| Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού | |
|
+6Scabior The Snatcher HERMIONE Christine Tonks Elf in the forest Josh Farro Vicky_Diggory 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Σαβ Αυγ 28, 2010 5:20 am | |
| Η ΛΑΟΥΡΑ -5- ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΕΤΕΡ ΦΡΟΪΝΤ
Η Λάουρα δεν μπορεί να ξεχάσει την ευχή του δράκου Ασημόφτερου, να λύσει το μυστήριο που καλύπτει το χαμό της μητέρας της. Υποψιάζεται πως δε σκοτώθηκε σε εκείνο το αυτοκινητικό δυστύχημα τόσα χρόνια πριν… Είναι δυνατόν η Άννα Λεάντερ να είναι ακόμα ζωντανή; Κι όμως, ύστερα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, η Λάουρα ανακαλύπτει πως η μητέρα της ζει στο Βασίλειο των Σκιών, απ'' όπου μόνο η ίδια μπορεί να την απελευθερώσει. Αλλά για να το κάνει χρειάζεται το Δαχτυλίδι του Πύρινου Φιδιού, και χωρίς να το υποψιάζεται θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής της…
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ginny_ Weasley στις Τετ Σεπ 08, 2010 12:20 am, 1 φορά | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Τρι Σεπ 07, 2010 11:33 am | |
| Το πρώτο ξεκίνησα και το βαρέθηκα! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Τρι Σεπ 07, 2010 11:36 am | |
| | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Σαβ Σεπ 18, 2010 5:30 am | |
| Tα εχω διαβασει ολα της Λαουρας αλλα δεν μου αρεσουν και παρα πολυ... Το 5ο ειναι πολυ καλο... Απο τα καλυτερα νομιζω... Βεβαια γενικα αυτη η σειρα εχει κλεψει ιδεες απο διαφρα βιβλία ειδικα απο Χαρι Ποτερ... Καταρχην ειναι παλι 3 παιδια (ακ τον οπιον το ενα ειναι σπασικλακι- βλ Ερμιονη...) Πανε σχολειο και αυτα σε ενα καστρο (βλ Χογκουαρτς) και διαφορα αλλα... Και απο τον αρχοντα εχει κλεψει πολλα ας πουμε το οτι υπαρχουν το καλο και το κακο και ενας αρχηγος για το καθενα (βλ Σαουρουν- Γκανταλφ) | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Σαβ Σεπ 18, 2010 11:05 am | |
| - Christine Tonks έγραψε:
- Tα εχω διαβασει ολα της Λαουρας αλλα δεν μου αρεσουν και παρα πολυ...
Το 5ο ειναι πολυ καλο... Απο τα καλυτερα νομιζω...
Βεβαια γενικα αυτη η σειρα εχει κλεψει ιδεες απο διαφρα βιβλία ειδικα απο Χαρι Ποτερ... Καταρχην ειναι παλι 3 παιδια (ακ τον οπιον το ενα ειναι σπασικλακι- βλ Ερμιονη...) Πανε σχολειο και αυτα σε ενα καστρο (βλ Χογκουαρτς) και διαφορα αλλα... Και απο τον αρχοντα εχει κλεψει πολλα ας πουμε το οτι υπαρχουν το καλο και το κακο και ενας αρχηγος για το καθενα (βλ Σαουρουν- Γκανταλφ) Ναι το ξέρω αλλά δυστηχώς υπάρχουν πολλά άτομα που προτιμούν την Λάουρα απο τον Harry Δεν μπορώ να αρνηθώ όμως ότι το 5ο είναι πάρα πολύ ωραίο βιβλίο Απο ότι θυμάμαι όμως είναι μόνο η Λάουρα και ο Λούκας (ο αδελφός της...) τέλος πάντων εμένα με φοβίζει η γάτα... ξέρεις ο ζωομάγος που μυρίζει φωτιά και θειάφει.... | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Σαβ Σεπ 18, 2010 11:44 am | |
| Ναι και εγω ανατριχιασα οταν το διαβαζα... Τιιιιιιι???? Υπαρχουν ατομα που συμπαθουν πιο πολυ την Λαουρα απο τον Χαρ!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| |
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Σαβ Σεπ 25, 2010 2:36 am | |
| - Christine Tonks έγραψε:
- Tα εχω διαβασει ολα της Λαουρας αλλα δεν μου αρεσουν και παρα πολυ...
Το 5ο ειναι πολυ καλο... Απο τα καλυτερα νομιζω...
Βεβαια γενικα αυτη η σειρα εχει κλεψει ιδεες απο διαφρα βιβλία ειδικα απο Χαρι Ποτερ... Καταρχην ειναι παλι 3 παιδια (ακ τον οπιον το ενα ειναι σπασικλακι- βλ Ερμιονη...) Πανε σχολειο και αυτα σε ενα καστρο (βλ Χογκουαρτς) και διαφορα αλλα... Και απο τον αρχοντα εχει κλεψει πολλα ας πουμε το οτι υπαρχουν το καλο και το κακο και ενας αρχηγος για το καθενα (βλ Σαουρουν- Γκανταλφ) Και το καταλαβαίνεις αυτό από την αρχή του τρόπου που μιλάει για τον Φρόντο, τον Άλμπος Ντάμπλντορ.. | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Δευ Νοε 15, 2010 5:22 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Κυρ Ιαν 23, 2011 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Τετ Αυγ 17, 2011 1:33 pm | |
| Έχω διαβάσει 2 της σειράς,τα δανείστηκα από έναν φίλο μου. Καλά ήταν αλλά δεν καίγομαι να αγοράσω τα υπόλοιπα για να τα διαβάσω.. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Παρ Οκτ 07, 2011 11:24 am | |
| Αρφχιζα να τα διαβαζω αλλα β αρεθηκα | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Τετ Φεβ 01, 2012 6:28 am | |
| τα έχω διαβάσει... είναι αρκετά καλά για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού Παρ Ιουν 08, 2012 10:17 am | |
| Δεν ξετρελάθηκα.Μου την έσπαγε πολύ το ότι πολλές φορές η λύση των γρίφων ήταν πασιφανής αλλά αυτοί κάθονταν με τις ώρες και δεν την εύρισκαν.Επίσης δεν μου άρεσε η τόσο εμφανής μάχη καλού-κακού και ότι δεν υπήρχαν πρόσωπα με τόσο αμφιλεγόμενο χαρακτήρα.Υπήρχαν πρόσωπα που έμφανίζονταν ως καλά και στην πραγματικότητα ήταν κακά και το αντίστροφο αλλά πάντα καταλάβαινα τι ήταν πραγματικά.Σε άλλα βιβλία για παράδειγμα δεν μπορούσα να καταλάβω την πραγματική φύση ενός ατόμου αλλά στην Λάουρα όλα ήταν φανερά Τέλος πάντων έιναι καλά βιβλία για όταν δεν έχεις τίποτα άλλο να διαβάσεις | |
|
| |
| Η Λάουρα και το δαχτυλίδι του πύρινου φιδιού | |
|