| Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα | |
|
+9Mia Melanie Hawkins Hermione Jean Granger Pesky_Pixie Filius Flitwick Scabior The Snatcher HERMIONE Josh Farro Vicky_Diggory Christine Tonks 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Σεπ 18, 2010 6:16 am | |
| Υπαρχουν κόσμοι πέρα απο τον δικο μας, το Αστέρι του Βορρα θα δείξει τον δρομοΌταν ο Ρότζερ, ο φίλος της Λύρας, εξαφανίζεται, εκείνη αρχιζει να τον αναζητα. Η έρευνά της την οδηγεί στην παγωμένη μεγαλοπρέπεια του Βορρα. Η Λύρα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει όλους τους κινδύνους για να ανακαλήψει πως κατι παράξενο και γοητευτικό την περιμάνει. Σ'αυτο το πρώτο βιβλίο της επιβλητικής τριλογίας του, ο Φίλιπ Πούλμαν έχει δημιουργήσει έναν πραγματικά «Χαμένο Παραδεισο», γεμάτο γοργη δραση και πάθος που σου κόβουν την ανάσα. - Σπόιλερ:
To πρώτο μυθιστόρημα της επικής Τριλογίας του Κοσμου τώρα σε μοναδική κινηματογραφική απόδοση με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Ντάνιελ Κρεγκ
Μου αρεσει παρα πολυ αυτο το βιβλίο!!! Απο τα αγαπημένα μου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Christine Tonks στις Σαβ Σεπ 18, 2010 11:39 am, 1 φορά | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Σεπ 18, 2010 11:20 am | |
| πάρα πολύ ωραίοο (δεν το έχω διαβάσει μόνο την ταινία έχω δει... ) | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Σεπ 18, 2010 11:34 am | |
| Η ταινια ειναι πολυ χαλια σε σχεση με τα βιβλία... Σου συστηνω να τα διαβασεις ανεπιφηλακτα!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Σεπ 18, 2010 11:38 am | |
| μμμ αφού μου το συνιστάς ανεπιφήλακτα δεν μπορώ να αρνηθώ!! Φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο ωραίο απο την ταινία...(όπως κάθε βιβλίο φυσικά!) | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Σεπ 25, 2010 2:35 am | |
| Μου τα δάνεισαν και τα τρία αλλά θέλω να πρώτα να δω την ταινία! | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Δευ Νοε 15, 2010 5:24 am | |
| αυτό διαβάζω τώρα το ξεκίνησα τέλη Αυγούστου λίγο πριν αρχίσουν τα σχολείο αλλά έμεινα στην αρχή.λόγο πολλών μαθημάτων δεν μπόρεσα να συνεχίσω | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Κυρ Ιαν 23, 2011 1:50 pm | |
| εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο..αληθευει? | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Παρ Ιουλ 29, 2011 4:12 am | |
| είναι παράξενο. καλό είναι αλλά όχι σαν το χάρι πόττερ ή τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Παρ Αυγ 05, 2011 7:14 am | |
| Καλά, το είχα διαβάσει όταν πήγαινα πρώτη Γυμνασίου, το είχα λατρέψει, είχα γραφτεί και σε forum, το πρώτο μου forum Την ξαναδιάβασα πέρσι την σειρά και την κατανόησα καλύτερα.Εξακολουθώ να τη βρίσκω υπέροχη, είναι και αρκετά τολμηρή (όχι με αυτή την έννοια ), αν σκεφτεί κανείς οτι το πρώτο βιβλίο, τουλάχιστον, θεωρείται παιδικό. Και λατρεύω την ιδέα των δαιμονίων. Filius, πιστεύω οτι η σύγκριση με Χάρι Πότερ και Άρχοντα είναι λίγο άτοπη, γιατί αν εξαιρέσεις το οτι είναι και τα 3 βιβλία φαντασίας, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Η Τριλογία του Κόσμου θίγει ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα, και μερικοί θεωρούν το περιεχόμενο τον βιβλίων φιλοσοφικό. Εεε, όσο κι αν αγαπώ τον Χάρι Πότερ, πιστεύω οτι η Τριλογία είναι πιο κατάλληλη και για ενήλικους αναγνώστες. Πόσα παιδάκια 13 χρονών θα καταφέρουν να κατανοήσουν τα θρησκευτικά και πολιτικά στοιχεία της Τριλογίας ? Η ταινία ήταν επιεικώς αισχρή, και χαίρομαι που δεν θα υπάρξει συνέχεια, αν και ήταν αναμενόμενο. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Τετ Αυγ 17, 2011 12:36 pm | |
| Την τριλογία τη διάβασα πριν μερικά χρόνια και μου άρεσε πολύ.Με ενοχλεί όμως κάπως η θρησκευτική -κατά κάποιον τρόπο- κατάληξη της ιστορίας. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Τετ Αυγ 17, 2011 12:43 pm | |
| Αλήθεια ? Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Σε ενόχλησε γενικά η εμπλοκή της θρησκείας, ή το οτι - Σπόιλερ:
ουσιαστικά ο Θεός είναι ο κακός της υπόθεσης
? | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Τετ Αυγ 17, 2011 1:04 pm | |
| Όχι καθόλου δε με πείραξε - Σπόιλερ:
ότι ο Θεός είναι ο κακός
απλά δεν φανταζόμουν ότι τελικά η θρησκεία έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο σε όλη τη σειρά και κάπως με χάλασε στο τέλος. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Παρ Οκτ 07, 2011 11:28 am | |
| Μονο τις ταινιες εχω δει ....το αστερι του βορρα προσπαθησα να το αρχισω αλλα το βαρεθηκα | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Κυρ Ιαν 08, 2012 1:26 am | |
| τα χω διαβασει και τα τριαα | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Τετ Φεβ 01, 2012 6:20 am | |
| τα έχω διαβάσει και τα τρία. καλά ήταν αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα... | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Παρ Ιουν 08, 2012 10:07 am | |
| Τα έχω διαβάσει και τα 3 και είναι από τα αγαπημένα μου.Η εμπλοκή της θρησκείας μου άρεσε γιατί κάνει το βιβλίο να διαφέρει από τα κλασικά βιβλία φαντασίας.Το τέλος πάντως ήταν λίγο θλιβερό Η ταινία ήταν άθλια.Ελπίζω να μην βγει κι άλλη | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα Σαβ Ιουλ 28, 2012 1:26 am | |
| τα εχω διαβασει και τα τρια.Το πρωτο βιβλίο ήταν πολύ καλό.Το δεύτερο όμως δεν ήταν το ίδιο καλο με το πρώτο.Το τρίτο με απογοήτευσε απλά.Με το ζόρι το τελειωσα το τρίτο.Παρολα αυτά σαν τριλογία είναι αρκετά καλή. | |
|
| |
| Η τριλογια του κοσμου- Το Αστερι του Βορρα | |
|