| Οι ασυγχώρητες κατάρες.... | |
|
+33The Pureblood Prince Μαρίνα.Potter Narcissa Black .mixalis13. hermionegranger Evilittled3vil Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron ntan Hermione J Granger cedric diggory HermioneGinny VampireArwen Elf in the forest alma libre half-blood prince rose weasley lilly Pesky_Pixie Mia Melanie Hawkins monicandler Beedle The Bard Scabior The Snatcher Albus Dumbledore Gellert Grindelwald salazar basilisk Εκάτη nektarios8 LiLyBlack aggpas Remus Lupin nickpap harry potter 10 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Νοε 14, 2010 11:30 pm | |
| Θα χρησιμοποιούσατε μία από τις ασυγχώρητες κατάρες???Αν ναι ποιά και σε ποιόν? | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Δευ Νοε 15, 2010 12:27 pm | |
| σε κάποιων-α που μισώ... το exusius ασ πουμε | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Νοε 16, 2010 12:25 pm | |
| Την αβάντα... κάποιους έχω υπόψην που έχουμε προηγούμενα... | |
|
| |
aggpas Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Νοε 16, 2010 12:26 pm | |
| και εγώ λέω την αβάντα κεντάβρα
| |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Σαβ Νοε 20, 2010 12:08 pm | |
| - aggpas έγραψε:
- και εγώ λέω την αβάντα κεντάβρα
ναι αλλά σε ποιον;... εγώ σε έναν φίλο μου που μαλώσαμε | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Νοε 21, 2010 4:04 am | |
| δεν ξερω ισως!!! αν ηταν μεγαλη αναγκη | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Δευ Νοε 22, 2010 11:27 am | |
| | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Νοε 23, 2010 9:00 am | |
| αν η ερωτηση απευθυνεται σε μενα... οποια χρειαστει | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τετ Ιαν 12, 2011 10:52 am | |
| εγώ όλλες επειδη με αυτό το πρόσωπο είχαμε προηγούμενα <<όνομα δεν μπορώ να πω>> | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τετ Ιαν 12, 2011 10:58 am | |
| | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Ιαν 13, 2011 7:32 am | |
| Εγώ την Crucio-Βάσανους σε κάποιους με τους οποίους έχω κόντρα και προηγούμενα,την Imperio-Εξούσιους σε κάποιον/α που θα πήγαινε να πειράξει εμένα,ή και κάποι αγαπημένο μου πρόσωπο και θα τον/την έβαζα να χοροπηδάει και να κρώζει σαν βάτραχος,ύστερα να κοιμηθεί του καλού καιρού,και,καθώς θα κοιμόταν θα τον/την έβαζα να χαστουκίζει τον εαυτό του/της χωρίς να σηκωθεί ή να σταματήσει. Χαχαχαχαχαχα!!! καλοο... εγω ολες και θα τισ χρησιμοπιουσα σε οπιον μου εμπενε.... χεχεχε........ | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Ιαν 13, 2011 7:34 am | |
| | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Σαβ Ιαν 15, 2011 1:17 am | |
| Βασικά στη ζωή δεν είμαι φριχτός, άξεστος, αισχρός δολοφόνος. Δεν θα μπορούσα να σκοτώσω, ούτε να εξουσιάσω κάποιον. Η εξουσία πρέπει να γίνεται με δημοκρατικές ενέργειες και με διάλογο. Δεν πρέπει να εξουσιάζεις κάποιον παρά τη θέλησή του. Είναι σαν να μην έχεις βάλει κανόνες στη ζωή σου, αλλά και στις πράξεις σου. Η Φονική Κατάρα είναι κάτι παραπάνω από ανόητη. Είναι τελείως άχρηστη τουλάχιστον για εμένα. Δεν σκοτώνεις κόσμο. Η μόνη κατάρα που θα είχα την ικανότητα και το θάρρος να εκετλέσω θα ήταν η Βασανιστική Κατάρα ( Cruciatus Curse - λατινικά ) Βάσανους. Ο άλλος υποφέρει από πόνους και ζητάει έλεος μπροστά σου. Τι πιο.... ικανοποιητικό; __________________ Ποτέ. Μόνο Crucio θα έριχνα. Εdit by Remus Lupin: Απαγορεύονται τα διπλά ποστς | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιαν 16, 2011 8:53 am | |
| Εγώ ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα την Avada Kedavra (παρεπειπτόντως,παρόλο που γράφεται Kedavra-Κεντάβρα,προφέρεται Kadavra-Καντάβρα),όχι σε άνθρωπο τουλάχιστον,γιατί είναι φριχτό να σκοτώνεις κάποιον και διαιρείται η ψυχή σου κάνοντάς σε ευάλωτο χωρίς να το καταλαβαίνεις.Εκτός από το ότι σκοτώνεις έναν άνθρωπο,αποκτάς ψυχική αστάθεια και γίνεται χόμπι σου να σκοτώνεις.Αλλά,όπως είπα δεν θα την χρησιμοποιούσα σε άνθρωπο.Δεν εγγυώμαι ότι δεν θα την χρησιμοποιούσα σε κάποιο μαγικό πλάσμα που θα με κυνηγούσε.Ή μπορεί να μην ήταν μαγικό πλάσμα,αλλά κάποιος λύκος για παράδειγμα.
