| Kινέζικο Φαγητό | |
|
+24Mia Melanie Hawkins Autumn Princess Ronerm Albus P.W.B. Dumbledore radiopalmos happy poster Beedle The Bard Εκάτη Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Hermione Granger nektarios8 HERMIONE harry potter 10 nickpap Remus Lupin Elf in the forest Christine Tonks Perenelle Flamel LiLyBlack Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Βασουλα Μαγισσουλα Rowena Ravenclaw 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τρι Ιαν 25, 2011 8:07 am | |
| | |
|
| |
radiopalmos Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τετ Ιαν 26, 2011 9:43 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τετ Ιαν 26, 2011 10:49 am | |
| ουτε εγω,αλλα πολυ θα ηθελα.θα πεισω την μητερα μου να με παει. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Σαβ Μαρ 05, 2011 5:42 am | |
| οχι,αλλα θα το ηθελα παρα πολυ.ειδικα αν ειναι και καυτερα
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Κυρ Μαρ 27, 2011 1:13 am | |
| Δοκιμασα τον περασμενο μηνα σπρινγκ ρολς και να σας πω παιδια, οτι δεν μου πολυαρεσαν. Οκ. τρώγονται αλλα εχουν μια περιεργη γλυκόξινη γευση που δεν μου αρεσει. Ειναι καφτερα, εχουν μεσα κοτοπουλο ή ψαρι και λαχανικα και πολλά κινεζικα μπαχαρικα. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Πεμ Μάης 19, 2011 3:58 am | |
| Δεν έχω φάει αλλα δεν ξέρω αν θα μου αρέσει πάντως έχω ακούσει αρκετά καλάαααααα!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τετ Ιουν 22, 2011 6:14 am | |
| Ειναι πολύ ωραίο και υγειινό αν δεν κάνω λάθος... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Δευ Ιουλ 11, 2011 5:43 am | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τετ Αυγ 31, 2011 1:42 pm | |
| πολύ θα ήθελα, αλλά το μόνο κινέζικο του νησιού έκλεισε πριν κάτι αιώνες. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Πεμ Φεβ 16, 2012 8:06 am | |
| Ειναι παρα πολυ νοστιμο.. μια φιληη μου εχει εναα(ο πατερας της δηλαδη) !! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Τετ Φεβ 29, 2012 5:56 am | |
| Τα περισσότερα εδώ είναι απαίσια εστιατόρια εκτός αυτό της φίλης της αδερφής μου-που δεν είναι και τέλειο.. Το καλύτερο όμως το είχα φάει στην Νέα Υόρκη! (παιδιά δεν λέω ψέματα έχω πάει! αν και έχω γυρίσει όλο το κόσμο-που λέει ο λόγος) Φοβερά νόστιμο!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kινέζικο Φαγητό Δευ Σεπ 09, 2013 1:33 am | |
| μηπος δοκιμασατε γιαπονεζικο??? γιατι κιαφτο καυτερο (μιλαμε και για σουσι)!! κινεζικο ειναι λιγο πιο μετριο!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Kινέζικο Φαγητό | |
|