| Χωρισμοι... | |
|
+16anton xert You-Know-Who 2411 Vicky_Diggory Albus Dumbledore happy poster Scabior The Snatcher nickpap Embereth Maria Lovegood Remus Lupin LiLyBlack Helga Hufflepuff stacy_weasley Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Luna-Lia Lovegood 20 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Χωρισμοι... Δευ Αυγ 02, 2010 7:44 am | |
| Ολοι εχουμε βιωσει εναν ασχημο χωρισμο μετα απο μια ωραια σχεση με καποιον/καποια που αγαπαμε παρα πολυ...Σιγουρα αυτο σας εκανε να νιωθετε αδυναμος/η...Εκτος απο αδυναμος/η πως αλλιως νιωσατε :?: :?: :?: | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Πεμ Αυγ 19, 2010 5:06 am | |
| Με πονούσε το στομάχι μου όλο το βράδυ από τις ενοχές ,επειδή εγώ τον χώρισα...!!! |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Σαβ Σεπ 25, 2010 7:12 am | |
| εχω παλι δεν θελω να τον θυμαμε γιατι ηταν οριστικος μια μηχανη μασ ειχε χωρισει.................. | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τετ Οκτ 20, 2010 10:46 am | |
| εμενα μονο ενας χωρισμος μου στιγματισε την ζωη μου και αυτος ηταν και ο ποιο προσφατος καθως οταν χωρισα με την κοπελα αυτη την αλλη μερα στο σχολειο με εκανε ρεζιλι και μου καψε το μηχανακι μου και δεν ενιωσα τπτ αλλο εκτος απο μισος.ολοι οι αλλοι ητανε τυπικοι χωρισμοι. | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Πεμ Οκτ 21, 2010 4:12 am | |
| Εχω ζησει εναν πολυ κακο χωρισμο... μετα τον οποιο ενιωσα κενη... αλλα πιστεψτε με και ευχομαι να μην σας τυχει κατι χειροτερο απο χωρισμο... να αγαπατε καποιον τοσο που να μην μπορειτε να του το πειτε και απο φοβο μηπως σας απορριψει αλλα κυριως για να μπορειτε να ειστε κοντα του και να τον φροντιζετε... γιατι αν το μαθει θα απομακρυνθει και ισως ποονεσει πιο πολυ απο εσας... γιατι θα μεινει μονος.... και να τον βλεπετε να αναλωνει τον εαυτο του σε ανοητες σχεσεις που δεν του προσφερουν τιποτα ενω εσεις μπορειτε και θελετε να του προσφερετε τα παντα... και απλα να κοιτατε... να κοοιτατε και να προσπαθειτε να κανετε τις δυςλειτουργικες του σχεσεις να δυλεψουν για να τον δειτε χαρουμενο... χωρις να σας νοιαζει οτι εσεις δεν σημαινετε τιποτα... Αυτο ειναι χειροτερο... γιατι μετα απο εναν κακο χωρισμο μπορεις να νιωσεις καποιο πονο, προδομενος, θυμωμενος. κενος. μπορει να νιωσεις και μισος... αυτο που περιγραφω ειναι απλα ενας πονος που σου τρυπαει την υπαρξη... σε μουδιαζει και σε τρωει απο μεσα.... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Πεμ Οκτ 21, 2010 10:17 am | |
| Εγώ προσωπικά δεν έχω περάσει ΑΚΟΜΑ κάποιον επίπονο χωρισμό... Αλλά εντάξει,παλεύεται η κατάσταση... Δεν θα πεθάνουμε κιόλας... Τι να πω μου φαίνεται υπερβολικό για μία σχέση να κάνεις σαν υστερική... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τετ Οκτ 27, 2010 10:15 am | |
| χαλια!!!!!!!! πολυ δυσκολες στιγμες!!αλλα ειχα τους φιλους μου!!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Σαβ Νοε 06, 2010 10:03 am | |
| Βοήθησε πολύ ο Χάρι Πότερ... Διάβαζα όλη μέρα και έτσι ξεχνιόμουν | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Κυρ Νοε 07, 2010 6:39 am | |
| Λυπημένη, ίσως; | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τρι Νοε 16, 2010 6:35 pm | |
| στην αρχη μια μικρη απογοητευση γιατι οταν ξεκινας κατι προσπαθεις να του δωσεις προοπτικες! μετα απο δυο τρεις μερες ομως ξεπερνιεται το θεμα αν βαλεις τα πραγματα στη σωστη σιρα στο κεφαλι σου! | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τετ Νοε 17, 2010 11:31 am | |
| - fanny έγραψε:
- Εγώ προσωπικά δεν έχω περάσει ΑΚΟΜΑ κάποιον επίπονο χωρισμό...
