| Παίξιμο Τάβλι | |
|
+24Hermione Jean Granger lilly Damon Salvador anton xert Ethan Wate Albus P.W.B. Dumbledore Albus Dumbledore Beedle The Bard Hermione Granger Scabior The Snatcher Marlene McKinnon Remus Lupin Bellatrix Lestrange William Penn Arianna Josh Farro Embereth nickpap Vicky_Diggory Βασουλα Μαγισσουλα harry potter 10 Helga Hufflepuff Maria Lovegood Gellert Grindelwald 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Μαρ 06, 2011 4:25 am | |
| εγω τα ηξερα και τα 4 παιχνιδια στο ταβλι αλλα τωρα τα εψω ψιλοξεχασει γτ εχω πολυ καιρο να παιξω | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τετ Μάης 11, 2011 2:30 am | |
| Mόνο πλακωτό ξέρω και όχι και πολύ καλό!!! Γενικά δε μου αρέσει το τάβλι, προτιμώ το σκάκι!!! | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Πεμ Μάης 12, 2011 11:36 am | |
| | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Ιουλ 26, 2011 5:42 am | |
| πλακωτο,πορτες ,φευγα....πλακωτο πιο πολυ απο ολα | |
|
| |
lilly Πρωτοετής
Posts : 32 Join Date : 21/07/2011 Age : 28 Place : εκει που τελειωνει ο κοσμος <3
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Τριανταφυλλια με πυρήνα από ίνα κέρατου μονόκερου, 22,5 εκατοστα, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Ιουλ 26, 2011 5:51 am | |
| πλακωτο(στο οποιο ο μονος που με νικαει ειναι ο ξαδερφος μου),πορτες(εννοειται) και ασοδυο(ή καπως ετσι,στο οποιο ειμαι πολυ τυχερη γιατι φερνω συνεχεια διπλες).. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τετ Αυγ 17, 2011 12:24 pm | |
| πέρσι το είχαμε κάψει με ένα φίλο μου,αλλά πάλι έχω ψιλοξεχάσει πως παίζονται.άμα δεν το εξασκείς.. βατραχάκια μια φορά έπαιξα,αλλά πέταξα ένα πούλι στη θάλασσα κι έχω τραυματική εμπειρία | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Δευ Ιαν 23, 2012 11:25 am | |
| τοο καλοκαιριι επαιζα τοσο μα τοσο πολυυ...πορτες παντα, με την αδελφηη μου... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Τρι Ιαν 24, 2012 4:53 am | |
| - Σπόιλερ:
ναι ηταν τελειαα το καλοκαιιρι!!
| |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Απρ 01, 2012 7:38 am | |
| εγώ παίζω!!! ασόδιο...πόρτες...πλακωτό ακομη κι βαρελάκια μαζί με τους φίλους μου! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παίξιμο Τάβλι Κυρ Οκτ 13, 2013 2:25 am | |
| οχι κα τοσο συχνα........ | |
|
| |
| Παίξιμο Τάβλι | |
|