| Vampire Academy | |
|
+11marina forever Maria Lovegood Scabior The Snatcher HERMIONE Autumn Princess Elf in the forest Perenelle Flamel Rowena Ravenclaw Dina potter Nemesis Josh Farro 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Vampire Academy Τετ Αυγ 18, 2010 2:20 am | |
| Καλησπέρα..Πρόσεξα πως υπάρχουν μέλη που είναι και σε άλλα φόρουμ και τους αρέσει το Vampire Academy. Τί έχετε να πείτε; | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τετ Αυγ 18, 2010 3:06 am | |
| ελεγα κι εγω δεν θα κανει ο Geo τοπικ για το va????? | |
|
| |
Dina potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: λεπτο απο ξυλο καρυδιας, 24 εκ. απο φτερα φοινικα και φυλλα τριανταφυλλου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τετ Αυγ 18, 2010 9:34 am | |
| ειναι πολυ ωραιο βιβλιο. εχω διαβασει τα τρια πρωτα. πραγματικα θελω να διαβασω και τα υπολοιπα γιατι εχω λιγο αγχος για την εξελιξη. | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Πεμ Αυγ 19, 2010 6:52 am | |
| Είναι πάρα πολύ ωραίο...τα έχω διαβάσει όλα όσα έχουν βγεί στα αγγλικά και στα ελληνικά.Η Ρόουζ είναι για ξυλιές παιδιά...μου τη δίνει πολύ μερικές φορές.Ο Ντιίμτρι θεός...ο Άντριαν επίσης...τον λατρεύω.....Kρίστιαν και Λίζα......τι ωραίο ζευγάρι.Ο Κρίστιαν είναι καταπληκτικός!!Πάρα πολύ καλή σειρά!!!! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Αυγ 21, 2010 5:09 am | |
| Εδω Εδω!!! Μια απο τους μεγαλυτερους φαν!!!!! ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!
| |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Αυγ 21, 2010 5:28 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τρι Σεπ 07, 2010 11:27 am | |
| | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Σεπ 11, 2010 5:56 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Σεπ 11, 2010 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Σεπ 11, 2010 10:38 pm | |
| Θα το κανω! Αλλα πρεπει να μαζεψω λεφτα πρωτα. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τρι Σεπ 14, 2010 10:22 am | |
| Και γιατί δεν κλέβεις; :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τρι Σεπ 14, 2010 10:23 am | |
| Ελα μην ακουω χαζομαρες! | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Δευ Νοε 15, 2010 5:25 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Κυρ Νοε 21, 2010 7:01 am | |
| Θέλω να πω πως πρέπει να τους φτύσουμε! Αρχικά είπαν για το τέταρτο Αύγουστο, μετά Σεπτέμβριο και μετά Νοέμβριο.. και τώρα τέλη Νοεμβρίου... Τς τς τς... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Κυρ Ιαν 23, 2011 1:49 pm | |
| εχω ακουσει τα καλυτερα ..καλο? | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:16 am | |
| ^Εγώ το λατρεύω. Η Ρόουζ είναι απλά ότι δε θα είμαι εγώ ποτέ και έτσι απλά αγαπάμε Ρόουζ Χάθαγουεϊ. Η Λίζα, χμ, ντεμί. Με εκνευρίζει ώρες-ώρες. Αρχικά, μέχρι το 2ο, λάτρευα το Ντιμίτρι. Τώρα είμαι αμετάκλητα mentally in love με τον Άντριαν Ιβάσκοφ. Είναι ο απόλυτος. Απλά. Επίσης καλός είναι και ο Κρίστιαν. Αν και αν τον γνώριζα ποτέ, θα τον έσπαγα στο ξύλο. Μισώ τους συνεχείς σαρκασμούς του. Έχω διαβάσει τα 5 από τα 6 και περιμένω αγωνιωδώς πότε αυτή η καταραμένη εκδοτική θα αξιωθεί να βγάλει το 6. Αν και ξέρω ήδη ένα πράγμα και μαντεύω σταντέ τι βλακείες θα κάνει η Ρόουζ. Οπότε απλά θέλω να διαβάσω τις λεπτομέρειες. | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Κυρ Ιουλ 24, 2011 5:39 am | |
| οο και εμενα μου αρεσει το vampire academy...μια φιλη μου το διαβαζε και μου το κολλησε..ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι φυσικα η ρουζ!! | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Παρ Οκτ 07, 2011 11:36 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Κυρ Οκτ 09, 2011 2:26 pm | |
| Από κορίτσια εμφανισιακά μ'αρέσει η Ρόουζ! Μ'αρέσει το πλούσιο στήθος :Ρ Το ξέρετε ότι βγήκε graphic novel? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Δευ Οκτ 10, 2011 4:07 am | |
| Ναι αλλά δεν φαίνεται ωραίο... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Δευ Οκτ 10, 2011 2:50 pm | |
| Το εξώφυλλο κλπ όντως αν το παρατήρησεις είναι κάπως. Για άλλους είναι ωραίο. Εγώ το ξεφύλλισα διάβασα και κάτι και μ'αρεσε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τετ Ιαν 18, 2012 11:27 am | |
| Και μετά από 3 μήνες έχω να δηλώσω απόλυτη φαν!! Αυτά τα βιβλία είναι τόσο υπέροχα! Αν περάσει πολύς καιρός που έχω διαβάσει κάποιο κάτι παθαίνω! Η Ρόουζ είναι τέλεια, φοβερή, για πολλά ρισπέκτς! Η Λίζα δεν με τρελένει! Ο Κρίστιαν πάλι καλός είναι, μου αρέσει ο σαρκασμός του! Και ο Άντριαν έχει πολύ πλάκα! Για τον Ντιμίτρι από την άλλη πεθαίνωωωω!!! Αυτά! | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τετ Φεβ 01, 2012 6:06 am | |
| πάρα πολύ καλό! το προτίνω ανεπιφύλακτα!!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Τετ Φεβ 01, 2012 8:22 am | |
| το διάβασακαταπληκτικό πολύ ωραίο! Το στυστήνω ανεπιφύλακτα! | |
|
| |
| Vampire Academy | |
|