| Μαθητικά Συμβούλια... | |
|
+14Albus P.W.B. Dumbledore Emma Watson Marlene McKinnon Ronerm Beedle The Bard Scabior The Snatcher happy poster Albus Dumbledore nektarios8 Vicky_Diggory nickpap Βασουλα Μαγισσουλα soulitsa@xd Remus Lupin 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
soulitsa@xd Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Ολιβαντερ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Τρι Νοε 09, 2010 1:46 pm | |
| δεν ήμουν, εξάλου δεν πήρα ποτέ συμμετοχή αλλά και από την άλλη πιστεύω πως δεν χρησιμεύουν.. Εκτός και αν είναι να χάσουμε μάθημα.. Τότε είναι απαραίτητα! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Τρι Νοε 09, 2010 1:50 pm | |
| - soulitsa@xd έγραψε:
- δεν ήμουν, εξάλου δεν πήρα ποτέ συμμετοχή αλλά και από την άλλη πιστεύω πως δεν χρησιμεύουν.. Εκτός και αν είναι να χάσουμε μάθημα.. Τότε είναι απαραίτητα!
συμφωνω απολυτα και ργω που ημουν απλα μελος στο γυμνασιο το μονο που καναμε ηταν να μαζεψουμμε τα λεφτα για την 3ημερη στην αθηνα | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Πεμ Νοε 11, 2010 10:44 am | |
| φέτος είμαι στο 5μελες μέλος...ακόμα δεν έχουμε κάνει ταμείο!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Σαβ Νοε 27, 2010 9:57 am | |
| Εγω δεν είμαι γιατί δεν έχω δηλώση ποτέ συμμετοχή άλλα πιστεύω ότι χρειάζοντα και για να ζάσουμε μάθημα(πιο πολύ! ) | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Δεκ 19, 2010 4:27 am | |
| Όπως όλοι ξέρουμε, κάθε χρόνο στα σχολεία γίνονται εκλογές για να βγουν 5μελή και 15μελή συμβουλια... Ποια είναι η γνώμη σας; Το θεωρείται απαραίτητο ή απλώς μια "παράδοση" ; Εσείς ήσασταν ποτέ μέλη σε κάποιο μαθητικό συμβούλιο; Αν ναι, ποια ήταν τα συν και τα πλην;
| |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Ιαν 23, 2011 3:00 am | |
| Εγώ είμαι στο 5μελές της τάξης,ως Ταμίας και μόνο μία φορά μάζεψα λεφτά.Θα ήθελα να είμαι στο 15μελές,για να χάνω κανένα μάθημα και για έναν άλλο,δικό μου λόγο... | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Ιαν 23, 2011 7:00 am | |
| ξερω το λογο.εγω και μην με πειτε ψωνιο αλλα ειμαι πολυ δημοφιλης ειμαι προεδρος του 5μελους και στο 15μελες και ειμαι πρωτακι ακομα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Ιαν 23, 2011 1:22 pm | |
| ημουν μια φορα προεδρος αλλα τις επομενες μερες τρελαθηκα και τα παρατησα.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Ιαν 23, 2011 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Παρ Ιαν 28, 2011 6:55 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Παρ Ιαν 28, 2011 7:44 am | |
| Σε εμας, ο πεσινος μας, ουτε καν που σκεφτηκε να βαλει. Τον τρελαναμε περσυ και φετος, ακουει προεδρος και τρεχει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Παρ Ιαν 28, 2011 1:47 pm | |
| τοσο χαλια?τι να πουμε κι εμεις που το σχολειο μας ειναι χαλια...τι πρεπει να πει ο γιωργος (ο προεδρος μας)?αν και του αρεσει που ειναι προεδρος απ'οτι φαινεται | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Ιαν 30, 2011 11:46 am | |
| δεν λεω οτι το σχολειο ειναι χαλια. Ισα ισα που ειναι απο τα πολυ καλα. Απλα εμεις για περιεργους λογους ειμασταν πολυ ατιθασο τμημα και ο προεδρος τα επαιξε | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Σαβ Φεβ 12, 2011 3:13 am | |
| Εγώ ήμουν στην 5η και στην 6η πρόεδρος, αλλά δεν θυμάμαι να κάναμε κάτι. Το πολύ να μεταφέραμε κανά χαζό έτοιμα των μαθητών στο Διευθυντή. (διάταξη των θρανίων)
