| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|
+54Narcissa Black Queen.C Μιχαέλα_Diggory Evilittled3vil Eleanna Lovegood Vicky12 Μαρίνα.Potter VampireArwen Martha_Loves_Ron Josh Farro Chris Potter Beatrice Castiglioni Autumn Princess Fleur Delacοur Phineas Nigellus Black Blizzard Hermione Jean Granger Pesky_Pixie cuthalion Damon Salvador Filius Flitwick Mafalda Hopkirk Mia Melanie Hawkins anastasis14 Camille Belcourt Βασουλα Μαγισσουλα Maria Lovegood Mrs.Black You-Know-Who 2411 Ethan Wate anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Gellert Grindelwald Amycus~Colin Creevey Ezreal Andromeda Black Sirius_Black saphira Marlene McKinnon Salazar Slytherin Fenrir Greyback Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Ronerm Perenelle Flamel Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Bellatrix Lestrange Remus Lupin Martha Helga Hufflepuff Vicky_Diggory 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 12:22 pm | |
| Είμαι full ερωτευμένος με την πάρτι σου, (το ίδιο). Είμαι full ερωτευμένος και γι'αγάπη διψασμένος, Είμαι full ερωτευμένος με την πάρτι σου.
Απ'ότι καταλάβατε είμαι full ερωτευμένος με την πάρτι της.Δεν λέω όνομα.Ίσως όμως να το έχω γράψει σε κάποιο άλλο τόπικ.Πάντως υπάρχει μια συνονόματή της στο φόρουμ και είναι κάπως σπάνιο όνομα.Υπάρχει και μια πλατεία στην Πάτρα με αυτό το όνομα,αν και σήμερα είναι γνωστή και ως "Πλατεία Εθνικής Αντίστασης".Το ξέρω γιατί είμαι Πατρινός. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 18, 2011 1:15 pm | |
| ΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!Πάντως και να μιλούσαμε για την ίδια (πράγμα που δεν είναι δυνατό,καθώς δεν μένεις Πάτρα) εσύ έχεις περισσότερες ελπίδες μαζί της,γιατί είναι 14,ένα χρόνο μικρότερή σου. Είδες μεγαλύτερή μου. Γι'αυτό δεν έχω καμία ελπίδα. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 19, 2011 6:22 am | |
| Εγώ θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν προλαβαίνω να κάνω post λόγω των μαθημάτων και ότι τελικά δεν ξέρω τι θα γίνει,αν θα γίνει τίποτα και γενικά δεν ξέρω τίποτα(!) | |
|
| |
Ange Ushiromiya Τριτοετής
Posts : 104 Join Date : 18/01/2011 Age : 29 Place : Over the Hills and Far Away
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 24 εκ, ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτι από κόκκαλο θέστραλ και τρεις σταγόνες δηλητήριο ακρομαντούλας, ιδανικό για κατάρες και μεταμορφώσεις. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 19, 2011 10:05 am | |
| Ότι γέα, έμαθα έμαθα έμαθα.! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 19, 2011 10:48 am | |
| | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 19, 2011 12:10 pm | |
| θελω να εξομολογηθω οτι λατρευω να σπαω τα δαχτυλα μου! Αυτος ο ηχος με τρελενει!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 3:24 am | |
| ότι ή πάνω μου έχει απόλυτο δίκιο και ότι συνεχίζω να μην ξέρω τι γίνεται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 5:01 am | |
| Ότι σαν καλο χαιβανι, μολις διαβασα το ποστ της παρα-παραπανω έκανα το γνωστο κρααακ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 5:38 am | |
| Ότι κι εμένα μου αρέσει να σπάω τα δάχτυλά μου!!! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 5:41 am | |
| πήρα 4 στο δίκαιο!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 5:57 am | |
| Ότι σήμερα δεν έχω κανένα φροντιστήριο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 6:27 am | |
| Ούτε εγώ!!Τέλεια.Επίσης αύριο θα κάνουμε 5ωρο στο σχολείο,γιατί θα λείπει μία φιλόλογος.Την κάλεσαν στο δικαστήριο για ένορκο. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 6:44 am | |
| Ότι κάποτε πρέπει να βρω χρόνο για να κάνω και τα υπόλοιπα 40 topics | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 6:59 am | |
| Μόνο 40 σου έχουν μείνει?Πρέπει να αστειεύεσαι.Εγώ ούτε καν που έχω φτάσει τα 40!
Θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν ξέρω πότε διαλέγουμε οργάνωση:Τάγμα του Φοίνικα ή Θανατοφάγοι?Μπορείς να μου πεις Βάσω αν γίνεται?Αν θες στείλε μου PM. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 7:51 am | |
| Ναι σου έστειλα
ότι ακούω το The Rasmus - Living in a world without You | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 7:52 am | |
| θέλω να εξομολογηθώ πως η αποπάνω μου ακούει τραγούδια από την εποχή του χαλκού... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 8:01 am | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα! Ναι σωστά είναι παλιό αυτό!!, αλλά πολύ ωραίο
ότι έχω άλλα 112 mail, άντε να τελειώνουν...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 20, 2011 1:03 pm | |
| Ότι η από πάνω μου ακούει παλιά αλλά υπέροχα τραγούδια. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 7:35 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 7:39 am | |
| Ότι δεν μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 7:42 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 7:44 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 7:45 am | |
| Έρως ανήκατε μάχαν! Βλάχος αγάπησε βλάχα και έφυγε με μία μηχανή για μάσα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Ιαν 21, 2011 8:28 am | |
| Καλό!!!!Αυτός είναι ο έρωτας.Εντελώς απρόβλεπτος. | |
|
| |
| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|