| Απουσίες... πφφφ.! | |
|
+22Cassiopeia Black Emma Josh Farro Maria Lovegood Hermione Jean Granger Blizzard Pesky_Pixie marina forever Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Εmma1995Mia Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Emma Watson Marlene McKinnon Ronerm Scabior The Snatcher happy poster Beedle The Bard Albus Dumbledore Remus Lupin 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απουσίες... πφφφ.! Σαβ Δεκ 25, 2010 10:09 am | |
| Ένα από τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά στους μαθητές οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τα σχολείου παραρτήματα του Υπουργείου Τουρισμού, είναι οι απουσίες. Συμφωνείτε πως πρέπει να μένει στάσιμος στις τάξεις κάποιος λόγω απουσιών; Μήπως θα θέλατε και εσείς να ανέβει το όριο των απουσιών; Ή μήπως είστε από αυτούς που διαφωνούν με την ύπαρξη τους; Εσείς; Κάνετε καθόλου απουσίες; | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Δευ Ιαν 17, 2011 8:47 am | |
| Εγώ έχω κάνει κάμποσες επειδή είχα πάθει κάταγμα στο αριστερό χέρι και έχω πάρει και 2 ωριαίες! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τρι Ιαν 18, 2011 2:29 am | |
| Εγω συμφωνω με τον θεσμο των απουσιων. Νομιζω οτι επιτρεπουν και κοπανες και αρκετες ωριεες. Αν και καλο θα ηταν να ανεβουν λίγο. 10 απουσίες παραπανω, θα ηταν καλυτρερα. Εγω δεν κανω πολλες απουσιες, γιατι δεν αρρωσταινω συχνα (αντιθετα απο σημερα που προστεθηκαν 7 απουσιες στη σουμα μου) και γενικα δεν απουσιαζω ούτε τις 1ες ώρες. Αν όμως οργανωθει καμια κοπανα, μέσα είμαι παντα, και αυτο επειδη έχω μπολικο περιθώριο | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιαν 21, 2011 11:52 am | |
| Θα ήθελα να ήμουν κοπανατζής 1ης τάξης αν και είμαι σε καλό δρόμο... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιαν 21, 2011 1:16 pm | |
| Επειδή έλειψες σε δυο γιορτές,δεν σημαίνει πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.Έχεις ακόμα πολλά να μάθεις. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Ιαν 23, 2011 1:24 pm | |
| καθε χρονο τα ιδια ..δεν παταω πρωτη ωρα,,ε δεν χανω και τιποτα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Ιαν 23, 2011 1:34 pm | |
| Ναι μωρέ,σιγά.Εγώ μέχρι και ωριαίες έχω φάει,είχα βρεθεί πολύ κοντά στο να φάω και στο μάθημα της Βιολογίας,αλλά τεσπα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Ιαν 26, 2011 12:36 pm | |
| αχ αυτες οι πρωτες ωρες.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Πεμ Ιαν 27, 2011 6:18 am | |
| Χα. Μας δωσανε το νεο προγραμμα. Τις Πεμπτες εχουμε δυωρο αρχαια τις 2 πρωτες ωρες. Θα πεσει κοπανα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιαν 28, 2011 6:51 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιαν 28, 2011 7:46 am | |
| Ε, τι να κανουμε, να φαμε στη μαπα το 2ωρο αγορευσης? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιαν 28, 2011 8:02 am | |
| | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Σαβ Φεβ 12, 2011 3:30 am | |
| Εγώ συμφωνώ με τον θεσμό των απουσιών. Δεν έχω πολλές. (Καμία ωριαία, 14 επειδή ήμουν άρρωστος και 7 επειδή πήγα σε ένα θείο μου στην Αθήνα)!
