| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|
+54Narcissa Black Queen.C Μιχαέλα_Diggory Evilittled3vil Eleanna Lovegood Vicky12 Μαρίνα.Potter VampireArwen Martha_Loves_Ron Josh Farro Chris Potter Beatrice Castiglioni Autumn Princess Fleur Delacοur Phineas Nigellus Black Blizzard Hermione Jean Granger Pesky_Pixie cuthalion Damon Salvador Filius Flitwick Mafalda Hopkirk Mia Melanie Hawkins anastasis14 Camille Belcourt Βασουλα Μαγισσουλα Maria Lovegood Mrs.Black You-Know-Who 2411 Ethan Wate anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Gellert Grindelwald Amycus~Colin Creevey Ezreal Andromeda Black Sirius_Black saphira Marlene McKinnon Salazar Slytherin Fenrir Greyback Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Ronerm Perenelle Flamel Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Bellatrix Lestrange Remus Lupin Martha Helga Hufflepuff Vicky_Diggory 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Κυρ Οκτ 02, 2011 10:39 am | |
| Δεν εχω δυναμη να σηκωθω απ'το καναπε.. | |
|
| |
Chris Potter Πρωτοετής
Posts : 41 Join Date : 22/08/2011 Age : 99 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο πευκου και πυρηνα απο δακρυα φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Δεκ 01, 2011 2:34 am | |
| | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Δεκ 01, 2011 9:03 am | |
| Οτι δεν πρόκειται να τα θυμάμαι όλα αυτά για το αυριανό διαγώνισμα!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Δεκ 02, 2011 11:20 am | |
| | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Δεκ 06, 2011 4:52 am | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Δεκ 06, 2011 1:00 pm | |
| οτι ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Δεκ 07, 2011 5:53 am | |
| Καλά δεν καταλαβαίνει τι υπονωώ? | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Δεκ 07, 2011 6:44 am | |
| Οτι έχω δέκατα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Δεκ 07, 2011 10:05 am | |
| οτι κουράστηκα με τις γκρίνιες του | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τρι Ιαν 10, 2012 12:47 pm | |
| θελω να εξομολογηθω οτι ναιι εγω εδωσα καθαρκτικα στο γατι και απο κει εχει μεινει η φραση....γιατι κλανει το γατιι!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Ιαν 11, 2012 8:46 am | |
| Θα φύγω απ'το βόλευ επειτέλους! | |
|
| |
VampireArwen Εκτοετής
Posts : 273 Join Date : 27/09/2011 Age : 36 Place : Salonica
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: πυρήνας δέρματος καλικαντζάρου,29 εκατοστά,άκαμπτο... Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 12, 2012 2:59 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 12, 2012 4:41 am | |
| ΄πντως του κάνω ψυχολογικό εκβιασμό! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Ιαν 19, 2012 6:07 am | |
| οτι καποτε ειχα δει ενα μισο επισοδειο σαριτα εισαι η ζωη μου !!ελεος! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Φεβ 27, 2012 4:05 am | |
| θελω να εξομολογηθω οτι εχω βαρεθει να ειμαι single | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Φεβ 29, 2012 6:06 am | |
| ^κρίμα θα σου ελεγα να αναλάβεις τον σύλλογο μπακουριών γιατί μπορεί θα εγκαταλήψω για λίγο καιρό... έχω βαρεθεί να τον διορθώνω | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Τετ Φεβ 29, 2012 9:35 am | |
| ^Mαρία μην ανησυχεις εγω θα παραμεινω single για πολυυυ ακομα πρωτον επειδη τωρα ειμαι στη β λυκειου και θα πρεπει να συγκεντρωθω στα μαθηματα δεθτερον επειδη παραειμαι ντροπαλη και τριτον επειδη ειμαι και λιγο εκλεκτικη.οκ τελος το θελω να εξομολογηθω οτι ειχα ενα ολοκληρο 5ημερο και δεν διαβασα για το διαγωνισμα μαθηματικων και φυσικης(ειχα ολη την καλη διαθεση να διαβασω αλλα μολις βλεπω τα βιβλιο των μαθηματικων και της φυσικης με πιανει αλεργια για αυτο εξαλου πηγα και θεωρητικη) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Μαρ 01, 2012 10:14 am | |
| οτι ακόμα δεν διάβαα για το αυριανό τεστ ιστορίας | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Πεμ Μαρ 01, 2012 11:51 am | |
| Ότι είπα στη μητέρα μου ότι έχω διαβάσει για να μην μου φωνάζει αφού είμαι μέρα στον υπολογιστή.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Παρ Μαρ 02, 2012 10:48 am | |
| | |
|
| |
Eleanna Lovegood Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: 28 εκατοστά, ξύλο από καρυδιά, πυρήνας από τρίχα μαλλιών Βέλας Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Κυρ Μαρ 04, 2012 11:47 am | |
| Οτι ειμαι χαρουμενη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Μαρ 05, 2012 4:35 am | |
| Ότι έχω καταντήσει να αναφέρω σε όλα μου τα ποστ τον Τζέο!! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Μαρ 05, 2012 4:37 am | |
| Οτι εγω σε προηδοποιησα οτι θα σε δειρει με το επιθετο που του κολλησες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Δευ Μαρ 05, 2012 6:31 am | |
| | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; Σαβ Μαρ 31, 2012 12:21 am | |
| λεω οτι εχω διαβασει ενω καποιες φορες δεν εχω διαβασει! | |
|
| |
| Θέλετε να εξομολογηθείτε κάτι; | |
|