✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Μαζικες Συναντήσεις PotterLand

Πήγαινε κάτω 
+17
Josh Farro
Maria Lovegood
Mia Melanie Hawkins
Camille Belcourt
Εmma1995Mia
Vicky_Diggory
cuthalion
happy poster
Scabior The Snatcher
Electra Black
Beedle The Bard
Bellatrix Lestrange
Salazar Slytherin
Helga Hufflepuff
Albus Dumbledore
Remus Lupin
Gellert Grindelwald
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή.
Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε

Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 11:25 am

@Maria Lovegood: πρωτον ειμαι απο κινητο οποτε οχι τονοι :Ρ
Εγω θυμηθηκα την φραση:οι στιγμες αιμορραγουν μαζι και ο χρονος δεν ειναι τιποτα νπαραπανω απο ενα εμποδιο π πρεπει να ξεπερασουμε. Ομορφα πλασματα Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 829543
Επισης, ευχαριστω. Τελικα τα καταφερες, αλλα θα σου πω τι εννοω στο τηλ.
Και δεν ειναι καρπουζι. Ειναι ροζ και φωσφορουχα, ΜΙΧΑΛΙΑ,
Προς την αλλη μαρια, το προβλημα σου ποιο ειναι; Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 16721 ανησυχεις για την εντυπωση που αφηνω στους επισκεπτες; Αν με εννοιαζε η γνωμη των ξενων θα μουν κλεισμενη στο σπιτι μου οπως ο αλεεξ πετιφερ στο μπιστλυ Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 97354

Οχι, δεν ειναι ολοι ολοι αντρες ετσι σαφως, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κωλυεσαι. Ο μιχαλης ειναι φιλος μ και δεν εχει προβλημα και εντεροσακουλα να τον πω. Δεν ξερω τι προβλημα εχετε γενικα στα φορουμς, αφου ναι φιλος μου και ξερω τα ορια μας γιατι να μην του μιλησω οπως παντα; Εγω σου λεω, και μ@λ@κ@ να τον πω, εδω, στο φορουμ, δεν θα τον νοιαξει καθολου. Δεν ειναι οτι εκανα ζημια στα ευαισθητα ματακια σας, αλλα απο τυπικοτητα θα με κοψει κ αυτο τ καταλαβαινω. Και στην τελικη αν καποιος πεταξει χοντραδα μεταξξυ μας θα το λυσουμε μονοι μας, δεν θα βαλουμε καποιον μοντ να ριξει φαουλ. Ελεος πια με το λεξιλογιο μου. Οπως και να χει, ξεφευγουμε, οποτε ας βαλουμε εδω μια τελεια, εκτος κι αν τοσο σε ενοχλησε,, στειλε μ πμ, λατρευω να συζητω κατι τετοια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.obythos09.blogspot.com
Maria Lovegood
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Maria Lovegood

Place : Just lost in the memories and the shadows

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 11:50 am

^Ελπίζω αυτό το 'τα κατάφερες' να μην είναι ειρωνικό. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 670367
Σε αντίθεση με σενα εγώ δεν έχω τα Όμορφα ΠΛάσματα σπίτι μου, άσε που εγώ είπα την ατάκα στα αγγλικά, - 10 από το Σλίθεριν. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 16721
Άμα λέει ο Μιχάλης ότι είναι καρπουζί, είναι καρπουζί. Ίσως είναι καρπουζί φωσφοριζέ που ροζίζει. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 637365
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 12:18 pm

Ασε ρε ττον ψευτη, ουυυ.
Ρε βλακα μην χανεσαι. Ποτε δεν θα σε ειρωνευομουν κακοτροπα. Οσο για το βιβλιο, θα βρω το κουοτ κ θα στ στειλω.
Mia Melanie Hawkins
Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Mia Melanie Hawkins

Place : your nightmares

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο...
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 12:25 pm

Δεν νομίζω πως του αρέσει αυτό που κάνεις.Νοζμίω πως πρέπει να σταματήσεις αμέσως...
Maria Lovegood
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Maria Lovegood

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 11:15 pm

Camille Belcourt έγραψε:

Ρε βλακα μην χανεσαι. Ποτε δεν θα σε ειρωνευομουν κακοτροπα. Οσο για το βιβλιο, θα βρω το κουοτ κ θα στ στειλω.

