| Ξενη Πεζογραφια | |
|
+5Beedle The Bard Scabior The Snatcher LiLyBlack Nemesis Eλαφοκερατος 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Ξενη Πεζογραφια Κυρ Αυγ 01, 2010 7:54 am | |
| Τα παντα σχετικα με την ξενη πεζογραφια. Οτι γνωριζετε (και οχι μονο!) εδω! | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Παρ Αυγ 13, 2010 10:41 am | |
| αγαπημενος ξενος πεχογραζφος ειναι ο dan brown!!! βεβαια μ αρεσει και ο τολκιν καθως και η Meyer | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Τετ Οκτ 20, 2010 10:30 am | |
| λατρευω Stephenie Meyer, John Ronald Reuel Tolkien (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) και Emily Bronte (Wuthering Heights)---> το βιβλιο της αυτο ''Ανεμοδαρμένα ύψη'' ειναι υπεροχο και το προτεινω σε οσους εχουν διαβασει Twilight! *φυσικα και τν J.K.Rowling! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Δευ Ιαν 24, 2011 4:08 am | |
| και εμενα μου αρεσει η stephenie meyer.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Πεμ Φεβ 03, 2011 12:28 pm | |
| Καλα, εννοειται J K Rowling
Και: Κριστοφερ Παολιν Κορνελια Φουνκε Ρικ Ριορνταν | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Πεμ Φεβ 03, 2011 12:43 pm | |
| ολοι ειναι σουπερ..εκτος απο το τοκερ καπως ετσι τον λενε.. εγραψε τον αρχοντα των δαχτυλιδιων. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Παρ Φεβ 04, 2011 5:31 am | |
| Δεν σου αρεσει ο αρχοντας? | |
|
| |
senia1999 Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 25 εκατ ασημενια λαβη Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Σαβ Δεκ 10, 2011 3:35 am | |
| εμενα η αγαπημενε μου ειναι η stephanie mayer και ο συγγραφεας των uglies | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Τετ Φεβ 01, 2012 6:03 am | |
| και ο Στιγκ Λάρσον είναι πολύ καλός! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Τετ Φεβ 22, 2012 9:32 am | |
| και μενα μου αρεσουν τα ανεμοδαρμενα υψη. ειναι το αγαπημένο μου βιβλιο!. αγαπημένοι συγγραφεις : ιζαμπελ αλιεντε(το σπιο των πνευματων), ρικ ριορνταν(περσυ τζακσον),stephanie meyer, antony horowitz( alex ridder). | |
|
| |
Snowwoman Πρωτοετής
Posts : 21 Join Date : 07/01/2013 Age : 24 Place : Σπίτι μου και πάλι σπίτι μου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέπτιμα Βεκτορ
| Θέμα: Απ: Ξενη Πεζογραφια Πεμ Ιαν 10, 2013 10:26 am | |
| Τα περισσότερα βιβλία,στο σπιτάκι μου!!!!!!! | |
|
| |
| Ξενη Πεζογραφια | |
|