| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|
+54Narcissa Black Queen.C Μιχαέλα_Diggory Evilittled3vil Eleanna Lovegood Vicky12 Μαρίνα.Potter VampireArwen Martha_Loves_Ron Josh Farro Chris Potter Beatrice Castiglioni Autumn Princess Fleur Delacοur Phineas Nigellus Black Blizzard Hermione Jean Granger Pesky_Pixie cuthalion Damon Salvador Filius Flitwick Mafalda Hopkirk Mia Melanie Hawkins anastasis14 Camille Belcourt Βασουλα Μαγισσουλα Maria Lovegood Mrs.Black You-Know-Who 2411 Ethan Wate anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Gellert Grindelwald Amycus~Colin Creevey Ezreal Andromeda Black Sirius_Black saphira Marlene McKinnon Salazar Slytherin Fenrir Greyback Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Ronerm Perenelle Flamel Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Bellatrix Lestrange Remus Lupin Martha Helga Hufflepuff Vicky_Diggory 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Σαβ Ιαν 01, 2011 1:04 pm | |
| Σε αυτό το topic θα γράφουμε ότι θέλουμε να εξομολογηθούμε!
π.χ. Θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν θέλω να αρχίσει το σχολείο (!) | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Κυρ Ιαν 02, 2011 1:32 pm | |
| Και πάλι συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου! Αχ αχ αχ.... Να μη ξαναρχίσει ποτέ! | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 8:32 am | |
| ναι μακαριι...να εξομολογηθω ακομα οτι μισαω το σχολιο χαχα! επρεπε ολη μερα διακοπες | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 9:43 am | |
| Ναι ... και εγώ θέλω να πω κάτι... ΕΓΩ ήμουν αυτός που έκλεψε το κλειδί της Κάμαρας με τα Μυστικά... και μετά έβγαλαν την φήμη πως και καλά την ανοίγει μόνο ο Κληρονόμος επειδή δεν μπορούσαν οι ίδιοι να την ανοίξουν... | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 11:00 am | |
| χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 11:05 am | |
| - Martha έγραψε:
- χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχ
Εξομολογήσου και εσύ κάτι γιατί θα σε πουν οφ τόπικ... Λοιπόν θέλω να εξομολογηθώ πως όταν κουνάω τα αυτιά πετάω... | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 11:07 am | |
| θελω να εξομολογηθω οτι εγω ειχα φτιαξει την φιλοσοφικη λιθο και οχι ο νικολασ φλαμελ οπως ειπαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 11:11 am | |
| Η αλήθεια είναι πως η φιλοσοφική λίθος υπάρχει όντως σαν θεωρία.. Οπότε θα μπορούσες να ελισαι και εσύ η εφευρέτρια... Εγω θέλω να εξομολογηθώ, πως όταν ήταν κλειστό το φόρουμ καθόμουν όλη μέρα και όλη νύχτα και περίμενα πότε θα ανοίξει μπροστά από το πσ... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 12:38 pm | |
| Θέλω να εξομολογηθώ ότι έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον από πάνω μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 12:40 pm | |
| Θέλω να εξομολογηθώ, πως όταν το φόρουμ ήταν κλειστό, περίμενα μέχρι τις μία τα μεσάνυχτα που άνοιγε για να κάνω ποστ! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 1:36 pm | |
| έχω βαρεθεί να κάθομαι!!! και μου λείπει το καλοκαίρι!(αν και το φετινό ήταν χάλια) | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 03, 2011 2:25 pm | |
| ότι αυτή την φορά δεν έχω να πω κάτι απλά ήθελα να κάνω ένα παρά πάνω post! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 04, 2011 3:21 am | |
| Θελω να εξομολογηθώ, πως σχεδόν όλοι μας κάνουμε ότι έκανε η από πάνω μου... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 04, 2011 7:09 am | |
| Θελω να εξομολογηθώ ότι ο από πάνω μου έχει δίκιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 04, 2011 10:09 am | |
| Θέλω να εξομολογηθώ πως πιστεύω ότι η αποπάνω θέλει να είναι ντε και καλά τοπ πόστερ... | |
|
| |
Martha Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 04, 2011 10:54 am | |
| θελω να εξομολογηθω οτι ο απο πανω μου εχει απολυτο δικιο | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 05, 2011 7:24 am | |
| - Sir Brutus έγραψε:
- Θέλω να εξομολογηθώ πως πιστεύω ότι η αποπάνω θέλει να είναι ντε και καλά τοπ πόστερ...
Εγώ πάλι θέλω να εξομολογηθώ πως η top poster του forum θέλω να είναι το μέλος Helga Hufflepuff (και πιο γνωστή ως fanny) και πως τώρα με αναγκάσατε να κάνω post για να σας το πω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 05, 2011 10:13 am | |
| Θέλω να εξομολογηθώ πως η από πάνω μου λέει ψέματα για να την συμπαθήσετε... Θέλω να καταφέρει να πιάσει τα 3000 ποστ πριν μπει ο Φλεβάρης... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Ιαν 10, 2011 3:56 pm | |
| Θέλω να εξομολογηθώ ότι τριγυρίζω όλο το φόρουμ κάνοντας ποστ για να γίνω Χρυσούχος | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 12, 2011 12:58 pm | |
| θέλω να εξομολογηθώ 1) Ότι ο Sir Brutus έχει άδικο δεν βιάζομαι καθόλου 2) ότι χθες δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ λόγο αυτών των χαζών μαθημάτων και 3) ότι έχω φάει κόλλημα με Bullet For My Valentine | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 12, 2011 1:19 pm | |
| Κι εμένα μου αρέσουν.Ωραίο είναι το Hand Of Blood.
Εγώ θέλω να εξομολογηθώ ότι ήθελα να γίνω απουσιολόγος στο σχολείο,αλλά δεν έγινα και στεναχωρήθηκα.Τουλάχιστον αν γινόμουν απουσιολόγος θα είχε κάποιο νόημα το σχολείο.Τώρα τι νοήμα έχει?
Και τώρα τι? And now what? Αγγλικά Et maintenant quoi? Γαλλικά Und was jetzt? Γερμανικά Y ahora qué? Ισπανικά E ora che cosa? Ιταλικά
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 4:25 am | |
| Θελω να εξομολογηθω ότι δεν ήμουν και πολυ αρρωστπς αλλα βαριομουν να παω σχολειο και εκατσα σπιτι | |
|
| |
Ange Ushiromiya Τριτοετής
Posts : 104 Join Date : 18/01/2011 Age : 29 Place : Over the Hills and Far Away
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 24 εκ, ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτι από κόκκαλο θέστραλ και τρεις σταγόνες δηλητήριο ακρομαντούλας, ιδανικό για κατάρες και μεταμορφώσεις. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 8:38 am | |
| Ότι δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 9:56 am | |
| Θέλω να εξομολογηθώ, πως πολλές φορές έχω κάνει ότι έκανε ο σαράντης, και που και που νιώθω το ίδιο με την Κατερίνα...! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 11:54 am | |
| Θελω να εξομολογηθω ότι προσπαθω να το εκμεταλευτω.(Δεν λεω ποιο) | |
|
| |
| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|