Έτσι μπράβο, σιγά μην ειρωνευτούμε τη Μαρία. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 763890

Καλά ψεύτικες υποσχέσεις για κουότς, πάνε κανόνισε μίτινγκ με το Μιχάλη που φoρά ροζ πράματα και τον γκέι-με-σκουλαρίκι-και-πωρωμένο-με-Ντεθ-Νόουτ-Σαράντη και άσε μας εμάς. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 259443
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΚυρ Αυγ 21, 2011 6:51 am

Mar!a έγραψε:
Δεν νομίζω πως του αρέσει αυτό που κάνεις.Νοζμίω πως πρέπει να σταματήσεις αμέσως...

Νομίζω πως ξεκαθάρισα πως δεν σε αφορά. Αν έχει πρόβλημα θα μου το πει στα ίσια.

Λάβγκουντ δε μας τα λες καλά όμως Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 16721 Που να κανονίσω ρε μίτινγκ χωρίς εσένα, πίκρα, βαρετοί είναι και οι δύο Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 670367 Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 535977
Maria Lovegood
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Maria Lovegood

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Αυγ 22, 2011 3:09 am

Θα ρθω και θα βγούμε όλοι μαζί παρέα να τους πετάξουμε στο Θερμαϊκό. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 763890
Mia Melanie Hawkins
Mia Melanie Hawkins

Place : your nightmares

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02, 2011 2:07 am

Παιδιά εγώ έχω τη Δευτερα {17.30 ωρα}αγώνες κολυμβησης στα Λουτρά μας...όποιος μπορεί και δεν έχει κατι καλυτερο να κάνει ας έρθει... Αλλά να με ενοιμερώσει το πει..Θα ειναι καλη ευκαιρια να γνωριστουμε!
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Place : Μars

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο!
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 08, 2011 3:37 am

Πόσοι Αθηναίοι είμαστε; Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 637365
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 12:02 pm

Μετρώ...1! 2! 2.... Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 97354
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Place : Μars

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 2:01 pm

Πάμε μαζί ριιι! Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 539992
Scottland
Πρωτοετής
Πρωτοετής

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 4:50 pm

αχ τι καλα που κανετε και συναντησεις
Μαρίνα.Potter
Επιμελητής Χάφλπαφ
Επιμελητής Χάφλπαφ
Μαρίνα.Potter

Place : Χανια ,Κρητη

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ Ιαν 05, 2012 12:37 pm

κανεις κρητικος?
πολλα ζηταω εε? Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 303863
Maria Lovegood
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Maria Lovegood

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 06, 2012 12:57 am

Εγώ συνάντησα το Μιχάλη Remus Lupin, το Σαράντη Beedle the Bard, την Κωνσταντίνα Camille Belcourt και τη Μαρίνα Electra Black. Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 763890
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Place : Drakonya Krov's common room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 06, 2012 11:42 am

Λαβγκουντ.
Καιρό είχαμε να σε δούμε από τούτα τα μέρη. Έχεις καμιά φωτογραφία μας εκτός αυτών στο φβ; Ή με την κωσταντίνα;
http://malicioustheory.blogspot.com
Maria Lovegood
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Maria Lovegood

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιαν 09, 2012 8:17 am

Εγώ και εσύ δε βγάλαμε μαζί, you know that Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 670367

Έχω φωτό παρέα και με την Κωνσταντίνα και το Σαράντη.
Hermione J Granger
Εκτοετής
Εκτοετής
Hermione J Granger

Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 15, 2012 1:53 pm

Κανένας από Θεσσαλονίκη ή έστω από εκεί κοντά?
Electra Black
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Electra Black

Place : Where the streets have no name...

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 4:00 am

^Εγώ! Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 353974
Hermione J Granger
Εκτοετής
Εκτοετής
Hermione J Granger

Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 9:03 am

Αααααα...Γειά σου λοιπόν!! Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 97298
Sarah12515
Παρασκευαστής Φίλτρων
Παρασκευαστής Φίλτρων
Sarah12515

Place : Κατερινη

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαζικες Συναντήσεις PotterLand   Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 27, 2013 12:05 pm

κανις αλλος απο τη χαζοκατερινη?Μαζικες Συναντήσεις PotterLand - Σελίδα 4 614504

Μαζικες Συναντήσεις PotterLand
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» Η PotterLand και οι Εχθροί της
» PotterLand is Back!!!
» Potterland's Press!!!!
» Διαγωνισμοί της Potterland
» PotterLand background and picture!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Χόγκσμιντ :: Τρία Σκουπόξυλα-
Μετάβαση σε: