| Take off your...avatar :Ρ | |
|
+33Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Marianna Diggory Josh Farro Hermione Jean Granger Fleur Delacοur Mia Melanie Hawkins Maria Lovegood Camille Belcourt Λιλιθ-Ισις Ronerm anton xert cuthalion Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Gellert Grindelwald Andromeda Black nektarios8 panos theo Godric Gryffindor Βασουλα Μαγισσουλα Salazar Slytherin Beedle The Bard Remus Lupin Bellatrix Lestrange Dark Princess Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Perenelle Flamel 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 06, 2011 9:43 am | |
| ρε σεις τι όμορφο φορούμ!!!τα μέλοι ακόμη καλύτερα! όμορφοι όλοι | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 06, 2011 12:16 pm | |
| Αν μπορούσα να προσθέσω ήχο, θα έβαζα εμβατήριο... - Η Marlene McKinnon και ο Remus Lupin!:
- Ο Remus Lupin και ο Ignotus Prewett!:
- Και οι τρεις μαζί!:
| |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 06, 2011 12:18 pm | |
| χαχαχαχαχα οκει θα σας καταλάβω! όμορφα όλα σας! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Φεβ 07, 2011 6:13 am | |
| Ευχαριστουμε. Το φοβερο ειναι που τα ματια της Ολγας βγηκαν μπλε. Μιχαλη, στην τελευταια εγω ειμαι σαν ασχετος που απλως καθομουν και κοιτουσα τον φακο | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Φεβ 07, 2011 12:52 pm | |
| Γιατί ρε; Είναι πολύ γλυκιά η φωτογραφία και με τους τρεις μαζί! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Φεβ 07, 2011 1:08 pm | |
| Φαινεται σαν να τα εχετε εσεις και εγω ειμαι ο ακυρος που χωνομαι στο ζευγαρακι. Επρεπε να βαλουμε την Ολγα κεντρο | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Φεβ 08, 2011 8:13 am | |
| Τα σπατε και οι τρεις !!! - Σπόιλερ:
Ωραια ματια Ολγα
Αντε θα ανεβασω και γω καμια καλη φωτο μου ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Φεβ 08, 2011 10:17 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Φεβ 08, 2011 12:18 pm | |
| Οριστε και δυο δικες μου ! για να μην λετε οτι δεν βαζω !! - O Salazar και πισω απο το χωνι ο Godric στο Εργαστηριο Φυσικης-Χημειας:
O Salazar απο τον φωτογραφο Godric (χιχιχιχι): | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Φεβ 08, 2011 9:57 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 4:03 am | |
| Σε φανταζόμουν... Τελείως αλλιώς... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 4:09 am | |
| Ωραιες φωτο | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 4:26 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Σε φανταζόμουν...
Τελείως αλλιώς... Κι εγώ! Ωραίες οι πικ | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 4:49 am | |
| Κοντό χαζό και άσχημο... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 5:27 am | |
| επιτελους ποσο καιρο σας παρακαλαω!!!εμενα η φωτο μου ειναι ηδη στι αβαταρ μου χεχε | |
|
| |
| |
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 5:32 am | |
| μια χαρα εισαι σαλαζαροκο μου!!!μην μασας!!!κακε ρεμους ντροπη!!!χεχεχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 5:41 am | |
| χαχαχαχα είπε κανείς τίποτα για τον Κωνσταντίνο? μη ακούς τι λένε(πχ Ρέμους) μια χαρά είσαι!
και εσύ Βασούλα μου κούκλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 5:48 am | |
| ευχαριστω ευχαριστω!!αντε να βλεποθμε περισσοτερες φατσουλες | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 7:06 am | |
| Αχααμ !! Λοιπόν τέλεια φωτώ της Βάσω!!! Τα σπάει!! Εμ αυτός ήταν ο Κώστας πιο πριν? Wow!! Ο Μήτσος όμως μας κρύβεται...!! Τέλος πάντων τέλειες pics παιδιά! Ωχ και τώρα ήρθε η σειρά μου... ok...αφού οι guests stars έβαλαν.. (Αν και θέλω να πω πως όλοι σας μου φαίνεστε τεράστιοι!...Πιο κοντή δεν μπορούσα να είμαι? Τέλος πάντων με κανένα μεγεθυντικό φακό θα καταφέρετε να με δείτε....) Αυτή είναι προτού αλλάξω το χτένισμα των μαλλιών μου... - Σπόιλερ:
Και αυτή αφού έγινα emo....(Εδώ θέλω την γνώμη σας...) - Σπόιλερ:
Και επειδή το ζητήσατε φάτε τώρα και μία σημερινή...(Ναι εδώ γελάμε) - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 7:11 am | |
| Hμαστε ομορφο φορουμ τελικα !! χαχαχα! Γιατι ολοι μενετε με απορια οταν με κοιτατε ?? | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 7:14 am | |
| Ναι, ναι Εμ μάλλον δεν μπορούμε να το πιστέψουμε(!) Τα μάτια σου τι χρώμα είπαμε πως είναι?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 7:16 am | |
| Σκουρο μπλε αλλα στο φως του ηλιου ανοιγουν και γινονται πιο γκρι εχουν και λιγο κιτρινο στο βαθος.. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 8:19 am | |
| Βάσω ωραία η φωτογραφία! (Βασούλα Μαγισσούλα) Βάσω λαίκ από μένα στο καινούριο μαλλί! (Ginny_ Weasley) Κωνσταντίνε θέλω τα μάτια σου!!! | |
|
| |
| Take off your...avatar :Ρ | |
|