| Οι ασυγχώρητες κατάρες.... | |
|
+33The Pureblood Prince Μαρίνα.Potter Narcissa Black .mixalis13. hermionegranger Evilittled3vil Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron ntan Hermione J Granger cedric diggory HermioneGinny VampireArwen Elf in the forest alma libre half-blood prince rose weasley lilly Pesky_Pixie Mia Melanie Hawkins monicandler Beedle The Bard Scabior The Snatcher Albus Dumbledore Gellert Grindelwald salazar basilisk Εκάτη nektarios8 LiLyBlack aggpas Remus Lupin nickpap harry potter 10 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τετ Σεπ 21, 2011 4:17 am | |
| το βασανους ειναι πολυ χρισιμο μερικες φορες! | |
|
| |
VampireArwen Εκτοετής
Posts : 273 Join Date : 27/09/2011 Age : 36 Place : Salonica
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: πυρήνας δέρματος καλικαντζάρου,29 εκατοστά,άκαμπτο... Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Δευ Οκτ 31, 2011 3:57 am | |
| θα επρεπε να το σκεφτώ πολύ πριν χρησιμοποιήσω μια τέτοια κατάρα και δεν νομίζω να το έκανα . | |
|
| |
cedric diggory Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Σαβ Δεκ 10, 2011 6:15 am | |
| και τις τρεις ανάλογα την περίπτωση μερικοί τις χρειάζονται | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Δεκ 15, 2011 1:45 pm | |
| Χμμμμ.....η αληθεια ειναι πως μπορω να με φανταστω να χρησιμοποιω και τις τρεις καταρες.....εχω κατι ανθρωπακια στο μυαλο μου πανω στα οποια πολυ θα ηθελα να εξασκηθω.... Οπως και να 'χει ομως,για καποιον λογο που ουτε εγω ειμαι σιγουρη οτι γνωριζω πιστευω πως η αγαπημμενη μου απο τις τρεις ειναι το crucio...μαλλον επειδη μου ακουγεται ωραια σαν λεξη.... | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Παρ Δεκ 16, 2011 11:39 am | |
| ολες αλλα μονο οταν ειναι αναγκη | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιαν 08, 2012 5:41 am | |
| να σας πωω....η εξουσιαστικη δεν μου φενεται και εντελως καταραα...στους κληρους του θανατου 2 για παραδειγμα την κανει και ο χαρι οποτε.. μαλλον αυτη θα εκανααα σε κατι ατομα που με εκνευριζουνν...ή σε ατομα που κανουν εντελως λαθος πραγματαα(κατα καποιο τροπο θα βοηθουσα)!! | |
|
| |
Harry_Potter092000 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Ιαν 19, 2012 9:28 am | |
| Το imperio στον VOLDEMORT | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Παρ Μαρ 30, 2012 10:01 pm | |
| όχι... δεν θα τις χρησιμοποιούσα!!!! | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Σαβ Μαρ 31, 2012 12:02 pm | |
| αναλογα!!!αν επρεπε να χρησιμοποιησω γιατι κινδυνευε η ζωη των φιλωνμου η δικη μου κτλ,θα χρησιμοποιουσα !!!ομωσ μονο σε μια τετοια κατασταση. | |
|
| |
.mixalis13. Τριτοετής
Posts : 112 Join Date : 21/04/2012 Age : 32 Place : Γκόντρικς Χόλλοου,Αγγλία,U.K
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Είναι κατασκευασμένο από ξύλο ελάτου και ο πυρήνας είναι φτερό από φοίνικα 28 εκ. ακαμπτο ιδανικο για καταρες και προστατευτικα ξορκια ακομα και για επιθεσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Παρ Απρ 27, 2012 6:55 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Ιουν 28, 2012 1:53 am | |
| Αν χρειαζόταν θα χρησιμοποιούσα την imperio και την crucio.Για την αβάντα κεντάβρα δεν είμαι σίγουρη. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Πεμ Ιουν 28, 2012 3:38 am | |
| Θα χρησιμοποιούσα μόνο το Imperio μόνο αν βρισκόμουν σε πολλή δύσκολη κατάσταση | |
|
| |
The Pureblood Prince Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 34,2 εκατοστά από πουρνάρι , απλό με σκαλιστή λαβή με κέλτικα μοιρολόγια. Μαύρο χρώμα . Καρδιά από θραύσματα του διαδήματος της Rowena Ravenclaw. Άκαμπτο , ανυπότακτο , ιδανικό για κατάρες και ανώτερη μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:52 am | |
| θα ελεγα την εξουσιαστικη.... Ειναι η πιο ενδιαφερουσα και αυτη που χρειαζεται περισσοτερη ικανοτητα για να εκτελεσθει σωστα... | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Δευ Ιουλ 09, 2012 11:16 am | |
| Την εξουσιαστική σε κάτι άτομο που κάνουν μόνο του κεφαλιού τους!!! | |
|
| |
Marvolo Gaunt Πρωτοετής
Posts : 30 Join Date : 30/12/2012 Age : 26 Place : Απαγορευμένο Δάσος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 22 εκατοστά,δύσκαμπτο,απο ξύλο βελανιδιάς,χορδή απο καρδιά δράκου για πυρήνας και με βάση απο διαμάντια!Δεν υποτάσσεται σε άλλον μάγο,δεν μπορεί να σπάσει και είναι εύχρηστο στα σκοτεινά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Οράτιος Σλάγκχορν
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Δεκ 30, 2012 11:41 am | |
| Θα χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά το Εξούσιους,σε άτομα τα οποία είτε θέλω να κάνουν κάτι για εμένα,χωρίς αντηρρίσεις και παράπονα(που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα τα έκαναν ποτέ),είτε και επειδή μου είναι αντιπαθή και θα ήθελα να γελιοποιηθούν στα μάτια όλων! Το κρούσιο θα το χρησιμοποιούσα επίσης σε άτομα τα οποία μισώ πάρα πολύ,εφόσον μου έκαναν κάτι πολύ σοβαρό στο παρελθόν!Δεν θα το χρησιμοποιούσα βέβαια μέχρι να τρελαθούν,απλά μονάχα να υποφέρουν για λίγο!
Την Αβάντα Κενταύρα δεν ξέρω αν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ(μιάς και δεν έχω τίποτα σπουδαίο να κερδίσω απο αυτήν την κατάρα).Θα την χρησιμοποιούσα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις,όπως άμα κυνδινεύει η ζωή μου ή οι ζωές των αγαπημένων μου προσώπων,απο κάποιον άλλον ή τέλος πάντων,άμα δεν έχω άλλη επιλογή... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Κυρ Σεπ 08, 2013 10:00 am | |
| δε ξερω....μπορει σε καπιον που ΜΙΣΩ πραγματικα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sarah12515 στις Παρ Νοε 22, 2013 1:10 pm, 1 φορά | |
|
| |
Katherine Black Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 26 Εκατοστά, φτερό φοίνικα, απο μηλιά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Οι ασυγχώρητες κατάρες.... Τρι Νοε 12, 2013 11:00 am | |
| το εξουσιους σε καποιον που μισω | |
|
| |
| Οι ασυγχώρητες κατάρες.... | |
|