| Φαρσες!!! | |
|
+15Martha_Loves_Ron marina forever Mia Melanie Hawkins Vicky_Diggory happy poster Albus Dumbledore aggpas HERMIONE nickpap Christine Tonks Αλαφροπάτητος Elf in the forest Perenelle Flamel Rowena Ravenclaw stacy_weasley 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Φαρσες!!! Παρ Αυγ 20, 2010 5:22 am | |
| τι φαρσες εχετε κανει?? καμια πολυ πετυχημενη??? πειτε! :biggrin: | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Αυγ 20, 2010 7:13 am | |
| Θα πώ μια αλλά πετυχημένη δεν ήταν...λοιπόν ήταν Πρωταπριλιά....Αποφάσισα να κάνω μια χοντρή φάρσα στον παππού μου γιατίκι εκείνος κάνει πάρα πολύ χοντρά αστεία(έλεγα από μέσα μου οτι αποκλείεται να με πιστέψει...)παιρνω λοιπόν τηλέφωνο κάνοντας πως κλαίω αλλά γέλαγα(ακουγόταν εντελώς ψεύτικο...)και του λέω οτι η μαμά μου(η κόρη του) πέθανε...ημουν μικρή και είχα σκάσει στο γέλιο.Τελικά το τι βρισίδια ακουσα από τον παππού μου δεν λέγεται......δεν τον είχα ξανακούσει έτσι... Το ξέρω οτι η φάρσα ήταν πολύ , πάρα πολύ κρύα αλλά ήμουν μικρή και δεν πίστευα οτι θα με πίστευε......Συγγνώμη παππού!!!!!!! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Αυγ 20, 2010 11:26 am | |
| χαχαχα οκ βρε εγω εχω κανει πιο χοντρες μια φορα εβαλα φωτια σε εναν τοιχο του σχολειου... και μια αλλη φορα ξεβιδωσα τον πινακα και επεσε στο κεφαλι του πιο στριμμενου καθηγητη μας | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Αυγ 22, 2010 2:26 am | |
| Εγω εριξα αμπουλα βρομας με σα στην ταξη!! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Αυγ 22, 2010 11:05 am | |
| οι δικιες μου δεν πετυχενουν ποτε! :tissue: | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Οκτ 22, 2010 8:49 am | |
| εγω μια φορα τρυπησα τα λαστιχα ενος αχωνευτου καθηγητη και αυτος οταν ξεκινησε το αμαξι μπαμ και το βλεπεις να ξεφουσκωνονται αμεσως τα λαχιστα ειχε γινει κοκκινος και στις 5 εφυγε τελικα απο το σχολειο
μια φαρσα που μου εκαναν εμενα ειναι η αδελφη μου που ειπε στον αδελφο μου να μου πει οτι εκεινη χαθηκε και εγω πηγα να την βρω και τελικα εκεινοι οι δυο ηταν σπιτι και γελαγαν για μενα τους το ανταπωδωσα αποτελεσματικα!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Οκτ 22, 2010 11:15 am | |
| Εκτος απο τηλεφωνα που παιρνω με αποκτυψη τπτ αλλο... Βασικα δεν θυμαμαι να εχω κανει καμια χοντρη φαρσα... Ειμαι ησυχο παιδακι | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Οκτ 29, 2010 9:24 am | |
| αυτο με την αποκρυψη εχει πλακα ειδικα οταν παιρναμε και λεγαμε οτι ταχα εχεις κερδισει ενα αυτοκινητο και ξερω γω και τους διναμε την διευθηνση ενως ραδιοφονικου σταθμου ειχε πολυ πλακα | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Νοε 14, 2010 9:34 am | |
| ένας την πρωταπριλιά στης 2 το βραδυ μου είπε πως καίγεται το σπίτι!!! | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Νοε 14, 2010 10:42 am | |
| εγώ παίρνω με τους φίλους μου και κάνουμε φάρσες σε άλλους φίλους μας τάχα μου ότι έχει κερδίσει μία Μερσεντές ή ότι κερδίσαν 1000 ευρώ και τέτια | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Νοε 14, 2010 12:43 pm | |
| εγώ με τον ξάδελφο μου πήραμε λέιζερ και κάναμε σε 1 γάτα και το κυνηγούσε | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Τετ Νοε 17, 2010 10:59 am | |
| | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Πεμ Νοε 18, 2010 10:44 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Νοε 19, 2010 3:17 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Ιαν 21, 2011 4:05 pm | |
| Εγώ ήθελα να ρίξω αμπούλες,αλλά...Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω να ρίχνω δυναμιτάκια.(Για το σχολείο μιλάμε πάντα)
Μία άλλη που θυμάμαι είναι η εξής: Γυρίσαμε από Ναύπλιο,όπου είχα αγοράσει κάτι τσιγάρα με πούδρα μέσα,που όταν τα φύσαγες έβγαινε η πούδρα και φινόταν σαν καπνός.Μόλις είδα τη γιαγιά μου της είπα ότι άρχισα να καπνίζω(κι η μητέρα μου μαζί)και μόνο που δεν μας έβρισε.Βέβαια μετά της είπαμε την αλήθεια. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Σαβ Ιαν 22, 2011 9:05 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Σαβ Ιαν 22, 2011 12:03 pm | |
| Α,ναι την θυμάμαι!Και μας έλεγε αν είμαστε η Μαρία κι εμείς του λέγαμε ναι! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Σαβ Απρ 23, 2011 7:43 am | |
| λοιπόν εμείς πέρσι κάναμε μία φάρσα σε μία καθηγήτρια μας...ένας έλειπε εκείνη την ημέρα (πρωτοαπριλιά) και η καθηγήτρια δεν πρόσεξε το απουσιολόγιο...και της είπε κάποιος ότι είχε πάθει κάτι είχε χτυπήσει και ήταν στο μπάνιο και πήγε και αυτός να δει αν είναι καλά, τι είχε πάθει.
Η καημένη (που δεν κατάλαβε ακόμη τίποτα) πήγε η ίδια ψάχνωντας τι έγινε! Με λίγα λόγια έπαθε καρδιακό!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Τρι Ιουλ 12, 2011 7:37 am | |
| Όταν πήγαινα έκτη είχαμε βάλει εναν σκατζόχοιρό στη καρέκλα του μαθηματικού.... | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Παρ Ιουλ 29, 2011 10:21 am | |
| χαχαχ...ειχα παρει ενα δοχειο το οποιο αμα βαλεις το ματι σου μαυριζει..εε αυτο εκανα και στην μαμα μου...και το ματι της εγινε ολομαυρο..!!ακομα γελαω στην αναμνηση αυτη! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Δευ Αυγ 29, 2011 11:31 am | |
| Καρφίτσα οικοκρικών στη καράκλα καθηγητή μαζί με πουφ | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Τρι Ιαν 10, 2012 5:15 am | |
| εχω κανει διαφορες αλλα δεν πετυχαινουν ιδιαιτεραα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Κυρ Ιουν 17, 2012 11:36 pm | |
| ήταν ένα παιδί στη τάξη μου ,έκανε όλη την ώρα φάρσες και μια μέρα -βασικά την τελευταία του σχολικού έτους-αποφασίσαμε να κάνουμε όλοι μαζί μια φάρσα σε αυτόν.Εκείνη την μέρα είχαμε πολλές νερόφουκες ,τις οποίες γεμίσαμε και βάλαμε σε έναν κουβά με νερό και τον τοποθετήσαμε πάνω το περβάζι της πόρτας.έπειτε του είπαμε πως η καθηγήτρια είπε να μαζευτούμε όλοι στηνσυγκεκριμένη αίθουσα.Μπήκε μέσα και έπεσαν όλες στο κεφάλι του!Το γέλιο της αρκούδας. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Τρι Ιουν 19, 2012 2:18 am | |
| Αυτή τη στιγμή κάνω φάρσα στο πρώην μιας φίλης | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Φαρσες!!! Τετ Ιουν 20, 2012 3:52 am | |
| Εγώ μαζί με την Martha_Loves_Ron είχαμε πάρει με απόκρυψη ένα παιδί!!Η Μάρθα είχε κάνει περίεργη την φωνή της κι αυτός μας πέρασε για έναν φίλου του κι άρχισε και μας ρώταγε διάφορα όπως τι θα αγοράσουμε στην Γιάννα για το πάρτυ της και άλλα!!! | |
|
| |
| Φαρσες!!! | |
|