| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|
+33Eva-Maria Watson Snape Salazar Slytherin Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Josh Farro VampireArwen Elf in the forest Mia Melanie Hawkins Marlene McKinnon Ronerm Electra Black Camille Belcourt Bellatrix Lestrange Βασουλα Μαγισσουλα Mrs.Black Maria Lovegood Ethan Wate You-Know-Who 2411 cuthalion lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Autumn Princess Scabior The Snatcher nektarios8 Fenrir Greyback Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin Perenelle Flamel Gellert Grindelwald Godric Gryffindor 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 5:11 am | |
| αυτο δεν ειναι δυσκολο η αλαγη του χρωματος αλλα 8α ειναι ωραιο να κουβαλαμε πανω το χρωμα του κοιτωνα μας | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 5:16 am | |
| Ωραίο θα είναι,αλλά όλο το φόρουμ θα είναι πολύχρωμο... Και η αλλαγή χρώματος πιστεύω πως είναι δύσκολη... Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε χρώμα μόνο για εσάς τους άντμινς,πόσο μάλλον και για τους άντμινς και για τους μοντς και για τους επιμελητές... Πάντως όπως και να'χει αυτή είναι μόνο η άποψή μου...Δεν είμαι εγώ άνμτιν ώστε να κρίνω αν θα γίνει αυτό που λες.. | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 5:52 am | |
| Και εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα του να έχουμε το χρώμα του κοιτώνα μας. Σαν την παλέτα του Πικάσο θα καταλήξουμε.
Όπως και να έχει, το σκεφτόμαστε το θέμα ήδη! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 5:56 am | |
| ναι ρε παιδια!!φτανει η μονοχρωμια!!!το χρωμα φερνει δια8εση!!!!χεχεχεχεχεχε | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 5:57 am | |
| Και το σπάμ φέρνει μπαν! Συζητείται ήδη. Νιεξτ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 6:03 am | |
| γι αυτο προσοχη να μην το κανετε καλα μου παιδακια | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Μάης 25, 2011 9:43 am | |
| Για αυτό χάνει, μην ξαναποστάρεις χωρίς λόγο, γιατί σπαμμάρεις Είπαμε, ΝΕΕΕΕΕΞΤ! | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 2:25 am | |
| Μι-χάλι, έχω διάφορα να πω. :Ρ Νομίζω πως πρέπει να ανανεώσουμε το στοκ μας σε εμότικονς. Ίσως φταίω γω που είμαι εκφραστικός τύπος αλλά έχουμε ελλείψεις Επίσης, είναι πολύ χαριποτερική η διάταξη στην ενότητα του Χόγκουαρτς με τα πατώματα κι έτσι, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρακτικό για το μέλος :| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 3:34 am | |
| Τα πατώματα θα μείνουν ως είναι, επειδή βολεύουν όλους και γενικά είναι μαζεμένα πολλά. Με τα εμοτικονς, έχεις δίκιο και θα κάνουμε ο,τι μπορουμε. | |
|
| |
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 3:35 am | |
| Δεν νομίζω να βολεύει κανένα. Σίγουρα μετά από αρκετό καιρό αρχίζεις να θυμάσαι σε ποια ενότητα είναι τι, αλλά στο νέο μέλος, και ειδικά στο μέλος που μπαίνει για να διασκεδάσει είναι απίστευτα δύσκολο.
Να προτείνω μερικά εμότικονς; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 3:39 am | |
| Ναι στείλε σε κάποιον αντμιν τα εμότικονς με π.μ. Με τα πατώματα, τώρα εγώ τα βρίσκω βολικά. Να πει και κανενας αντμιν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 3:47 am | |
| Ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω, είναι και λίγο ανοργάνωτο. Χαοτικό. Ας πούμε, στον έβδομο όροφο είναι το πορτραίτο της Χοντρής Κυρίας, ενώ ο κοιτώνας του Γκρίφ είναι σε τελείως διαφορετική φάση. Και ποιος ο λόγος να κάνουμε ολόκληρη ενότητα για αυτό το πορτραίτο με λινκ για το γκρίφιντορ αφού μόνο οι γκρίφς έχουν πρόσβαση; Ποιος ο λόγος να είναι ορατό; :S Επίσης δεν έχω καταλάβει τον λόγο ύπαρξης του κουκουβαγιώνα. Χρησιμοποιούμε τον ΧΠισμό για να σπαμμάρουμε, στείλε μου την κουκουβάγια σου κλπ :S Χάνουμε το θέμα Η μαντική και η αστρονομία μου είπαν θα περιμένουμε καθηγητές, ε; Και γενικώς ρε παιδί μου, οι ορόφοι είναι τελείως χαοτικοί, δεν ξέρουμε που να πάμε. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 6:13 am | |
| Αυτό το θέμα με τα πατώματα το είχα κι εγώ πάντως...οπότε θα συμφωνήσω... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 6:16 am | |
| Φορτσατη σε βλεπω Κοννι...
