στα μαθηματικά | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Τρι Αυγ 30, 2011 10:21 am | |
| Δεν ταα περνάω και τόσο καλά | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Παρ Σεπ 02, 2011 4:54 pm | |
| Καλά ήταν πρώτη λυκείου η γεωμετρία...μετά χάλασε κι αυτή.Εγώ παιδιά δεν μπορώ να θυμάμαι όλους αυτούς τους τύπους και δε βγάζω και νόημα..τι να κάνουμε | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Σαβ Ιαν 07, 2012 4:59 am | |
| μαθηματικα...ωραιοο μαθημα..αν και μου τη σπανε οι εξισωσεις λιγοο! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Πεμ Φεβ 02, 2012 6:24 am | |
| Είναι φοβερά! ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ειδικά την γεωμετρία! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Πεμ Ιουν 21, 2012 4:46 am | |
| Το καλύτερο μάθημα ever!! Εξάλλου Μαθηματικός θέλω να γίνω!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθηματικά Κυρ Ιουν 24, 2012 3:13 am | |
| ^Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά στο λύκειο δυσκολεύουν πολύ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσύ δεν θα έχεις τις δυνατότητες να τα καταλαβαίνεις σε αντίθεση με μένα. | |
|
| |
| Μαθηματικά | |
|