| Take off your...avatar :Ρ | |
|
+33Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Marianna Diggory Josh Farro Hermione Jean Granger Fleur Delacοur Mia Melanie Hawkins Maria Lovegood Camille Belcourt Λιλιθ-Ισις Ronerm anton xert cuthalion Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Gellert Grindelwald Andromeda Black nektarios8 panos theo Godric Gryffindor Βασουλα Μαγισσουλα Salazar Slytherin Beedle The Bard Remus Lupin Bellatrix Lestrange Dark Princess Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Perenelle Flamel 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 8:22 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Ναι, ναι
Εμ μάλλον δεν μπορούμε να το πιστέψουμε(!) Τα μάτια σου τι χρώμα είπαμε πως είναι?
Να πιστεψεις τι ?? | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 9:23 am | |
| λοιπον λοιπον για να ειμαστε δικαιοι επειδη σε μενα παιζει photoshop οριστε νορμαλ φωτο - Σπόιλερ:
πλακα κανω και εδω pho toshop ειναι εδω ειμαι ξανθια ποια ειναι πιο ωραια να μου πειτε - Σπόιλερ:
και εδω οπως ειμαι τωρα - Σπόιλερ:
ενταξη το κοβω αυτη με τον μεγαλο μου ποια απο τα 3 ειναι πιο ωραια.τωρα τα εχω τελειως μαυρα σαν το αβαταρ - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:31 am | |
| είσαι πανέμορφη!!!! το ξανθό σου πάει τέλεια | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:32 am | |
| ευχαριστω πολυ αν και ειμαι κοντουλα και εχω αρκετη κοιλιτσα τωρα με την εγκυμοσυνη που ευελπιστω να την χασω!!!!κλαψ κλαψ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:33 am | |
| έλα κουκλίτσα δεν πειράζει! θα φέρεις στο κόσμο ακόμη μια ομορφιά! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:46 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:49 am | |
| Ολυμπία μου εσύ δεν θα βάλεις καμία? | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:51 am | |
| επειδη δεν λειπει ο Μαρτης απο την σαρακοστη... αποφασισα να σας βαλω μια φωτογραφια να εχετε κατι να θαυμαζεται.. μην με πιεζεται αλλο θα βαλω.. μετα τα αυτογραφα κοριτσια οκ?? - φωτογραφος ο Salazar..γι αυτο δεν ειναι καλα τραβηγμενη..:
| |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:52 am | |
| Α εγώ δε μπορώ να περιμένω, θέλω τώρα αυτόγραφο! - Σπόιλερ:
Ωραίος!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:53 am | |
| ααααααα την έχω ξανά δεί κουκλάκι και εσύ! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 10:56 am | |
| Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω.. Ανατριχίλα, αηδία, τάση προς εμετό...
Είσαι ...... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| |
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 11:17 am | |
| όλοι βάλατε θα βάλω και εγώ!!! αλλά με το μαλακό έ! μια σαν μπάρμπη... - Σπόιλερ:
και μια με την παιδική μου φίλη σε φάση κοπάνα.... - Σπόιλερ:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bellatrix Lestrange στις Τρι Ιουν 07, 2011 1:30 am, 1 φορά | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 11:18 am | |
| Κούκλες! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
| |
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 11:25 am | |
| Πολλες φωτο μαζευτηκαν και εγω δεν εχω σχολιασει ακομα!!! Ηρθε η ωρα να πεταξω την κακια. Πλακα κανω...λοιπον. Εχουμε και λεμε:
Κωσταντίνε, εισαι πολύ αλανι. Ωραιες οι φωτο. Βασουλα, νομιζω οτι σου πανε πιο πολυ τα μελαχρινα. Κουκλα εισαι. Φτου φτου. Το μωρο θα βγει θειικο. Και τα καλυτερα αρωματα μπαινουν σε μικα μπουκαλακια. Τζινη, Δεν το συζητω. Ιμο και παλι ιμο. Και βγαλε τα γυαλια. Φακους μπλε να βαλεις. Δημητρη...γκουχ γκουχ. Συμφωνω με το Ρεμους.
Πλακα κανω. Μια χαρα εισαι. Τρελοπαιδο φαινεσαι.