Μάλιστα μου αρέσει να βάζω και ΩΑ(Ωριαίες Αποβολές). Μάλιστε με το άλλο κορίτσιπου είμαστε μαζί απουσιολόγοι κάνουμε διαγωνισμό ποιος βάζει πιο πολλές! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Σαβ Φεβ 12, 2011 6:02 am | |
| Δυο απουσιολόγους έχετε? Μπαμπα, εισαι κακος. Ακους εκει να στοιχιματιζετε για το ποιος θα βαλει περισσοτερες ΩΑ | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Φεβ 13, 2011 3:53 am | |
| Συμφωνω με το θεσμο των απουσιων αλλα και το να μενει καποιος αν εχει ξεπερασει κατα πολυ το οριο. Ενταξει ειπαμε κοπανες και πρωτες ωρες αλλα απο καποια στιγμη παραπαει. (Μη πεσετε να με φατε!) Γενικα δεν εχω απουσιες και αντε να κανω μια κοπανα το χρονο Φετος εχω αρκετες ομως γιατι αρρωστησα... | |
|
| |
Emma Watson Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Δευ Φεβ 21, 2011 12:00 pm | |
| Ο αριθμός των απουσιών μου φαίνεται λογικός απλά θα ήθελα οι δικαιολογημένες να αυξηθούν λίγο! Φέτος δεν έχω αρκετές απουσίες. . .μόνο κάτι λίγες από καμοιες μερούλες που με πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω απ΄ότι έπρεπε ~~~ *κάποιες Edit by Mysterious Wizard: Απαγορεύονται τα διπλά posts βάση κανονισμού. Ευχαριστώ | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Μαρ 06, 2011 10:15 am | |
| εγω φετος εχω 40+ απουσιες | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Μαρ 06, 2011 10:50 am | |
| και εγω 50 αλλά τις 40πρπ τις εχω δικαιολογήσει | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Σαβ Απρ 23, 2011 8:23 am | |
| Όχι πολλές μόνο μερικές που είχα αρρωστήσει όταν βαριόμουνα να σηκωθώ από το κρεβάτι ε κάτι τέτοια!! α α και από πορείες | |
|
| |
Εmma1995Mia Πρωτοετής
Posts : 42 Join Date : 06/03/2011 Age : 28 Place : Εκεί που κατοικούν τα ποιο όμορφα πλάσματα του κόσμου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Σαβ Απρ 23, 2011 8:30 am | |
| πιστεύω πως το όριο απουσιών είναι μια χαρα. αν κάποιος που δεν μπορεί να τους τηρήσει τότε γιατί έρχετε σχολείο; - Σπόιλερ:
μην παρεξειγήτε απλώς δεν αντέχω να βλέπω τους μισους συμμαθητές μου να έχουν μείνει στο 1/3 της χρονιάς
εγώ πάντος έχω 1 αδικαιολόγιτη και 11 δικαιολογιμένες. ναι το ξέρω θα μείνω απο απουσίες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Απρ 27, 2011 1:31 am | |
| Εγω παντα αδικαολογητες χω γιατι ειναι ετσι κι αλλιως λιγες και η μανα μου δεν μπαινει καν στον κοπο να τις δικαιολογησει. | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:01 am | |
| Διαφωνώ για την ύπαρξη των απουσιών. Αν θέλουν να μας κρατάνε στα σχολεία να τα κάνουν καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα με νέες εκπαιδευτικές μεθόδους, πιο ενδιαφέροντα μαθήματα, αίθουσες διδασκαλίας που να βλέπονται και καθηγητές με κέφι!! Άντε από κει!! Εγώ πάντως ζήτημα να κάνω 15 απουσίες ολόκληρη τη χρονιά!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τρι Ιουλ 12, 2011 9:13 pm | |
| Εγώ φέτος είχα 35 και διακιολόγησα τις 15 μόνο - Σπόιλερ:
Με κριτήρια των δασκάλων αλλιώς θα είχα δικαιόλογήση καιι τις υπόλοιπες...
| |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Ιουλ 29, 2011 7:47 am | |
| 44 απουσιες δικαιολογημενες 28.. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Αυγ 07, 2011 12:26 pm | |
| Εγώ είμαι υπέρ των απουσιών. Χωρίς αυτές, θα κάναμε μάθημα με 5 παιδιά σε κάθε τάξη, και πολλά λέω.Όχι πως αυτό είναι απαραίτητα κακό. Και με το να μένουν παιδιά από απουσίες συμφωνώ. Αν κάποιος έχει μια σοβαρή ασθένεια, 'η αρρωσταίνει συχνά, και γι΄αυτό λείπει αρκετές φορές από το σχολείο, μια χαρά μπορούν οι γονείς του να ενημερώσουν τη διεύθυνση για να τακτοποιηθεί το θέμα. Όταν όμως λείπεις κάθε μέρα γιατί βαριέσαι, θες να πας να πιείς καφέ ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ε συγνώμη, αλλά τα 'θελες και τα 'παθες. Ως απουσιολόγος, έχω να πω οτι είναι αφάνταστα ενοχλητικό να έρχονται κάθε τρεις και λίγο οι κοπανατζίδες της τάξης και να σου ζητάνε να τους σβήσεις απουσίες.Ας μην τις έκανες, αγαπητέ μου ! Εγώ έκανα κάτι κοπάνες στη Φυσική, πολλές στη Φιλοσοφία, και λίγες λόγω ασθένειας. Δεν έχω πρόβλημα με τις κοπάνες, αλλά δεν μου αρέσουν οι "αποχές", οι οποίες σπάνια γίνονται για σοβαρό λόγο. | |
|
| |
| Απουσίες... πφφφ.! | |
|