| Γενικά σχόλια για την ταινία | |
|
+17Μαρίνα.Potter ntan Josh Farro half-blood prince steve1998 Mia Melanie Hawkins Beedle The Bard Scabior The Snatcher HERMIONE Black_Arrow LiLyBlack Christine Tonks pano$ Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory markos Rowena Ravenclaw 21 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Ιουν 28, 2010 12:02 pm | |
| Πιστεύετε οτι η ταινία φάνηκε αντάξια του βιβλίου;Καταθέστε τις απόψεις σας γενικά για αυτήν την ταινία και για το τί αίσθηση σας προκάλεσε | |
|
| |
markos Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τρι Ιουλ 20, 2010 1:25 am | |
| Εμενα η ταινια μου αρεσει αλλα εχω βαρεθει να την βλεπω... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Αυγ 09, 2010 2:04 am | |
| Η αληθεια ειναι πως παλια δεν διαβαζα βιβλια του Χαρι Ποττερ, αλλα βλεποντας αυτη την ταινια μπερδευτηκα πολυ και ετσι αρχισα το διαβαζμα....πραγματικα δεν μου αρεσε καθολου...sorry |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Παρ Αυγ 27, 2010 2:26 am | |
| Ναι, μου άρεσε αρκετά αλλά περισσότερο το βιβλίο | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Αυγ 30, 2010 10:20 am | |
| με μπερδεψε παρα πολλυ!!!! :': αν και ηταν καλογυρισμενη και ειχε σπουδαια εφε δεν μου εκανε ιδιαιτερη αισθηση η μονη του ταινια που με απογοητευσε.. |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Σεπ 20, 2010 5:37 am | |
| καμια σχεση με το βιβλιο.αλλα για το μεγεθοσ του βιβλιου και με λεπτομεριεσ ειμαι ευχαριστιμενη.το βιβλιο μου εσπασε λιγο να νευρα με τισ αδικιεσ αλα στο τελοσ δικαιονεραι!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Σεπ 20, 2010 5:37 am | |
| και ειναι η μονη ταινια που ειναι ομορφοσ ο HARRY | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τρι Σεπ 28, 2010 10:19 am | |
| μου αρεσε παρα πολι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τρι Σεπ 28, 2010 11:09 am | |
| - vkaid1308 έγραψε:
- και ειναι η μονη ταινια που ειναι ομορφοσ ο HARRY
Γιατι εμενα μου αρεσε και στο 3 και στο 4 με το μακρυ μαλλι Τεσπα στο θεμα μας τωρα... Σε γενικες γραμμες καλη ταινια... Πολυ καλη σκηνοθεσια (δεν το περιμενα) και ωραια εφε... Ειδικα η μαχη στο Υπυργειο ηταν ολα τα λεφτα!!! Επισης δειξανε πολυ ωραια τον θανατο του Σειριου... Καμια σχεση βεβαια με το βιβλιο αλλα ηταν πολυ ωραια σκηνη (και πολυ τραγικη επισης ) Η Helena Bonham Carter δινει ρεστα παντως!!! (μπελατριξ...) | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τετ Οκτ 27, 2010 9:55 am | |
| εμενα μου αρεσε παρα πολυ!!!! ειναι πολυ καλη! | |
|
| |
Black_Arrow Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Πεμ Οκτ 28, 2010 12:40 pm | |
| τραγικη τελειως τραγικη κατακρεουργησανε το βιβλιο σκετη απογοητευση το μονο παρηγορο ειναι οτι διαλεξαν τν μονη π μπορουσε να υποδηθει τν μπελατριξ
ελενα μποχαμ καρτερ απλα θεα | |
|
| |
HERMIONE Χρυσούχος
Posts : 523 Join Date : 04/11/2010 Age : 26 Place : Μπάροου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 23εκ.από ξύλο καρυδιάς, πυρήνα από φτερό φοίνικα(του φόξ) ευλύγιστο ιδιαίτερα για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Νοε 15, 2010 12:35 am | |
| [quote="Christine Tonks"] - vkaid1308 έγραψε:
- και ειναι η μονη ταινια που ειναι ομορφοσ ο HARRY
Γιατί εμενα μου αρεσε και στο 3 και στο 4 με το μακρυ μαλλι | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Δευ Ιαν 24, 2011 5:28 am | |
| με πολυ δραση..καταπληκτικη...φοβερη.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Πεμ Φεβ 03, 2011 4:19 am | |
| Η αγαπημενη μου ταινια Χαρι Ποτερ. Βασικα νομιζω οτι ηταν εξερετικη. Ανταξια του βιβλιου. Ειχε πολυ χιουμορ και δραση. Μονο που δεν μου αρεσαν οι μελο σκηνες με την Τσο. Αλλα τι να κανουμε, τιποτα δεν ειναι τελειο | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τετ Αυγ 31, 2011 6:29 am | |
| Καλή αλλά προτειμώ το βιβλίο... | |
|
| |
steve1998 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Σαβ Σεπ 17, 2011 11:56 pm | |
| | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Κυρ Σεπ 18, 2011 7:03 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Παρ Οκτ 07, 2011 9:47 am | |
| Κατα τη γνώμη μου ήταν η πιο βαρετή ταινία, αν και χάρη σ'αυτή εγώ έγινα Χάρι Πότερ Φαν και με έχετε στο φόρουμ, εδώ! | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Πεμ Δεκ 08, 2011 12:09 am | |
| καλογυρισμενη ταινια αλλα το βιβλιο ειναι ετη φωτος μπροστα | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Σαβ Ιαν 14, 2012 11:41 am | |
| καλουτσικη..αλλα οχι τοσο καλη οσο το βιβλιο! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Κυρ Ιαν 15, 2012 4:13 am | |
| μια απο τις καλυτερεςς πιστευωω!
| |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Κυρ Ιαν 15, 2012 4:22 am | |
| Καααααλή...αλλά καμία ταινία δεν μπορούσε να συγκριθεί με το αντίστοιχο βιβλίο.ThirtySeconds ToMars,την ίδια άποψη έχει και το αγόρι μου! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Παρ Ιουν 22, 2012 2:22 am | |
| Καμία σχέση με το βιβλίο βέβαια αλλά καλή ήταν. Η μάχη στο υπουργείο ήταν όλα τα λεφτά.Μου άρεσε πως έσπασαν οι προφητίες,οι θανατοφάγοι,η εμφάνιση του Τάγματος,η Μπέλλατριξ ήταν θεά και στο θάνατο του Σείριου παραλίγο να βάλω τα κλάματα | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Γενικά σχόλια για την ταινία Τρι Οκτ 15, 2013 6:16 am | |
| οι τενειες παντα λενε λιγοτερα πραγματα απο τα βιβλια.. αλλα πολυ καλη ηταν! | |
|
| |
| Γενικά σχόλια για την ταινία | |
|