Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Οτι σχετικο εδω!! Μπορειτε να συζητατε και να ανταλασσετε πληροφοριες σχετικα με την κλασσικη μουσικη. Διαφορα Αlbums, γνωστους καλλητεχνες του χωρου και φυσικα συζητηση για συναυλιες και events γενικοτερα!
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Σαβ Ιουλ 31, 2010 11:10 am
Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι η 9η Συμφωνία του Μπετόβεν...έχω μεγαλώσει με αυτή τη μελωδία...
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Πεμ Αυγ 05, 2010 6:09 am
Λατρεύω την Σονάτα του Σεληνόφωτος, το Fur Elise το Clair De Lune και επίσης λατρεύω όλα τα κομματια του Στράους...
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Σαβ Αυγ 21, 2010 11:05 am
Ρισπεκτ!!!! Λατρευω γενικα τον Μπετοβεν!!!!! Αλλα μ'αρεσουν και οι οπερες του Μοτσαρτ!!! Τα γαπημενα μου κομματια:
και βεβαια τα κλασικα εργα του Μπετοβεν
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Πεμ Σεπ 02, 2010 6:02 am
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Δευ Σεπ 06, 2010 8:51 am
εγω στο πιανο και στο βιολι!!!!!!!!!!!!!
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Τρι Σεπ 07, 2010 6:02 am
Εγω πιανο μονο
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Τετ Νοε 10, 2010 6:04 am
Λατρευω τον chopin!!! ο καλυτερος συνθετης πιανου ever!!
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Δευ Νοε 15, 2010 4:41 am
Κλασσική μουσική δεν θεωρούνται και τα σαουντρακ από Χάρι Πότερ...?
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Τετ Ιαν 19, 2011 10:37 am
Μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια!
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Κυρ Ιαν 23, 2011 6:33 am
Μου αρέσει πολύ η 40η συμφωνία του Μότσαρτ καιτο Fϋr Elise του Μπετόβεν
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Κυρ Ιαν 23, 2011 11:18 am
μπετοβεν για παντα..
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Κυρ Ιαν 23, 2011 11:28 am
Και ο Μότσαρτ είναι κορυφή
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Ακούω μερικά καλα κομμάτια, κυρίως όταν είμαι καπως τσιτωμένος και θελω να χαλαρωσω
Για την Ελιζα του Μπετόβεν 5η συμφωνία του Μπετόβεν Οδη στην χαρα του Μπετόβεν Wagner - The ride of the Valkyries Και μερικα αλλα μου αρεσουν αλλα δεν ξερω πως λεγονται
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Δευ Φεβ 28, 2011 8:46 am
Chopin, Rachmaninov , Brahms ,Tschaikovski, Liszt ,J Strauss ,Ravel, Debussy και άλλοι πολλοί μου αρέσουν
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Δευ Φεβ 28, 2011 9:00 am
Vivaldi
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Θέμα: Απ: Kλασσικη Μουσικη Σαβ Μαρ 05, 2011 4:18 am
λοιπόν επειδή παιζω κλασική εχω μια επεξεργάσμενη αποψη για την κλασική μουσική τα καλύτερα: -για την ελιζα -μαγικός αυλός-μοτσαρντ -5,6,9 συμφωνίες του μπετόβεν -βιβάλντι - οι τεσσερεις εποχές και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ λογω αλτςχαιμερ