| Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! | |
|
+27Filius Flitwick Damon Salvador AvadaKedavra Mia Melanie Hawkins Λιλιθ-Ισις Bellatrix Lestrange Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore anton xert happy poster Εκάτη Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher Marlene McKinnon harry potter 10 Helga Hufflepuff Autumn Princess Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Embereth pano$ Vicky_Diggory Elf in the forest Perenelle Flamel Eλαφοκερατος 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιουλ 30, 2010 2:09 am | |
| Πειτε μας που εχετε παει και προτεινετε προορισμους για τους υπολοιπους!! Εξωτερικο Ελλαδα νησια χωρια κ.α.!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Δευ Αυγ 09, 2010 1:19 am | |
| Χμμμ...για ηρεμια και χαλαρωση....αλλα και για διασκεδαση ειναι τα Καλα Νερα στο Πηλιο!!! |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Σαβ Αυγ 21, 2010 10:49 am | |
| Εγω προτινω για ηρεμια,ψωνια και αξιοθεατα Κωνσταντινουπολη!!! Ειναι μαγευτηκη πολυ | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Κυρ Αυγ 22, 2010 11:17 am | |
| Ελαφωνησο! ειναι πολυ ωραια! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Σαβ Αυγ 28, 2010 3:52 am | |
| Προτιμώ Θεσ/νίκη :inlove: Καβάλα,Αθήνα και Γερμανία (επειδή έχω συγγενείς εκεί ) | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τετ Σεπ 22, 2010 7:27 am | |
| κριτη φυσικα αφου εκεί γεννηθηκα!! | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Πεμ Σεπ 23, 2010 3:07 pm | |
| παιδια αυριο φευγο για Κινα θα λειψω για 10 μερες! μετα θα σας πω αν οντως αξιζει... ωστοσο Πορτογαλλια ειναι τελεια οπως και Ιταλια, για εσωτερικο Σκιαθος ειναι ολα τα λεφτα!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Σαβ Σεπ 25, 2010 6:27 am | |
| αχ!!!!!!!!!!!!!!τυχερε embereth!!!!!!!!!!!!οπου εχει καλη παρεα παιδια | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τετ Οκτ 20, 2010 10:30 am | |
| εχω κανει τον γυρω της ευρωπης περιπου και σας προτινω να πατε γαλλια και ιταλια και να επισκεφθητε μουσεια αξιοθεατα και ιστορικα μνημεια πχ στην ιταλια το συντριβανι των ευχων επισης αγγλια και ισπανια ειναι σουπερ...! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τετ Οκτ 20, 2010 11:17 am | |
| Τα νησια της Ελλαδας! Αλλα αυτο που μου αρεσει οιο πολυ για διακοπες ειναι η Σαντορινη!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τετ Οκτ 20, 2010 11:45 am | |
| Το όνειρο μου είναι η Αμερική! Έχω πάει Χαλκιδική,Αθήνα,Ραφήνα,Φλώρινα,Μηχανιώνα και Τήνο... | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Δευ Νοε 01, 2010 11:56 am | |
| Λονδίνο τα Χριστούγεννα...παιδιά πιο τέλειο δεν υπάρχει | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τρι Νοε 02, 2010 8:03 am | |
| - harry potter 10 έγραψε:
- Λονδίνο τα Χριστούγεννα...παιδιά πιο τέλειο δεν υπάρχει
Είμαι σίγουρη! Εκεί θέλω να πάω! Αλλά που τέτοια τύχη.. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 07, 2011 10:59 am | |
| Χαλκηδικη ειναι απο τα πιο ωραια μερη! Επισης Κρητη και φετος πηγα στη Παργα της Πρεβεζας την οποια και λατρεψα! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τετ Ιαν 12, 2011 1:44 pm | |
| ΛΟΝΔΙΝΟ.ΜΠΑΧΑΜΕΣ.ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ
Edit by Eileen Prince:Μην κανεις διπλα ποστ.Δευτερη παρατηρηση. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Τρι Ιαν 18, 2011 4:23 am | |
| Το ένα και μοναδικο ΛΟΝΔΙΝΟ. Εκειο έζησα το καλυτερο 5ήμερο της ζωης μου | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 7:23 am | |
| Κύπρος.Απλά φανταστική!Από Ελλάδα μου αρέσει πολύ η Σαντορίνη και η Κέρκυρα. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 7:36 am | |
| Παρίσι!! Λατρεμένο και ρομαντικό Παρίσι! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 7:40 am | |
| Έχεις πάει?
Πολύ ωραία ήταν και η Ίος! | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 7:41 am | |
| Όχι αλλά μάλλον θα πάω το καλοκαίρι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 7:48 am | |
| ΟΚ.Να μου πεις πώς είναι,έτσι?
Επίσης ωραίο μέρος είναι η Ελάτη.Αλλά για χαλάρωση και η ηρεμία. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Παρ Ιαν 21, 2011 10:13 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Κυρ Ιαν 23, 2011 11:59 am | |
| | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Κυρ Ιαν 23, 2011 12:48 pm | |
| φυσικά μετράει και η παρέα και μέχρι στιγμής σε δύο νησιά που έχω πάει Σύρος και Ζάκυνθος χαλάρωσα και ήταν πολύ ωραία ,άλλα θα ήθελα να πάω και στο εξωτερικό ιδιαίτερα Αγγλία ,Ιρλανδία και Σκωτία . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! Κυρ Ιαν 23, 2011 4:00 pm | |
| | |
|
| |
| Μερη για διακοπες, εκδρομες και χαλαρωση!! | |
|