| Μαζικες Συναντήσεις PotterLand | |
|
+17Josh Farro Maria Lovegood Mia Melanie Hawkins Camille Belcourt Εmma1995Mia Vicky_Diggory cuthalion happy poster Scabior The Snatcher Electra Black Beedle The Bard Bellatrix Lestrange Salazar Slytherin Helga Hufflepuff Albus Dumbledore Remus Lupin Gellert Grindelwald 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Δεκ 20, 2010 6:20 am | |
| Λοιπόν εδώ θα οργανώνουμε συναντήσεις! Θα πηγαίνουμε κάπου ( π.χ. Αθήνα ) και θα συγκεντρωνόμαστε. Εκεί θα μιλάμε και θα κάνουμε πολλά άλλα!!!!!! Χαχαχα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gellert Grindelwald στις Πεμ Αυγ 25, 2011 4:13 am, 1 φορά | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Πεμ Δεκ 23, 2010 9:22 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τρι Ιαν 11, 2011 10:00 am | |
| Εγώ είμαι Πάτρα.Είναι κανένας άλλος εδώ? | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τετ Ιαν 12, 2011 5:54 am | |
| Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη! | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 17, 2011 8:06 am | |
| - Albus Dumbledore έγραψε:
- Εγώ είμαι Πάτρα.Είναι κανένας άλλος εδώ?
Εγω και ο Godric Gryffindor ειμαστε απο Πατρα | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 17, 2011 12:13 pm | |
| και εγώ από Σαλόνικα είμαι | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 17, 2011 2:27 pm | |
| Τζάμι.Να κανονίσουμε να συναντηθουμε κάπου.Οι Πατρινοί. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τρι Ιαν 18, 2011 4:13 am | |
| Παιδια, και εγω απο Θεσσαλονικη είμαι και ακόμα μερικά ατομα ειναι απο εδω, που δεν εχουν ποσταρει σε αυτο το τοπικ. Να κανονισουμε να βρεθουμε, Helga & Bella. | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τρι Ιαν 18, 2011 12:06 pm | |
| - Albus Dumbledore έγραψε:
- Τζάμι.Να κανονίσουμε να συναντηθουμε κάπου.Οι Πατρινοί.
Aπο που ακριβως εισαι στην Πατρα ? ποια περιοχη ? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τετ Ιαν 19, 2011 11:22 am | |
| Θεσσαλονίκη κι εγώ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Πεμ Ιαν 20, 2011 4:52 am | |
| Παιδια, να κανονισουμε κατι εμεις απο Θεσσαλονικη. Αν και βεβαια οι 4 γνωριζομαστε ιδη | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Πεμ Ιαν 20, 2011 5:31 am | |
| ααααααα!!!ναι όποτε μπορείτε να μου πείτε για να έρθω! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Πεμ Ιαν 20, 2011 7:34 am | |
| και εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Ιαν 21, 2011 9:57 am | |
| Για πότε το βλεπετε? Κατα τα μεσα Φεβρουαρίου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Ιαν 21, 2011 10:04 am | |
| Εγώ όποτε θέλετε είμαι μέσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Ιαν 22, 2011 2:23 am | |
| Πολλοί Θεσσαλονικιοί μαζευτήκατε.Θα ήθελα να συναντηθούμε μια μέρα όλοι οι χρήστες του φόρουμ μαζί.Οι περισσότεροι τουλάχιστον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Ιαν 22, 2011 8:49 am | |
| Ειναι καπως δυσκολο, εκτως και αν το φορουμ βρει λεφτα και πληρωσει αεροπορικα εισητηρια σε ολους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Ιαν 22, 2011 12:50 pm | |
| Σωστά.Ή εκτός και αν ο καθένας πλήρωνε τα δικά του αεροπορικά | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 12:28 am | |
| Εκτός κι αν δε χρησιμοποιηθεί αεροπλάνο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 2:15 am | |
| Και ο καθένας πάει με το αμάξι του στον τόπο συνάντησης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 4:28 am | |
| Ε...ναι!!! Αλλωστε όλοι απο 'δω εχουμε αμαξια. Μαρινα, μηπως μπορεις να με πας εσυ με τη Τζακουαρ γιατι το αγροτικό είναι στο συνεργειο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 4:42 am | |
| χαχαχαχα!Εννοώ να μας πάνε οι γονείς μας.
| |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 6:33 am | |
| Σαράντη θα με πάει ο σοφέρ με τη λιμουζίνα...αν δε σε πειράζει έλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 6:57 am | |
| Εγώ θα πάω με το ιδιωτικό μου jet.Θα προτιμήσεις την λιμουζίνα ή το jet με όλες τις ανέσεις?
Τότε μπορούμε να βρεθούμε όσοι είμαστε από τις ίδιες πόλεις.Δημήτρη,Κωνστανίνε,τι λέτε?Κάποια στιγμή?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Albus Dumbledore στις Κυρ Ιαν 23, 2011 8:28 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 23, 2011 8:26 am | |
| ΣΠΑΜ | |
|
| |
| Μαζικες Συναντήσεις PotterLand | |
|