| Μαζικες Συναντήσεις PotterLand | |
|
+17Josh Farro Maria Lovegood Mia Melanie Hawkins Camille Belcourt Εmma1995Mia Vicky_Diggory cuthalion happy poster Scabior The Snatcher Electra Black Beedle The Bard Bellatrix Lestrange Salazar Slytherin Helga Hufflepuff Albus Dumbledore Remus Lupin Gellert Grindelwald 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Αυγ 20, 2011 11:25 am | |
| @Maria Lovegood: πρωτον ειμαι απο κινητο οποτε οχι τονοι :Ρ Εγω θυμηθηκα την φραση:οι στιγμες αιμορραγουν μαζι και ο χρονος δεν ειναι τιποτα νπαραπανω απο ενα εμποδιο π πρεπει να ξεπερασουμε. Ομορφα πλασματα Επισης, ευχαριστω. Τελικα τα καταφερες, αλλα θα σου πω τι εννοω στο τηλ. Και δεν ειναι καρπουζι. Ειναι ροζ και φωσφορουχα, ΜΙΧΑΛΙΑ, Προς την αλλη μαρια, το προβλημα σου ποιο ειναι; ανησυχεις για την εντυπωση που αφηνω στους επισκεπτες; Αν με εννοιαζε η γνωμη των ξενων θα μουν κλεισμενη στο σπιτι μου οπως ο αλεεξ πετιφερ στο μπιστλυ Οχι, δεν ειναι ολοι ολοι αντρες ετσι σαφως, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κωλυεσαι. Ο μιχαλης ειναι φιλος μ και δεν εχει προβλημα και εντεροσακουλα να τον πω. Δεν ξερω τι προβλημα εχετε γενικα στα φορουμς, αφου ναι φιλος μου και ξερω τα ορια μας γιατι να μην του μιλησω οπως παντα; Εγω σου λεω, και μ@λ@κ@ να τον πω, εδω, στο φορουμ, δεν θα τον νοιαξει καθολου. Δεν ειναι οτι εκανα ζημια στα ευαισθητα ματακια σας, αλλα απο τυπικοτητα θα με κοψει κ αυτο τ καταλαβαινω. Και στην τελικη αν καποιος πεταξει χοντραδα μεταξξυ μας θα το λυσουμε μονοι μας, δεν θα βαλουμε καποιον μοντ να ριξει φαουλ. Ελεος πια με το λεξιλογιο μου. Οπως και να χει, ξεφευγουμε, οποτε ας βαλουμε εδω μια τελεια, εκτος κι αν τοσο σε ενοχλησε,, στειλε μ πμ, λατρευω να συζητω κατι τετοια. | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Αυγ 20, 2011 11:50 am | |
| ^Ελπίζω αυτό το 'τα κατάφερες' να μην είναι ειρωνικό. Σε αντίθεση με σενα εγώ δεν έχω τα Όμορφα ΠΛάσματα σπίτι μου, άσε που εγώ είπα την ατάκα στα αγγλικά, - 10 από το Σλίθεριν. Άμα λέει ο Μιχάλης ότι είναι καρπουζί, είναι καρπουζί. Ίσως είναι καρπουζί φωσφοριζέ που ροζίζει. | |
|
| |
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Αυγ 20, 2011 12:18 pm | |
| Ασε ρε ττον ψευτη, ουυυ. Ρε βλακα μην χανεσαι. Ποτε δεν θα σε ειρωνευομουν κακοτροπα. Οσο για το βιβλιο, θα βρω το κουοτ κ θα στ στειλω. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Αυγ 20, 2011 12:25 pm | |
| Δεν νομίζω πως του αρέσει αυτό που κάνεις.Νοζμίω πως πρέπει να σταματήσεις αμέσως... | |
|
| |
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Αυγ 20, 2011 11:15 pm | |
| - Camille Belcourt έγραψε:
Ρε βλακα μην χανεσαι. Ποτε δεν θα σε ειρωνευομουν κακοτροπα. Οσο για το βιβλιο, θα βρω το κουοτ κ θα στ στειλω. Έτσι μπράβο, σιγά μην ειρωνευτούμε τη Μαρία. Καλά ψεύτικες υποσχέσεις για κουότς, πάνε κανόνισε μίτινγκ με το Μιχάλη που φoρά ροζ πράματα και τον γκέι-με-σκουλαρίκι-και-πωρωμένο-με-Ντεθ-Νόουτ-Σαράντη και άσε μας εμάς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Αυγ 21, 2011 6:51 am | |
| - Mar!a έγραψε:
- Δεν νομίζω πως του αρέσει αυτό που κάνεις.Νοζμίω πως πρέπει να σταματήσεις αμέσως...
Νομίζω πως ξεκαθάρισα πως δεν σε αφορά. Αν έχει πρόβλημα θα μου το πει στα ίσια. Λάβγκουντ δε μας τα λες καλά όμως Που να κανονίσω ρε μίτινγκ χωρίς εσένα, πίκρα, βαρετοί είναι και οι δύο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Αυγ 22, 2011 3:09 am | |
| Θα ρθω και θα βγούμε όλοι μαζί παρέα να τους πετάξουμε στο Θερμαϊκό. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Σεπ 02, 2011 2:07 am | |
| Παιδιά εγώ έχω τη Δευτερα {17.30 ωρα}αγώνες κολυμβησης στα Λουτρά μας...όποιος μπορεί και δεν έχει κατι καλυτερο να κάνει ας έρθει... Αλλά να με ενοιμερώσει το πει..Θα ειναι καλη ευκαιρια να γνωριστουμε! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Σαβ Οκτ 08, 2011 3:37 am | |
| Πόσοι Αθηναίοι είμαστε; | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Οκτ 10, 2011 12:02 pm | |
| Μετρώ...1! 2! 2.... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Οκτ 10, 2011 2:01 pm | |
| Πάμε μαζί ριιι! | |
|
| |
Scottland Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Τρι Ιαν 03, 2012 4:50 pm | |
| αχ τι καλα που κανετε και συναντησεις | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Πεμ Ιαν 05, 2012 12:37 pm | |
| κανεις κρητικος? πολλα ζηταω εε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Ιαν 06, 2012 12:57 am | |
| Εγώ συνάντησα το Μιχάλη Remus Lupin, το Σαράντη Beedle the Bard, την Κωνσταντίνα Camille Belcourt και τη Μαρίνα Electra Black. | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Ιαν 06, 2012 11:42 am | |
| Λαβγκουντ. Καιρό είχαμε να σε δούμε από τούτα τα μέρη. Έχεις καμιά φωτογραφία μας εκτός αυτών στο φβ; Ή με την κωσταντίνα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 09, 2012 8:17 am | |
| Εγώ και εσύ δε βγάλαμε μαζί, you know that Έχω φωτό παρέα και με την Κωνσταντίνα και το Σαράντη. | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Κυρ Ιαν 15, 2012 1:53 pm | |
| Κανένας από Θεσσαλονίκη ή έστω από εκεί κοντά? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 16, 2012 4:00 am | |
| ^Εγώ! | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Δευ Ιαν 16, 2012 9:03 am | |
| Αααααα...Γειά σου λοιπόν!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand Παρ Σεπ 27, 2013 12:05 pm | |
| κανις αλλος απο τη χαζοκατερινη? | |
|
| |
| Μαζικες Συναντήσεις PotterLand | |
|