Στο Γυμνάσιο ήμουν Εφορευτική Επιτροπή και δεν γινόταν να βάλω υποψηφιότητα αλλά δεν ήθελα και όλας. Αλλά να πω την αλήθεια κάτι έχει κάνει το 5μελές. Έχουμε αλλάξει κουρτίνες εξαιτίας των οποίων γυάλισε ο πίνακας, με τα λεφτά του ταμείου έχουμε πάρει ρολόι, Ημερολόγιο κλπ | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Φεβ 13, 2011 3:58 am | |
| Ημουν μελος στο 5μελες και συνηθως ημουν ημουν ταμιας, δηλαδη εκανα ολη τη δουλεια και τα ακουγα απο επανω Νταξει για να λεμε και την αληθεια ειναι λιγο παραδοση ολο αυτο αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σταματησει! Ριχνουμε το γελιο στις συνελευσεις! Και αν υπαρχει και καποιο ζητημα ή αιτημα τα 5μελη και 15μελη κανουν καλη δουλεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Φεβ 13, 2011 4:45 am | |
| Εχετε και ταμιο? Μη μου πεις οτι πατε και λεφτα. Εμας τα μελη του 5μελους φετος κοντευουν να σφαχτουνε για το πού να δηλωσουμε για 3ημερη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Τετ Φεβ 16, 2011 11:22 am | |
| εμεις εχουμε δεν εχουμε το ιδιο κανει...αφου ο ταμιας τα παιρνει για δικα του.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Τετ Φεβ 16, 2011 11:39 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Τετ Φεβ 16, 2011 12:03 pm | |
| καποιοι ναι..εγω ομως οχι..
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Πεμ Φεβ 17, 2011 6:17 am | |
| κανονικα πρεπει να τον βγαλετε απο ταμεια και το πειτε στον/η υπευθυνο/η | |
|
| |
Emma Watson Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Δευ Φεβ 21, 2011 11:32 am | |
| Εγώ πιστεύω οτι το 5μελές και το 15μελές ειναι απαραίτητα διότι αντιπρωσοπεύουν τους μαθητές! Εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι παντοτε στο 5μελές και πάντα σαν ταμίας ακόμα κ την μια φορά που βγήκα πρόεδρος πάλι ανέλαβα το ταμίο λόγω διαφωνιών! Πιστεύω οτι ειναι πολύ δύσκολο να είναι κάποιος πρόεδρος γιατί, για ότι γίνεται στην τάξη όλο το φταίξιμο πέφτει πάνω του. Αλλά και ο ταμίας, πιστέψτε με, τραβάει πολλά! | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Μαρ 06, 2011 10:17 am | |
| το 15μελες ειναι απαραιτητο.το 5μελες ομως δεν κανει τιποτα.το ξερω επειδη ειμαι κι εγω στο 5μελες της ταξης μου.μονο μια φορα ειχα μαζεψει λεφτα και αλλες 2 ο ανδρεας,ως προεδρος του 5μελους,ειχε παει στον διευθυντη για να τον ρωτησει κατι,ομως πηγαν κι αλλα παιδια οποτε... | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Κυρ Μαρ 06, 2011 10:49 am | |
| εγω εδω παιδια που εαν και πρωτη μπηκα στο 15μελες οταν το συμβουλιο είναι μεταξύ των παιδιών απλα καθομαστε και οταν ειναι μπροστα ο διευθυντης τον ακουμε να κανει κυρηγμα και περιμένουμε να τελειωσει | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαθητικά Συμβούλια... Σαβ Σεπ 03, 2011 4:23 pm | |
| Απαραίτητα είναι,απλά τα'χουν καταντήσει τα χάλια τους τα μαύρα.Οι περισσότεροι πάνε για να φανούν και μόνο οι εκδρομές τους νοιάζουν.Μια χρονιά ήμουν πρόεδρος 5μελούς και προσπάθησα να κάνω πράγματα αλλά όταν είδα τόση αδιαφορία λέω δεν πάνε να κόψουν το κεφάλι τους.Και γενικά είναι σε ποιους θα τύχεις.Οι περισσότεροι δεν κάνουν τίποτα.Κάνουν καταλήψεις όταν δεν πρέπει και δεν αντιδρούν όταν πρέπει.Προσωπικά δεν βάζω υποψηφιότητα γιατί δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων κι επιπλέον "όσοι μπλέκονται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες".. | |
|
| |
| Μαθητικά Συμβούλια... | |
|