Μπελλατριξ γαματηκούκλα εισαι. Βεβαια στην πρωτη δεν κολακευεσαι ιδιαιτερα αλλα στην δευτερη κανονικη κουκλα.
Ολοι ομορφοπαιδα ειμαστε
By Remus: Ευγενικάαααα..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 12:05 pm | |
| κυριε γκοντρικ ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας κανω παρατηρηση.απαγορευονται τα ποστ μονο με emoticon εκτος αμα το απαιτει το θεμα.παρακαλω να μην επαναληφθει γιατι 8α ειμαι αναγκασμενη να προβω σε κυρωσεις - Σπόιλερ:
επιτελους εβαλες και εσυ την φατσα σου
- Σπόιλερ:
λουπιν κατω τα χερια απο τον σαλαζαρ σαν μαμα απαγορευω τουσ διαπλεκτησμουσ και τις κατινιες
- Σπόιλερ:
απαιτω τιμητικα την θεση του υπουργου χιχιχιχι
| |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 12:59 pm | |
| Όπα είστε γρήγοροι εσείς, και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω!! - Salazar Slytherin έγραψε:
- Σκουρο μπλε αλλα στο φως του ηλιου ανοιγουν και γινονται πιο γκρι
εχουν και λιγο κιτρινο στο βαθος.. α! Θέλω και εγώ!!!! Τέλεια, απλά τα σπας (Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί έχω μείνει ) - Bellatrix Lestrange έγραψε:
- όλοι βάλατε θα βάλω και εγώ!!!
αλλά με το μαλακό έ!
μια σαν μπάρμπη...
- Σπόιλερ:
και μια με την παιδική μου φίλη σε φάση κοπάνα....
- Σπόιλερ:
Τι...πω...ς ακρ...ιώς...το ει...ες...α...το? Εμ μία ερώτηση Ελπιδάκι, μήπως κατά τύχη έχεις χρησιμοποιήσει πουθενά το nick White Lady? Γιατί ομοιότητα... Πάντως κουκλάρα παντού (φυσικά) - Salazar Slytherin έγραψε:
Να πιστεψεις τι ?? Όχι δεν μου είναι συνηθισμένο να συναντώ άτομα με τέτοιου είδους χρώμα ματιών κάθε μέρα, για αυτό! Βάσω τέλειες και οι άλλες που ανέβασες!! Το ξανθό μου αρέσει περισσότερο!! αααααααααα!!! Ο Μημήτης!! Άντε που είναι το αυτόγραφο? Περιμένουμε! Και γενικά Βασούλα, Μαρινάκι, Σάντρα, Μαράκι, Μιχάλης, Όλγα, Σαράντης, Κωνσταντίνος, Δημήτρης όλοι είστε ομορφιές!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τετ Φεβ 09, 2011 1:01 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Πεμ Φεβ 10, 2011 4:54 am | |
| - Βασουλα Μαγισσουλα έγραψε:
- κυριε γκοντρικ ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας κανω παρατηρηση.απαγορευονται τα ποστ μονο με emoticon εκτος αμα το απαιτει το θεμα.παρακαλω να μην επαναληφθει γιατι 8α ειμαι αναγκασμενη να προβω σε κυρωσεις
- Σπόιλερ:
επιτελους εβαλες και εσυ την φατσα σου
- Σπόιλερ:
λουπιν κατω τα χερια απο τον σαλαζαρ σαν μαμα απαγορευω τουσ διαπλεκτησμουσ και τις κατινιες
- Σπόιλερ:
απαιτω τιμητικα την θεση του υπουργου χιχιχιχι
συγνωμη Βασουλα δεν το ξανακανω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Πεμ Φεβ 10, 2011 5:18 am | |
| αντε συγχωρεμενος επειδη ειναι πρωτη σου φορα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Πεμ Φεβ 10, 2011 9:18 am | |
| ναι εγώ είμαι και ευχαριστώ! | |
|
| |
panos theo Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κέδρος,με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου,35 εκατοστά,εύκαμπτο,ειδικευμένο στα δυνατότερα προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Πεμ Φεβ 10, 2011 10:36 am | |
| | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Φεβ 12, 2011 1:21 pm | |
| Αριστερά ο Ignotus Prewett και δεξιά ο Remus Lupin... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Take off your...avatar :Ρ | |
|