| Οι παρέες σας στο Hogwarts | |
|
+36Alastor Mounti Bella lestrange Pesky_Pixie Ζarroc Filius Flitwick ntan Mia Melanie Hawkins cuthalion Ethan Wate Scabior The Snatcher Beedle The Bard Ronerm Εκάτη nektarios8 salazar basilisk Albus Dumbledore aggpas nickpap Remus Lupin harry potter 10 Elf in the forest LiLyBlack stacy_weasley Christine Tonks William Penn Helga Hufflepuff weasel-king pano$ Βασουλα Μαγισσουλα Salazar Slytherin Autumn Princess Fleur Delacour Vicky_Diggory Rowena Ravenclaw Perenelle Flamel Gellert Grindelwald 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 6:10 am | |
| Με ποιους θα κάνατε παρέα; Θα αντιπαθούσατε καποιους; Θα αναπτύσατε φιλίες έξω από το Μαγικό Σχολείο; Δηλαδή με μαγκλ ή με φοιτητές των Σχολών Μπομπατόν η Ντάρμστρανγκ; | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 6:45 am | |
| Εγω θα εκανα παρεα με τον Νεβιλ και τη Λουνα και αν ζουσα πιο παλια με το Σεβερους και τη Νυμφοδωρα.Θα αντιπαθουσα σιγουρα την Πανσι,τον Γκραμπε και τον Γκοιλ και ισως και τον Ντρακο αλλα δεν θα παβω να τον βρισκω γοητευτικο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 7:06 am | |
| Εγώ θα έκανα με τον Νέβιλ την Πάνσυ και την Λαβέντερ.. Άμα ήμυον σε πιο παλιά εποχή με την Μπέλα!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 8:10 am | |
| Μεταφέρεται στη Μεγάλη ΤραπεζαρίαΛοιπόν....εγώ αν και Ράβενκλοου θα έκανα παρέα με πολλούς Γρίφιντορ...Καταρχάς με τα αγαπημένα μου διδυμάκια....Κατα δεύτερον με την Ερμιόνη, τον Χάρι, τον Ρόν, την Τζίνι,(τεσπα όλους τους Ουέσλι)τον Νέβιλ, την Λάβεντερ, την Παρβάτι,την Αντζέλικα, την Κάτι Μπέλ, την Αλίσια Σπίνετ(εεε τη κυνηγός του Ράβενκλοου είμαι αν δεν κάνω παρέα με τις άλλες κυνηγούς..) και τον Σέντρικ Ντίγκορι....αααα και να μην ξεχάσω τον Λί Τζόρνταν.....πολλά ζητάω εεε??? Για να μην είμαι άδικη με τους Ράβενκλοου θα έκανα παρέα με την Πάτμα Πάτιλ , με την Λούνα και τον Μάικλ Κόρνερ... Θα μισούσα τον Μαλφόυ, τα τσιράκια του και φυσικά την Πάνσι.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rowena Ravenclaw στις Πεμ Σεπ 09, 2010 4:39 am, 1 φορά | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 8:55 am | |
| μμ.. την Hermione, τον Harry, όλη την οικογένεια Weasley, τον Centric την Cho, Luna, Νeville, τους αδρεφούς κρίβι(και μερικούς άλλους)
Αν είμουν πιο παλιά και φυσικά...... με τους Μarauders και τους Charlie Bill | |
|
| |
Fleur Delacour Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Καρυδια 30 εκ. με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Σεπ 07, 2010 10:34 am | |
| εγω με το Χαρι, την Ερμιονη, ολους τους Ουεσλι, το Νεβιλ, τη Λουνα κ.τ.λ.!!!!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 09, 2010 4:28 am | |
| Με τον Χαρι, τους Ουεσλι, την Ερμιονη, την Τζινι, την Τσο Τσανκ, τον Σεντρικ, τον Νεβιλ, τη Λουνα...... Με τους Νταρμστρανγκ και τους Μπομπατον δε νομιζω να εκανα παρεα... | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 09, 2010 4:40 am | |
| Eγω απο το Χογκγουαρτς ισως με λιγους να εκανα παρεα..οπως με την Ερμιονη.. οι περισσοτερες παρεες θα ηταν απο το Νταρμστρανγκ μαλλον.. | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 23, 2010 6:08 am | |
| εγω θα εκανα παρεα με τον νταμπλντορ και τον ελφιας ντοτζ!!!!!!!!!! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 23, 2010 6:38 am | |
| εγω θα εκανα με ολους του χογκουαρτς!! | |
|
| |
weasel-king Πρωτοετής
Posts : 25 Join Date : 19/09/2010 Age : 44 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 23, 2010 7:17 am | |
| εγω ολους θα τους ειχα φιλους (εκτος του Σλιδεριν) | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Πεμ Σεπ 23, 2010 8:30 am | |
| Εγώ δεν έχω καμμία προκατάληψη! Αν αισθανόμουν αγάπη και εμπιστοσύνη με ένα άτομο,δεν βλέπω τον λόγο να μην έκανα παρέα μαζί του! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Σαβ Σεπ 25, 2010 3:24 am | |
| Εξωσχολικές φιλίες;Ενδιαφέρον!!Ίσως με κάποιους που είναι από Ε.Χ
Θα ήθελα να κάνω παρέα με τον Χάρι και θα αντιπαθούσα όλους τους Σλίθεριν | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Κυρ Οκτ 10, 2010 4:42 am | |
| Θα ηθελα πολυ να κανω παρεα με την τριαδα!!!! Χαρι, Ρον, Ερμιονη...
