| Αποριες | |
|
+70The Pureblood Prince Narcissa Black .mixalis13. maximoseco26 Vicky12 hermionegranger Hermione J Granger Harry_Potter092000 eliza black Penelope Clearwater nik123 Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron VampireArwen HeRmIoNe 4EvEr cedric diggory ria zeniazen4 HermioneGinny nikmark123 Phineas Nigellus Black Autumn Princess James Potter Mia Melanie Hawkins Fleur Delacοur Josh Farro half-blood prince Hermione Jean Granger Hp Filius Flitwick Pesky_Pixie sauron319 Damon Salvador Ζarroc AvadaKedavra anastasis14 Marlene McKinnon Camille Belcourt Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm You-Know-Who 2411 lefteris_98k Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Ethan Wate Andromeda Black Amycus~Colin Creevey cuthalion nektarios8 Elf in the forest Fenrir Greyback Albus Dumbledore Beedle The Bard Εκάτη Remus Lupin Arianna Snape Maria Lovegood soulitsa@xd Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Nena Cahill-Malfoy William Penn Christine Tonks Luna Lovegood Helga Hufflepuff Salazar Slytherin Gellert Grindelwald Perenelle Flamel Godric Gryffindor 74 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Luna Lovegood Πρωτοετής
Posts : 45 Join Date : 07/10/2010 Age : 28 Place : In dreamland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 28 εκ., από ξύλο αμυγδαλιάς, με πυρήνα από τρίχα βδέλλας και ουράς μονόκερου, κατάληλο για ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Οκτ 13, 2010 4:24 am | |
| Να σας ρωτήσω με τις γαλέρες τι γίνετε ; | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Οκτ 13, 2010 4:25 am | |
| Συζηταμε για το πως πρεπει να γινει η τραπεζα και πως θα χρησιμοποιουμε τις γαλερες! | |
|
| |
Luna Lovegood Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 28 εκ., από ξύλο αμυγδαλιάς, με πυρήνα από τρίχα βδέλλας και ουράς μονόκερου, κατάληλο για ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Οκτ 13, 2010 4:29 am | |
| Οπότε εμείς μπορούμε να αγοράζουμε πράγματα από την διαγώνιο αλέα ή όχι ακόμα ; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Οκτ 13, 2010 4:35 am | |
| Φυσικα και μπορειτε !! | |
|
| |
Luna Lovegood Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Τετ Οκτ 13, 2010 4:39 am | |
| Ok thanks | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 14, 2010 7:30 am | |
| Μία ερώτηση..Μήπως γίνετε να γράφω με γραμματοσειρά κτλ; | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 14, 2010 7:55 am | |
| αναλογα Νικο..οταν ανοιγεις τοπικ μπορεις ελευθερα.. τωρα για απλα ποστ δεν γινεται για λογο αισθητικης φαντασου ολοι να γραφουν με ενα χρωμα το φορουμ θα γινει πολυχρωμο.. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 14, 2010 7:59 am | |
| Παιδιά απαντάω εγώ γιατι ξέρω από γραμματοσειρές... Στο φόρουμ δεν μπορείς να γράφεις με μια ειδική γραμματοσειρά και ειδικά στα ελληνικά. Υπάρχει το TextToImage που μπορείς να δημιουργείς ένα κείμενο με κάποιες γραμματοσειρές αλλά δεν έχει και για ελληνικό αλφάβητο. Μπορείς να το κάνεις με Gimp or Photoshop αλλά είναι πολύ χρονοβόρο γιατί οι γραμματοσειρές βγαίνουν σαν εικόνες. Οπότε πρέπει να ανεβάζεις εικόνες από γραμματοσειρές και είναι κουραστικό. Ακόμα η forumotion δεν υποστηρίζει ένα τέτοιο πράγμα. Νομίζω πως κάτι ετοιμάζουν επειδή είμαι μέλςο στην forumotion. Για αυτό λίγη υπομονή και θα δείξει. Προς τα παρόν μπορώ να σου απαντήσω πως όχι δεν γίνεται. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 14, 2010 8:04 am | |