Την Imperio-Εξούσιους θα την χρησιμοποιούσα μόνο εάν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη και κινδύνευαν οι άνθρωποι γύρω μου.Εάν έπρεπε να οργανωθούμε και ο καθένας έπρεπε να κάνει κάτι για να σωθούμε θα τη χρησιμοποιούσα σε οποιονδήποτε δεν θα υπάκουε,είτα επειδή δεν είχε καταλάβει,είται επειδή δεν ήθελε.
Την Crucio-Βάσανους θα την χρησιμοποιούσα στους εχθρούς μου.Τι καλύτερο από το να τους βλέπεις να σφαδάζουν,εκεί,στο έδαφος,ζητώντας λύτρωση από τον φριχτό πόνο? | |
|
| |
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιαν 16, 2011 12:05 pm | |
| καλο αλλα εγω δεν εχω προβλημα τα παντα θα χρισημο πιουσα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Δευ Ιαν 17, 2011 12:52 pm | |
| βασανους σε αυτους που μιλανε πισω απο την πλατη μου.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιαν 23, 2011 5:53 am | |
| Το εξούσιους σε μερικους που πραγματικα ζουν σε βαρος των υπολοιπων. Το βασανους δε θα το εκανα ευκολα. Θα πρεπει να ετρεφα τεραστιο μισος για καποιον. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιαν 23, 2011 12:32 pm | |
| εννοειτε αβαντα κενταβρα..και αντε γεια.. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Αυγ 02, 2011 6:10 am | |
| Όχι, δε θα τις χρησιμοποιούσα. Αν και η εξουσιαστική μού φαίνεται κάπως ελκυστική.. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Αυγ 02, 2011 6:22 am | |
| Τη βασάνιους σε αρκετούς...μάλλον σε πολλούς | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Αυγ 02, 2011 7:07 am | |
| Θα χρησιμοποιούσα άνετα το Imperio, μόνο και για την πλάκα μου.Αλλά είναι και πολύ χρήσιμη κατάρα.Τώρα, για τις άλλες δύο, μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης , άσε που δεν έχω τις απαιτούμενες σαδιστικές τάσεις για το Crucio | |
|
| |
lilly Πρωτοετής
Posts : 32 Join Date : 21/07/2011 Age : 28 Place : εκει που τελειωνει ο κοσμος <3
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Τριανταφυλλια με πυρήνα από ίνα κέρατου μονόκερου, 22,5 εκατοστα, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Αυγ 02, 2011 11:00 am | |
| μαλλον θα χρησιμοποιουσα τις ασυγχωρητες καταρες για να εξουσιασω καποιον αν και γενικα δεν το βρισκω σωστο.. | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Παρ Αυγ 05, 2011 12:21 pm | |
| αν ηταν αναγκη ναι .δεν ξερω πια ,λογικα οποια επρεπε αλλα προσπαθω και παντα θα το κανω να μην χρισημοποιησω καμια απο τις καταρες και για κανεναν λογο | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Σαβ Σεπ 17, 2011 7:39 am | |
| αβαντα κενταβρα και αντε γεια σασ | |
|
| |
alma libre Πρωτοετής
Posts : 23 Join Date : 20/09/2011 Age : 34 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατ. από ξύλο αγνώστου μαγικού δέντρου στη Βουλγαρία και πυρήνα τρίχας θέαστραλ Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Σεπ 20, 2011 3:51 pm | |
| ευχαριστώ δεν θα πάρω....δεν έχουμε δικαίωμα να φερόμαστε σε συνανθρώπους σαν να είναι κομμάτι κρέας.. | |
|
| |
| Οι ασυγχώρητες κατάρες.... | |
|