Αλλά εντάξει,παλεύεται η κατάσταση... Δεν θα πεθάνουμε κιόλας... Τι να πω μου φαίνεται υπερβολικό για μία σχέση να κάνεις σαν υστερική... +1 | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Κυρ Ιαν 23, 2011 12:10 pm | |
| που εισαι εδω κοντα μου.. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Παρ Ιαν 28, 2011 10:50 am | |
| οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυ | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Σαβ Ιαν 29, 2011 9:02 am | |
| Εγω την χωρισα κι ετσι δεν με πειραξε και πολυ...Μιλαμε και μου μιλαει σαν να μην με εχει ξεπερασει ΑΚΟΜΑ!Και την χωρισα αρχες Ιουλιου!!!Ισως να νιωθω λιγο ασχημα,ομως τωρα ειμαι ερωτευμενος με την Ολγα οποτε... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Σαβ Απρ 23, 2011 5:27 am | |
| - stacy_weasley έγραψε:
- Εχω ζησει εναν πολυ κακο χωρισμο... μετα τον οποιο ενιωσα κενη... αλλα πιστεψτε με και ευχομαι να μην σας τυχει κατι χειροτερο απο χωρισμο... να αγαπατε καποιον τοσο που να μην μπορειτε να του το πειτε και απο φοβο μηπως σας απορριψει αλλα κυριως για να μπορειτε να ειστε κοντα του και να τον φροντιζετε... γιατι αν το μαθει θα απομακρυνθει και ισως ποονεσει πιο πολυ απο εσας... γιατι θα μεινει μονος.... και να τον βλεπετε να αναλωνει τον εαυτο του σε ανοητες σχεσεις που δεν του προσφερουν τιποτα ενω εσεις μπορειτε και θελετε να του προσφερετε τα παντα... και απλα να κοιτατε... να κοοιτατε και να προσπαθειτε να κανετε τις δυςλειτουργικες του σχεσεις να δυλεψουν για να τον δειτε χαρουμενο... χωρις να σας νοιαζει οτι εσεις δεν σημαινετε τιποτα... Αυτο ειναι χειροτερο... γιατι μετα απο εναν κακο χωρισμο μπορεις να νιωσεις καποιο πονο, προδομενος, θυμωμενος. κενος. μπορει να νιωσεις και μισος... αυτο που περιγραφω ειναι απλα ενας πονος που σου τρυπαει την υπαρξη... σε μουδιαζει και σε τρωει απο μεσα....
συμφωνώ απόλυταα με την αδερφούλα μου έχω να βρω post της εδώ και κάτι αιώνες!! τέλος πάντων έχει δίκιο | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τρι Απρ 26, 2011 10:17 am | |
| ηταν ασχημο.. δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο και ειχα νευρα δεν εφτασα και σε σημειο να κλαψω βεβαια και τετοιες βλακειες.. μετα απο λιγο καιρο απλα το αποδεχεσαι και το ξεπερνας αν και ειναι ασχημο... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Πεμ Μάης 12, 2011 12:39 pm | |
| | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Σαβ Δεκ 10, 2011 10:48 am | |
| τιποτα περισσοτερο απο χαρα, ηταν πολυ πεισματαρα και ξεροκεφαλη | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Κυρ Δεκ 18, 2011 3:49 am | |
| Ένιωθα απόγνωδη,θυμό και λύπη ανάμεικτα | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Πεμ Ιαν 05, 2012 8:32 am | |
| χωρισμοι.... σε κανουν να νιωθεις αδεια .... ενιωσα απαισια στο προηγουμενο μου χωρισμο! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χωρισμοι... Τρι Οκτ 15, 2013 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Χωρισμοι... | |
|