| Πανο εχω ηδη απαντηση στον Νικο.. Και καλο ειναι να αφηνεις να απαντανε οι αντμιν.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 14, 2010 8:07 am | |
| Βασικά ο Νίκος ρωτάει άμα γίνεται να γράφουμε π.χ.( με καλλιγραφικά ). Αυτό πιστεύω πως εννοεί γραμματοσειρά. Άμα λέει για χρώμα το είναι αυτό που απάντησες... Πατάς το παραπάνο σηματάκι στην μπάρα και επιλέγεις το χρώμα. Όπως είπε ο Δημήτρης είναι κουραστικό για τα μάτια. Οκ δεν θα το ξανακάνω | |
|
| |
Nena Cahill-Malfoy Πρωτοετής
Posts : 49 Join Date : 19/10/2010 Age : 27 Place : καπου στο βαθος...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Οκτ 19, 2010 8:00 am | |
| πως γινεσαι Θανατοφαγος ή μελος στο ταγμα του φοινικα? | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αποριες Τρι Οκτ 19, 2010 9:47 am | |
| Εκτός από το ότι πρέπει να έχεις πάνω από 450 ποστς η 500 στέλνεις ενδιαφέρον στους διαχειριστές και σου λένε τι κάνεις παρακάτω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 21, 2010 8:41 am | |
| Πατάω στην Διαγώνιο Αλέα αλλά μου λέει πως μόνο οι Διαχειριστές έχουν πρόσβαση. Τι γίνεται; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 21, 2010 8:50 am | |
| την κλεισαμε πριν λιγο για να ολοκληρωσουμε τις αλλαγες που θα πραγματοποιηθουν σε 2 εβδομαδες περιπου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Πεμ Οκτ 21, 2010 8:50 am | |
| | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 3:20 am | |
| - Godric Gryffindor έγραψε:
- την κλεισαμε πριν λιγο για να ολοκληρωσουμε τις αλλαγες που θα πραγματοποιηθουν σε 2 εβδομαδες περιπου.
ααα! Ok | |
|
| |
Nena Cahill-Malfoy Πρωτοετής
Posts : 49 Join Date : 19/10/2010 Age : 27 Place : καπου στο βαθος...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 4:54 am | |
| το καπελο της επιλογης μου εβγαλε πως ειμαι Σλιθεριν κι ομως δεν μπορω να μπω στην αιθουσα αναψυχης. γιατι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 5:26 am | |
| Παιδιά πως έγινε να ήταν η Cristine Tonks στο Ράβεν και τώρα να πήγε στο Χαφλπαφ;
| |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 5:32 am | |
| - Nena Cahill-Malfoy έγραψε:
- το καπελο της επιλογης μου εβγαλε πως ειμαι Σλιθεριν κι ομως δεν μπορω να μπω στην αιθουσα αναψυχης. γιατι?
Δεν μπορείς να μπεις στο τεστ αν έχεις κάτω από 20 ποστς και εσύ έχεις.Απλώς πήγε στην ταυτότητα μάγου και έβαλες Slytherin χωρίς όμως να σου δώσουν δικαιώματα οι Διαχειριστές! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 6:52 am | |
| - Nena Cahill-Malfoy έγραψε:
- το καπελο της επιλογης μου εβγαλε πως ειμαι Σλιθεριν κι ομως δεν μπορω να μπω στην αιθουσα αναψυχης. γιατι?
Eχεις μονο 7 ποστ .. οταν συμπληρωσεις 20 ποστ θα μπορεις να μπανεις στην αιθουσα αναψυχης Σλιθεριν . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 8:11 am | |
| Σε εμένα απάντηση; | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 9:37 am | |
| και εγω αυτην την απορια εχω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 9:41 am | |
| ειχαν μπερδευτει οι απαντησεις της με της απαντησεις ενος ανενεργου μελους και διορθωθηκε το θεμα
Λοιπονθα ξανακανω την ιδια παρατηρηση σε καποιους στις αποριες απαντα μονο το team και κανεις αλλος για αποφυγη παρεξηγησεων. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες Παρ Οκτ 22, 2010 10:38 pm | |
| | |
|
| |
soulitsa@xd Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Ολιβαντερ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αποριες Σαβ Οκτ 23, 2010 12:52 pm | |
| Πως μπαίνουμε σε καποα σχολη?( durmstrang klp..) | |
|
| |
| Αποριες | |
|