| Παπούτσια | |
|
+37Vicky12 Μαρίνα.Potter Bellatrix Lestrange Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Beatrice Castiglioni Stella Black AvadaKedavra Hermione Jean Granger Ζarroc marina forever Mia Melanie Hawkins anton xert Luna Lovegood Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore happy poster Beedle The Bard Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Arianna nektarios8 harry potter 10 Lily Luna Potter Weasley Maria Lovegood nickpap Remus Lupin Autumn Princess Βασουλα Μαγισσουλα Helga Hufflepuff LiLyBlack Gellert Grindelwald Elf in the forest Rowena Ravenclaw Nemesis Vicky_Diggory Godric Gryffindor 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Μαρ 06, 2011 9:47 am | |
| all star,nike,puma,adidas κ.ά. | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Μαρ 06, 2011 9:49 am | |
| Βασικά, εγώ αγοράζω από μαγαζιά παπούτσια αλλά όχι μάρκες... Του μαγαζιού σχέδια...
Bershka, HM, Pull n Bear... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Μαρ 06, 2011 9:57 am | |
| και εγω απο μαγαζια τα αγοραζω,απλως αναφερω καποιες μαρκες που με εντυπωσιαζουν τα παπουτσια τους | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Δευ Μαρ 07, 2011 12:27 pm | |
| - happy poster έγραψε:
- all stars,Nike,Adidas
συμφωνω με αυτα που είχα πει με τον προηγουμενο λογαριασμό μου και συμπληρώνω βανς | |
|
| |
Luna Lovegood Πρωτοετής
Posts : 45 Join Date : 07/10/2010 Age : 28 Place : In dreamland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 28 εκ., από ξύλο αμυγδαλιάς, με πυρήνα από τρίχα βδέλλας και ουράς μονόκερου, κατάληλο για ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Μαρ 27, 2011 4:58 am | |
| - Arianna έγραψε:
- μπότες και σταράκια!
Κι εγώ . Τις πιο πολλές φορές φοράω τα αθλητικά όμως : all stars,Nike και admiral . | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Δευ Μαρ 28, 2011 4:41 am | |
| Ζηταω τη συμβουλη σας. Εσεις στην θεση μου θα αγοραζατε ενα δετερο ζευγαρι βαρκες ή ενα ζευγαρι σταρακια? Επίκειται και 3ημερη το Σ/Κ | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Παρ Μάης 13, 2011 5:55 am | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τρι Ιουλ 12, 2011 9:05 pm | |
| αll stars and puma | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Παρ Ιουλ 29, 2011 7:49 am | |
| | |
|
| |
Ζarroc Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο Καστανίας με πυρήνα απο φτερο Φοίνικα 21 εκ. Ευλιγιστο,Ανυπόταχτο .Ιδανίκο για Θεραπευτικά και Πτητικά Ξόρκια καθως και Ξορκια Φωτίας και Μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τετ Αυγ 31, 2011 6:26 pm | |
| δεν κοιτάω τις μάρκες εκτός αν πρόκειται για σταράκια γενικά ό,τι με βολεύει και μου αρέσει | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τρι Σεπ 06, 2011 7:02 am | |
| Προτιμάω casual παπουτσάκια,ούτε πολύ αθλητικά ούτε πολύ κυριλέ...προτιμώ globe,etnies,circa και τέτοια | |
|
| |
Stella Black Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τρι Σεπ 20, 2011 3:48 am | |
| Αχαα,τα Converse είναι και πολύ άνετα και ωραία. Η κολλητή μου έχει κόλλημα με αυτά. Εμένα μου αρέσουν και αυτά και τα Vans.!!! | |
|
| |
Beatrice Castiglioni Πρωτοετής
Posts : 20 Join Date : 20/09/2011 Age : 31 Place : Rokenjima Isl.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τετ Σεπ 21, 2011 6:09 am | |
| στα αθλητικα πιο πολυ σταρακια φοραω | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Ιαν 08, 2012 11:58 am | |
| | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Ιαν 15, 2012 6:08 am | |
| Λατρεύω τα all stars και τα Dr. Martens αλλά,κυρίως τα δεύτερα...σε εμένα τουλάχιστον,φαντάζουν πανάκριβα!!!!Έτσι,εκτός από ένα ζευγάρι Martens και πολλά ζευγάρια all stars,συνήθως δεν κοιτάω την μάρκα.Φοράω ότι μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Ιαν 15, 2012 8:56 am | |
| δεν μου αρέσουν καθόλου τα σταράκια Λατρεύω τις γόβες και τα αθλητικά | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Παρ Ιαν 20, 2012 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τετ Μαρ 14, 2012 6:11 am | |
| | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Πεμ Μάης 24, 2012 5:29 am | |
| δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση | |
|
| |
Queen.C Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Πεμ Ιουν 28, 2012 4:43 am | |
| Για αθλητικα αγαπω την adidas.απλα τα λατρευω <3 οσο για παπουτσια φοραω πολυ συχνα γοβες και πλατφορμες.αγαπημενες ειναι οι dukas και tsakiris malas <3 | |
|
| |
Gregory J.Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 30 εκ.πυρηνας φτερο φοινικα και ξυλο απο κεδρο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Τετ Απρ 03, 2013 5:22 am | |
| nike and adidas | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παπούτσια Κυρ Σεπ 08, 2013 1:26 am | |
| αθλιτικα nike με τα χιλια!!! | |
|
| |
| Παπούτσια | |
|