Κοιτα, και εγω δεν εχω προβλημα με τα πατωματα....Ισως αυτο με τα πορτρετα ναι, ή κατι αλλα χαζα όπως το ανναρωτήριο αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα και τα τοπικς για τον κανονικο κοσμο που ειναι στην αιθουσα μαγκλολογιας ειναι σε ωραιο παραλληλισμο με τη "μαγκλολογία" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 6:16 am | |
| Παιδιά, μολις μπει κάποιος αντμιν, θα μας απαντήσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 8:12 am | |
| ^Νταξ, μέχρι τότε μπορούμε να το συζητήσουμε κι άλλο Σαράντη, απλώς σκέφτομαι πως ναι, είναι αναπτυγμένο αλλά προεκτείνεται άσχημα. Πχ, μπορούμε να βάλουμε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας σε μία υποενότητα, και να αντικαταστήσουμε τα μικρά τόπικ των αιθουσών με τόπικ που να εξηγούν την τοποθεσία, την ιστορία της αίθουσας κλπ. Εν ολίγοις τις πληροφορίες που δίνουμε στα πατώματα τις βάζουμε στα τόπικ για να είναι πιο συγκεντρωμένες και να μην χαθεί η δουλειά π έχει γίνει... και γενικώς τα τόπικ να έχουν πιο σφαιρικές γνώσεις! (: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 12:10 pm | |
| Κόννυ, έχω μία λύση για το πρόβλημά σου. Κάποτε είχαμε τον Μαγικό Χάρτη.
Ήταν ένα πλαίσιο προσκολλημένο στο ίντεξ το οποίο είχε σε λίστα όλους τους πρόφους του κάστρου με λινκς.
Αν θέλουν και οι υπόλοιποι μπορούμε να το επαναφέρουμε. Αν και κρύβει πολύ το μπγκ στο ίντεξ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 12:36 pm | |
| ταν πολυ καλυτερα με τον χαρτη!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 2:07 pm | |
| Δεν νομίζω πως το θέμα είναι ένας χάρτης =/ Η γενική διάταξη είναι χαοτική. Είναι χαριποτερική αλλά πραγματικά ας πούμε, σε ολόκληρες ενότητες δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 2:11 pm | |
| Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται τρομακτικά χαοτική η σχολή. Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα ξεκαθάρισμα του τι μένει και τι φεύγει. Αλλά δεν θα είναι τόσο χαριποτερική | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιουν 03, 2011 9:10 pm | |
| Τον χάρτη!! Ειναι και χαριποτερικος!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Ιουν 04, 2011 11:10 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται τρομακτικά χαοτική η σχολή.
Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα ξεκαθάρισμα του τι μένει και τι φεύγει. Αλλά δεν θα είναι τόσο χαριποτερική Να βοηθήσω; xD Με προσπάθεια, θα είναι χαριποτερική Έλα, άστα τα και δεν πείθεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Ιουν 04, 2011 11:22 am | |
| Εννοείται και να βοηθήσεις. Και όποιο μέλος δει αυτά τα ποστ και μπορεί να βοηθήσει να μου στείλει πμ. Κόννυ έχεις κάποια συγκεκριμένη ιδέα που να προσδιορίζει την λέξη "προσπάθεια"; Και χάνεϊ, το ξέρεις πως πείθω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Ιουν 04, 2011 11:42 am | |
| όχι ρε δεν πείθεις, είσαι ύπουλος xD γενικώς πρέπει να κάτσω να το σκεφτώ λίγο και να σου δώσω ένα μακροσκελέεες διάγραμμα Αν και αν κοιτάξεις πιο πάνω θα δεις μερικές από τις προτάσεις μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Ιουν 04, 2011 12:32 pm | |
| Αν μπορείς φτιάξε ένα μικρό σχέδιο του τι θα περιέχεται σε κάθε όροφο | |
|
| |
| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|