| Ποιηση | |
|
+8Ronerm Marlene McKinnon Beedle The Bard Scabior The Snatcher LiLyBlack Βασουλα Μαγισσουλα Elf in the forest Eλαφοκερατος 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Ποιηση Κυρ Αυγ 01, 2010 7:59 am | |
| Οτι θελετε για ποιηση εδω! Αγαπημενοι ποιητες, ποιηματα και πληροφοριες σχετικα με το θεμα. Ακομα και στιχακια! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιηση Κυρ Αυγ 22, 2010 9:17 am | |
| εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η ποιησει αλλα μου αρεσει να βγαζω στιχακια! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιηση Παρ Σεπ 24, 2010 10:05 am | |
| μονογραμμα.......................... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιηση Τετ Οκτ 20, 2010 10:23 am | |
| λατρευω το μονογραμμα του ελυτη!!! και τον καβαφη! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιηση Δευ Ιαν 24, 2011 4:08 am | |
| απο το σπιτι σου περνω και τηγανιζεις ψαρια ωραια που ειναι η ανοιξη ριξε μου ενα κεφτε.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιηση Πεμ Φεβ 03, 2011 12:25 pm | |
| Κ.Π. Καβαφης.
"Οσο Μπορεις" | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιηση Σαβ Φεβ 12, 2011 3:45 pm | |
| Δεν μου αρεσει η ποιηση...! Δεν την καταλαβαινω ισως αυτο ειναι το ολο θεμα. Πορτιμω την πεζογραφια.
| |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ποιηση Σαβ Απρ 30, 2011 9:12 am | |
| Λατρεύω ποίηση!! Αγαπημένοι ποιητές; Ελύτης, Καβάφης, Καριωτάκης | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ποιηση Πεμ Ιουν 23, 2011 6:28 am | |
| εκτος απο καβαφη που ειναι κλασικος...και τον επιταφιο του γιαννη ριτσου εμμμ λατρευω τον εγγονοπουλο και τον εμπειρικο...( του οποιου αποσαπσμα εχω και στην υπογραφη μου) που ηταν οι βασικοι υποστιρικτες του υπερρεαλισμου στην ελλαδα! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιηση Δευ Ιουλ 18, 2011 1:53 pm | |
| Μου αρέσει να φτιάχνω στοιχάκια με κύριο θέμα την αγάπη - Σπόιλερ:
Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό...
| |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποιηση Δευ Αυγ 08, 2011 7:51 am | |
| Μου αρέσει ο Καβάφης. Και ο Νeruda. | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποιηση Τετ Φεβ 22, 2012 9:38 am | |
| και μενα μου αρεσει πολυ ο καβαφης απο ελληνες και ο λορκα απο ξενους. ο θρηνος για το θανατο του ταυρομαχου ειναι φοβερο ποιημα
αποσπασμα μεταφρασμενο στα αγγλικα(κανονικα ειναι γραμμενο στα ισπανικα αλλα επειδη δεν μιλαω ισπανικα.....)
Nobody knows you. No. But I sing of you. For posterity I sing of your profile and grace. Of the signal maturity of your understanding. Of your appetite for death and the taste of its mouth. Of the sadness of your once valiant gaiety.
It will be a long time, if ever, before there is born an Andalusian so true, so rich in adventure. I sing of his elegance with words that groan, and I remember a sad breeze through the olive trees. | |
|
| |
| Ποιηση | |
|