| Αδυναμίες Φόρουμ | |
|
+15Autumn Princess Josh Farro Penelope Clearwater Βασουλα Μαγισσουλα cuthalion Camille Belcourt Scabior The Snatcher Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Remus Lupin Gellert Grindelwald Beedle The Bard Elf in the forest Christine Tonks Godric Gryffindor 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Δευ Ιουν 13, 2011 1:42 am | |
| Τα έφτιαχνα όλα μαζί εκείνο το πρωί και θόλωσε ο εγκέφαλός μου Πάω να το αλλάξω αμέσως. | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 1:02 am | |
| Νεκρό σχεδόν chat. Είναι καλύτερα να μιλάμε από εκεί παρα στο spam νομίζω!! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 5:04 am | |
| Το τσατ χρησιμοπιειτε, απλώς λίγα μέλη μπαίνουν και μιλάνε, και έχει ξεχαστεί. Αν μπεις εσύ, και περιμένεις, θα μπουν και άλλοι και θα αρχίσει η κουβέντα. Αν θες να τους ειδεοποιήσεις, στείλε και π.μ. | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 1:30 pm | |
| πολλα μεληθελουν να ανεβουν τα ποστς τους γι αυτο δεν το χρησιμοποιουν πολυ | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Ιουλ 28, 2011 4:45 am | |
| Εκτος των αλλων, το τσατ στα φορυμ ειναι σχεδον οτι πιο αθλιο κυκλοφορει σε τσατ... Καλύτερα να οργανωσουμε ομαδα συνομιλιας στο μσν και στο φεισμπουκ. Μπορω να το αναλαβω εγω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Ιουλ 28, 2011 4:48 am | |
| ή στο TeamSpeak που μιλάμε με μικρόφωνα | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Ιουλ 28, 2011 5:09 am | |
| Καλυτερα τσατ.... Το να μιλαμε ειναι πολυ πιο βαρη, περιπλοκο και θα γινεται ενα πραγμα στου κουφου τη πορτα, οσο θελεις βροντα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Ιουλ 28, 2011 5:12 am | |
| Θα τα συζητήσουμε, όμως εδώ δεν ειναι το κατάλληλο τόπικ... | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 6:33 am | |
| H κατασταση δεν αντεχεται αλλο. Εγω στειλει σε 2 ατομα το τεστ για τον κοιτωνα και ακομα δεν εχω λαβει μια απαντηση. Οταν καποιος λειπει διακοπες και υπαρχει κενο στην θεση του φροντιζουμε να το αναπληρωσουμε για να μην ταλαιπωρουντε τα μελη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 6:59 am | |
| Μπορείς να μου πεις σε ποια μέλη το έχεις στείλει; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 12:52 pm | |
| Hermione Granger χίλια συγγνώμη. Πραγματικά χιλιάδες συγγνώμες. Είμασταν τελείως ανοργάνωτοι μέσα στο καλοκαίρι.
Το τεστ μπορείς να το στείλεις σε εμένα., που έτσι και αλλιώς και από την αρχή σε εμένα στέλνονται.
Και παρακαλώ Πάνο, διέγραψε το ποστ στο ανάλογο τόπικ που λέει να στέλνονται αλλού τα Τεστ. Επανήλθα πια , στέλνετέ τα σε εμένα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 12:54 pm | |
| Τα έχω κάνει όλα Μιχαλάκη, έχω επεξργαστεί το τόπικ και έχω πει να το στέλνουν στον Remus lupin | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 12:57 pm | |
| Ευχαριστώ.
Και Τζίζουζ, μη με λες Μιχαλάκη, θυμάμαι τη θεία μου τη Μαρίτσα από τη Ρόδο που πάντα ήταν ιδρωμένη και όταν με φιλούσε με γέμιζε με τη μπόχα της. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 12:57 pm | |
| Επόμενο αδυναμία Μιχάλη | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 1:59 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Πεμ Αυγ 18, 2011 2:03 pm | |
| λπίζω να έμεινες ευχαριστημένη από την ταχύτητα αυτή τη φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Παρ Αυγ 19, 2011 12:08 am | |
| Χαχα ναι. Υπερβολικα γρηγορα. Ευχαριστω και μπραβο. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Δευ Οκτ 10, 2011 3:10 pm | |
| Ω, ναι! Είναι καλό τόπικ αυτό.Και νόμιζα ότι υπήρχαν παράπονα και θα το έγραφα στις απορίες. 1)Το μπομπατόν είναι στα αγγλικά και το ντάρμστρανγκ στα ελληνικά. Γιατί; 2)Είναι Academy, όχι Academie που γράφει στο Μπομπατόν. Αυτά. :* | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τρι Οκτ 11, 2011 6:24 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τρι Οκτ 11, 2011 8:25 am | |
| ... κολλάνε στο σίδερο | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τρι Οκτ 11, 2011 8:40 am | |
| Να μείνει academie, είναι πιο ωραίο! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τρι Οκτ 11, 2011 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τετ Οκτ 12, 2011 4:20 am | |
| ^Στα γαλλικα ετσι ειναι!!!Οπως το λειε η autumn princess..και για αυτο θα ηταν καλητερο να μεινει ετσι! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Τετ Οκτ 12, 2011 4:25 am | |
| Académie! Βαλ'τε τουλάχιστον τον τόνο. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Αδυναμίες Φόρουμ Παρ Νοε 04, 2011 9:02 am | |
| Τώρα εγώ το γράφω εδώ κι ό,τι γίνει. ^ Η διαφορά είναι το ανοιχτό στόμα. Ουσιαστικά είναι το ίδιο. Μπορέι να σβηστεί το ένα; Είναι κάπως εννοχλητικό να το βλέπω. | |
|
| |
| Αδυναμίες Φόρουμ | |
|