| Απουσίες... πφφφ.! | |
|
+22Cassiopeia Black Emma Josh Farro Maria Lovegood Hermione Jean Granger Blizzard Pesky_Pixie marina forever Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Εmma1995Mia Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Emma Watson Marlene McKinnon Ronerm Scabior The Snatcher happy poster Beedle The Bard Albus Dumbledore Remus Lupin 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Δευ Αυγ 08, 2011 12:34 am | |
| Μια κοπελα που ξερω εμεινε ενα μηνα στο σπιτι γιατι ειχε προβλημα το ποδι της, και πηρε παρα πολλες απουσιες, φυσικα. Αλλα φυσικα και δεν εμεινε η κοπελα. Αν καποιος εχει σοβαρο λογο για να λειψει, δεν προκειται να μεινει ταξη η κατι τετοιο. Αυτο ελειπε. Αλλα αλλο αυτο, και αλλο να λειπει καποιος επειδη ετσι του καπνισε και για να κανει το μαγκα. και μετα θελει να του σβηνουν και τις απουσιες. Ναι καλα!!
Ναι, οχι πως εγω δεν κανω κοπανες, ενταξει. Απο φυσικη ειχα κανει... Και απο κατι τεστ (θρησκευτικων)... και κατι τελευταιες ωρες, γιατι ειχα διαφορα να κανω. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Παρ Σεπ 02, 2011 5:14 pm | |
| ε καλά ας αυξάνονταν λιγάκι.αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο μαθητής στα μαθήματα με τόσες απουσίες θα μείνει στους βαθμούς εγώ προσωπικά έκανα 88 γιατί συχνά επιλέγω το κρεβάτι μου να παραμείνει κοντά μου | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Δευ Σεπ 05, 2011 5:49 am | |
| Συμφωνώ με τις απουσίες, απλά να είναι κάμποσες, να έχει το παιδί λίγο ελεύθερο. Ποτέ στο Λύκειο ή Γυμνάσιο δεν έκανα κοπάνα, το χα πάρει φόβο επειδή είχα κάνει μια φορά μία 4ωρη, μας πιάσανε και έγινε το έλα να δεις(ήμουν μόνο 14). Η μαμά μου μου λέει να κάνω φέτος, αλλά φέτος, duh, θα πρεπει να τις κρατήσω. Ωστόσο δε θα λεγα όχι σε μερικές φέτος. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τρι Οκτ 11, 2011 1:23 pm | |
| Φέτος έκανα έντεκα απουσίες. :Ο Με χαλάει η τρίτη... εγώ περσι και πρόπερσι τέτοια εποχή είχα σαράντα και. Τς τς τς! | |
|
| |
Emma Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 17 Join Date : 05/10/2011 Age : 30 Place : Στον κόσμο μου..:Ρ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Κυρ Οκτ 23, 2011 1:55 pm | |
| Μέχρι στιγμής έχω τρεις την πρώτη ώρα.... Και σίγουρα θα κάνω κι άλλες τις πρώτες ώρες... Πέρυσι είχα αρκετες ( 20 δικαιολογημένες 19 αδικαιολόγητες) αλλά φέτος τις χρειάζομαι... | |
|
| |
Cassiopeia Black Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Πεμ Δεκ 22, 2011 5:28 am | |
| Συμφωνω με το θεσμο των απουσιων. Γενικα,δεν ειμαι και ατομο που κανει πολλες κοπανες,απλως φετος η χρονια ειναι καπως δυσκολη και εως τωρα εχω κανει 30 απουσιες(17 γιατι αρρωστησα και 13 μονοωρες) | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Φεβ 15, 2012 5:17 am | |
| Πέρυσι εγώ είχα μόνο 5 αδικαιολόγητες! Φέτος όμως άστα να πάνε! Πορείες,κοπάνες,αποχές! Σήμερα ήρθε και χαρτί στο σπίτι μου που έλεγε ότι έχω 3ο απουσίες από τις οποίες οι 14 είναι δικαιολογημένες! Δηλαδή έχω 16 αδικαιολόγητες!! | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τρι Μαρ 20, 2012 7:51 am | |
| δεν εχω προβλημα με το οριο των απουσιων!!!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Απρ 11, 2012 1:40 am | |
| εγώ σπάνια κάνω απουσίες και όταν κάνω είναι συνήθως για σοβαρό λόγο.Υπήρχαν χρονιές που δεν είχα ούτε μια φέτος όμως έχω πάνω απο τριάντα αλλα οι περισσότερες είναι δικαιολογημένες | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Μάης 30, 2012 12:05 am | |
| εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν αλλιώς κάποιοι ούτε που θα πατούσαν στο σχολείο αλλά πιστεύω ότι το όριο πρέπει να είναι παραπάνω! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Απουσίες... πφφφ.! Τετ Ιουν 13, 2012 5:35 pm | |
| Στη πρώτη και στη δευτέρα έμεινα από απουσίες, αλλά με πέρασε η καλή μου η συμπεριφορά, μπράβο μου. Φέτο τη γλύτωσα για δυο. | |
|
| |
| Απουσίες... πφφφ.! | |
|