Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Απρ 19, 2011 7:43 am
Username: PotterLand Password: 10010017
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 4:55 am
Δεν ειναι ακριβω προταση, αλλα κατι σαν παρακλησει. Μπορει καποιος αντμιν να δημιουργησει μια ομαδα μελων αποτελουμενη απο τους μαθητες μου, για να με βοηθησει στην εκτελεση του μαθηματος?
Α, και μια και αναφερθηκα στο μαθημα μου, τι γινεται με τα αλλα μαθηματα? Προτεινω να προκυρηχθει διαγωνισμος για καθηγητες.
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 7:19 am
Στείλε μου με πμ τους μαθητές σου και θα στην φτιαξω.
Για το άλλο που είπες, το έχουμε υπόψην μας!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 11:16 am
Ολους τους μαθητες μου τους εχω γραμμενους στη λιστα μαθητων, στα θερμοκηπια. Πηγαινε να δεις.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 11:31 am
Στην έφτιαξα την ομάδα ήδη
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 11:43 am
Ωραια. Ευχαριστω
Να ξέρεις, ομως οτι θα χρειάζεται να την ενημερώνεις που και που για να βαζεις και τους καινουργιους μαθητες που ερχονται.
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Απρ 28, 2011 11:50 am
Αν μου λες ποιοι ήρθαν, οκ τότε
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Απρ 29, 2011 1:39 am
Σκεφτόμουν μήπως προσθέταμε στο playlist του portal το πρώτο από τα βιντεάκια που ανέβασα! Αυτό του Kyle Landry
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Απρ 29, 2011 3:09 am
Αχ στείλε λίγο ακριβές λινκ... Γιατί ανέβασες εδώ δύο βιντεάκι και δεν κατάλαβα ποιο εννοείς..
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μάης 08, 2011 6:34 am
λοιπον.. σκεφτηκα κατι για την διαφημιση του φορουμ.. θα μπορουσατε να φτιαξετε ενα βιντεο για το φορουμ και να το ανεβασετε στο youtube και σε αλλες σελιδες που εχουν σχεση με harry potter για να μαζεψετε κι αλλα μελη..
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μάης 08, 2011 6:54 am
Παλιά, όταν είχα μπει εγώ υπήρχε, αλλά τώρα δεν ξέρω που πήγε. Θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα βίντεο, αλλα όχι για διαφήμιση. Για διαφήμιση έχουμε το μπάνερ μας.
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μάης 08, 2011 8:01 am
Υπάρχει Παιδιά! Να το!
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μάης 08, 2011 11:58 am
ακυρο τοτε... δεν ηξερα οτι υπαρχει ηδη βιντεο...
Σπόιλερ:
cuthalion Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μάης 09, 2011 12:22 am
Remus Lupin έγραψε:
Αχ στείλε λίγο ακριβές λινκ... Γιατί ανέβασες εδώ δύο βιντεάκι και δεν κατάλαβα ποιο εννοείς..
Εννοώ το πρώτο από τα δύο.
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μάης 09, 2011 12:18 pm
Οκ. Τώρα κατάλαβα.
Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα με πνευματικά δικαιώματα έτσι; Γιατί είναι βίντεο από ερασιτέχνη.
cuthalion Τεταρτοετής
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 8:03 am
Ναι! Είναι "piano cover" οπότε με τη Sony Music δεν θα έχεις πρόβλημα. Και όσο για τον μουσικό που το παίζει δεν το έχει συνθέσει ο ίδιος όπότε δεν έχει πνευματικά δικαιώματα.Εξάλλου διαφήμιση θα του κάνεις αν το βάλεις οπότε ο ίδιος σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα.. απλά είναι λίγο μεγάλο. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλό γιατί καλύπτει όλα σχεδόν τα γνωστά τραγούδια
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 9:36 am
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 9:52 am
Λοιπόν το φόρουμ πάει, από ψηλά στα....χαμηλά. Λοιπον θα φτιάξω ένα σέρβερ στο TeamSpeak και από εκεί θα μιλάει όλο το φόρουμ! Θα γενιούνται ιδέες που θα αναπτύσσονται και θα εμπλουτίζονται. Στον σερβερ θα έχει ενότητες και του τημ, που θα μπορεί να μιλάει μόνο το τημ. Ολα αυτά με μικρόφωνο η με τσατ. Το τημ τι λέει;
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 9:55 am
Εγώ συμφωνώ! Αλλά το τσατ στο φόρουμ τότε γιατί το έχουμε;;;
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 10:36 am
Εγω δεν ειμαι στο τημ, αλλα μου ακουγεται υπεροχη η ιδεα να μιλαμε με μικροφωνα ή με τσατ. Το τσατ των φορουμς δεν ειναι καλα, ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας.
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 1:04 pm
Σοβαρά τώρα. Εγώ δεν έχω μικρόφωνο οπότε για εμένα είναι το ίδιο.
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 1:06 pm
Παίδες σημασία δεν έχει από πού θα μιλήσουμε, αλλά το πότε και ποιες λύσεις θα βρούμε, γιατί η κινητηκότητα στο φόρουμ έχει πέσει υπερβολικά.
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μάης 10, 2011 1:07 pm
Θα μπούμε να το συζητήσουμε στην Επιθεώρηση αυτό το θέμα γιατί εδώ δεν είναι το σωστό μέρος.
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Μάης 13, 2011 12:15 am
Βασικά η πρόταση μου αφορά τα εμότικονς του φόρουμ μας... Να ξεφοτωθούμε το (που είναι λίγο παλιομοδίτικο ), αφού υπάρχει το !!!! Ή έστω το αντίστροφο!!! Και επείσης να ξεφορτωθούμε και το (παλιομοδίτικο επείσης ) αφού υπάρχουν το και το , άρα είναι κάπως περριτό!!! Και επείσης να ξεφορτωθούμε μια για πάντα το !!!!!! Είναι φρικτό και σατανικό!!! Σας ικετεύω !!!
Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Μάης 13, 2011 5:34 am
Εμείς μετά χαράς να τα αλλάξουμε, και αν γίνει αυτό θα ΄βαλουμε και πάρα πολλά καινούργια, αλλά να μας πουν και τα υπόλοιπα μέλη αν συμφωνούνε; Κάτι τέτοιο είναι μεγάλη δουλειά.