| Παίξιμο Τάβλι | |
|
+24Hermione Jean Granger lilly Damon Salvador anton xert Ethan Wate Albus P.W.B. Dumbledore Albus Dumbledore Beedle The Bard Hermione Granger Scabior The Snatcher Marlene McKinnon Remus Lupin Bellatrix Lestrange William Penn Arianna Josh Farro Embereth nickpap Vicky_Diggory Βασουλα Μαγισσουλα harry potter 10 Helga Hufflepuff Maria Lovegood Gellert Grindelwald 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Νοε 13, 2010 5:21 am | |
| Παίζει κανείς από εσάς τάβλι; Σας αρέσει; Με ποιον παίζεται πιο συχνά; | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Νοε 13, 2010 6:18 am | |
| Παίζω με την κολλητή, τα ξαδέρφια ή το αγόρι μου Παίζουμε ασόδυο ή πλακωτό | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Νοε 13, 2010 7:56 am | |
| Πόρτες,Ντάμα και βατραχάκια ξέρω! Με τα φιλαράκια,πόρτες κυρίως!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fanny στις Τετ Νοε 17, 2010 5:17 am, 1 φορά | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Νοε 15, 2010 12:09 am | |
| Παίζω πόρτες πλακωτό και άλλα πολλά.Συνήθως το καλοκαίρι με τους φίλους μου. | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Νοε 15, 2010 2:51 am | |
| πορτες πλακωτο φευγα!!!και τα τρια.μονο που εχω ενα κακο.αν χασω το πρωτο παιχνιδι τσαντιζομαι και δεν θελω να παιξω αλλο ενα αν το κερδισω δεν με νιαζει να χανω συνεχεια μετα!!!!!!πατ πατ τα πουλια!!!!!!ειναι θεικο ξεδινεις | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Νοε 15, 2010 2:59 am | |
| Ναιιι! Ασοδυο(το αγαπημέενο μου) πλακωτό και πόρτες Και συνήθως παίζω με την ξαδέρφη μουυ Έχει πολύ πλάκα | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Νοε 16, 2010 10:27 am | |
| παίζω τάβλι και μου αρέσει πολύ...με την ξαδέλφι μου συνήθως | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Νοε 16, 2010 5:55 pm | |
| μμμ θυμαμαι τετοια εποχη το 2000 πρωτη λυκειου και ειχαμε καταληψη στην σχολη για 3 μηνες με μια σημαθητρια ξεπερνουσαμε τις 70 παρτιδες (πορτες, πλακοτο) μετα φισικα το βαρεθικα! πηρε την θεση η μπιριμπα!!! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Νοε 21, 2010 5:24 am | |
| Πόρτες και πλακω΄το ξέρω αλλά δε μ'αρέσει το πλακωτό. Με τη μάνα μου και μ'άλλους συγγενείς όταν παώ Καβάλα. | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Δεκ 05, 2010 11:18 am | |
| ΤΟ καλοκαίρι στην θάλασσα με τάβλι και τίποτα άλλο!! | |
|
| |
Arianna Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: apo 3ulo itias Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Πεμ Δεκ 09, 2010 1:33 am | |
| Εγω παίζω πόρτες με τον αδερφό μου! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Ιαν 01, 2011 9:43 am | |
| Το καλοκαίρι έπαιξα 1-2 φορές με τον παππού και πάλι το ψιλοξέχασα!Συνεχώς το ξεχνάω! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Ιαν 02, 2011 2:54 am | |
| τρελένομαι για τάβλι παίζω συνέχεια έχω και δικό μου... οι δικοί μου όμως δεν μπαίνουν κάν στον κόπο να παίξουν γιατί χάνουν, ακόμη και ο μπαμπάς μου έλεος! το καλοκαίρι παίζω με τους παππούδες στο ξοχικό μου..... | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Ιαν 02, 2011 9:31 am | |
| Ωραίο χόμπι... Τα βατραχάκια είναι πολύ μαστ... | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Ιαν 04, 2011 2:01 pm | |
| πορτες πλακωτο φευγα βατραχακια βαρελακια ασοδυο και γκιουλ!!! Παιζω απο μικρη με μαθαν τα ξαδερφια μου που ειναι οι πιο πολλοι αγορια οποτε δεν ειχα επιλογη Πλεον δεν με παιζουν γιατι τους νικαω!! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τετ Ιαν 12, 2011 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τετ Ιαν 12, 2011 1:44 pm | |
| Μην γράφεις με κεφαλαία... έτσι γράφουμε μόνο όταν θέλουμε να φωνάξουμε κάτι... | |
|
| |
Hermione Granger Χρυσούχος
Posts : 943 Join Date : 14/10/2010 Age : 34 Place : The Burrow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Ξύλο κερασιάς,λαβή από λουστραρισμένο ξύλο της Ιτιάς που Δέρνει, 24 εκ., με πυρήνα από κομματάκια οπλής Κένταυρου τυλιγμένα με μία τρίχα ουράς Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις, αμυντικά και προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Ιαν 15, 2011 6:14 am | |
| Ναιι παιζω.....Πλακωτο και ενα αλλο που δεν θυμαμαι πως λεγεται... αα και βαρελακια και βατραχακια | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Ιαν 18, 2011 4:19 am | |
| Μόνο Πόρτες ξερω, και νομιζω οτι παιζω καλα | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Ιαν 22, 2011 2:54 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Ιαν 22, 2011 8:50 am | |
| Και εγω. Εκεινη μου εμαθε | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Σαβ Ιαν 22, 2011 12:43 pm | |
| Εμένα μου έμαθε η μητέρα μου και οι φίλοι μου. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Ιαν 23, 2011 11:55 am | |
| παιζω σχεδον καθε μερα..μου αρεσει πολυ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Ιαν 24, 2011 12:50 pm | |
| Καθε μερα? Με ποιον? Παμε Harry's spot να παιξουμε μια παρτιδα καμια φορα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Ιαν 24, 2011 12:59 pm | |
| αντε βρε θες να παιξεις και ολας..οποτε θες..παμε.. | |
|
| |
| Παίξιμο Τάβλι | |
|