| Fantastic Beasts and Where to Find them | |
|
+6Remus Lupin Βασουλα Μαγισσουλα Helga Hufflepuff LiLyBlack Vicky_Diggory Rowena Ravenclaw 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Πεμ Σεπ 09, 2010 9:10 am | |
| Με πιον τρόπο μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα για τα μαγικά πλάσματα αλλά και να μας λύσει μερικές απορίες | |
|
| |
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Πεμ Σεπ 09, 2010 9:15 am | |
| Τι εννοεις?Αν θες κάτι πάντως το έχω το βιβλίο....... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Πεμ Σεπ 09, 2010 9:28 am | |
| Όχι απλα σε αυτό το βιβλίο μπορείς να βρεις πολλα πράγαμτα για τα μαγικα πλάσματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Πεμ Σεπ 09, 2010 9:31 am | |
| Ναι...πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον....λατρέυω τα σχολιάκια του Χάρι...και στην τελευταλια σελίδα παίζανε κρεμάλα με τον Ρον....έχει πολύ πλάκα..... | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Κυρ Σεπ 19, 2010 12:43 am | |
| Το εχω διαβασει κ αυτο τ βιβλιο κ ειναι εξαιρετικο, γεματο πληροφοριες! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Κυρ Σεπ 19, 2010 3:13 am | |
| Και αυτό το έχω επίσης και μπορώ να πω σε κάποιο που ενδιαφέρεται από ποιο κατάστημα μπορεί να το αποκτήσει... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Παρ Σεπ 24, 2010 6:36 am | |
| δεν το ηξερα οτι υπαρχει εχει κ σχολεια του χαρι?να παω να το παρω.ποσο εχει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Παρ Σεπ 24, 2010 8:01 am | |
| Nαί...έχει πολύ ξεκαρδιστικά σχόλια....και είναι και πάρα πολύ φτηνό(6 ή 7 ευρώ νομίζω..)...αλλά πρέπει να το παραγγείλεις νομίζω..... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Παρ Σεπ 24, 2010 10:22 am | |
| Όχι,δεν χρειάζεται... Όποιος θέλει μπορώ να του συστήσω ένα βιβλιοπωλείο και να το προμηθευτεί άμεσα... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Σαβ Σεπ 25, 2010 5:37 am | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Παρ Νοε 05, 2010 11:37 am | |
| - fanny έγραψε:
- Και αυτό το έχω επίσης και μπορώ να πω σε κάποιο που ενδιαφέρεται από ποιο κατάστημα μπορεί να το αποκτήσει...
Μπορείς να μου πεις από που το πήρες και πόσο έκανε?? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Δευ Ιαν 24, 2011 4:13 am | |
| και εγω θελω να μαθω..μπορεις να μου πεις? | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:01 am | |
| Το δανείστηκα από ένα φίλο πρόσφατα και το διάβασα. Μου άρεσε! Και τα σχολιάκια! | |
|
| |
Bella lestrange Δευτεροετής
Posts : 63 Join Date : 24/08/2011 Age : 27 Place : μεγαρο μαλφοι
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδί 19 εκατοστών, με ξύλο ελιάς και πυρήνα ητιάς, με καλές ιδιότητες στις κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Οράτιος Σλάγκχορν
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Πεμ Αυγ 25, 2011 3:16 am | |
| το παραγγειλα | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Fantastic Beasts and Where to Find them Δευ Ιαν 30, 2012 11:59 am | |
| ξέρει κάποις αν συνεχίζει να κυκλοφορεί και αν μπορώ να το παραγγείλω? | |
|
| |
| Fantastic Beasts and Where to Find them | |
|