Επισεις θα θελα πολυ να κανω παρεα την Λουνα και τον Νεβιλ... Και αμα ημουν σε ποιο παλια εποχη με την Τονκς!!!! | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Δευ Οκτ 18, 2010 2:15 pm | |
| χμμμ με οποιον με αντεχε!!! βασικα με οποιον αντεχε τους μπελαδες που περιεργως κουβαλαω μαζι μου οπου και να βρεθω(μαγνητη εχω??) και με οποιον θα ηταν προθυμως να με γνωρισει και να ειναι κοντα μου για μενα και για το ποια ειμαι πραγματικα.... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Οκτ 26, 2010 10:22 pm | |
| εγω με ολους τους γκριφιντορ!!!!!!!! αλλα και με παιδια απο αλλους κοιτωνες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Οκτ 26, 2010 10:25 pm | |
| - Salazar Slytherin έγραψε:
- οι περισσοτερες παρεες θα ηταν απο το Νταρμστρανγκ μαλλον..
Πόσο παίζει να σε έχω συμπαθήσει εσένα;;;;; Κραμ! Και όλους από το Νταρμστρανγκ! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τετ Νοε 03, 2010 1:40 am | |
| - weasel-king έγραψε:
- εγω ολους θα τους ειχα φιλους (εκτος του Σλιδεριν)
κι εγω! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τετ Νοε 03, 2010 5:05 am | |
| Εγώ θα έκανα παρέα με τον χάρρη τον ρόν και την ερμιόνη!ΚΑι σίγουρα θα αντιπαθούσα τον μαλφόι και την παρέα του! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Παρ Νοε 05, 2010 7:25 am | |
| σιγουρα θα έκανα παρέα με τη τζίνι... αλλά και με τη νυμφαδώρα πιο παλιά... | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Σαβ Νοε 20, 2010 12:18 pm | |
| | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Σαβ Νοε 20, 2010 11:57 pm | |
| με την παρέα του Χάρι Ποτερ φυσικά και θα αντιπαθούσα όπως και εκίνοι όλο τον κιτόνα | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Κυρ Ιαν 09, 2011 4:15 am | |
| Εγώ με τους Ουέσλι,την Ερμιόνη,τον Νέβιλ,τον Χάρι,την Λούνα,τον Τζάστιν Φιντς-Φλέτσλι,τον Έρνι Μακμίλαν,τον Κραμ,την Φλερ,τον Σέντρικ,την Τσο,αλλά θα συνέχιζα να είμαι φίλος με τους Μαγκλ γνωστούς μου.
Θα μισούσα τον Μαλφόι,τον Κράμπε,τον Γκόιλ,την Πάνσι,την Μίλισεντ Μπουλστρόουτ,τον Ζαχαρία Σμιθ και άλλους από το Σλίθεριν. | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Ιαν 11, 2011 10:07 am | |
| με τουσ διδυμους βεβεα!!!!!!! | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι παρέες σας στο Hogwarts Τρι Ιαν 11, 2011 12:21 pm | |
| εγώ θα έκανα την οικογένεια potter,την οικογένεια γκρέιντζερ και την οικογένεια ουέσλι | |
|
| |
| Οι παρέες σας στο Hogwarts | |
|